symbian belle dosyalarını nerden bulabilirim

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

zeki36

Üye
    Konu Sahibi
symbian belle dosyalarını nerden bulabilirim
değerli n8 üyeleri phonix ten flash atmayı öğrendim şükür :) şimdi telefona symbian anna yüklü oviden yükledim sorun yok fakat belle kurmak istiyorum kullanan arkadaşlarımız varsa tavsiye ederlermi daha resmi güncelleme yapılmadan kuralımmı ve phonixden yükleyeceğim için dosyalarını nerden bulabilirim ?

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
değerli n8 üyeleri phonix ten flash atmayı öğrendim şükür :) şimdi telefona symbian anna yüklü oviden yükledim sorun yok fakat belle kurmak istiyorum kullanan arkadaşlarımız varsa tavsiye ederlermi daha resmi güncelleme yapılmadan kuralımmı ve phonixden yükleyeceğim için dosyalarını nerdenbulabilirim ?
arkadaşım puan link veremiyorum ama benim mesajlarıma bakarsan bulırsun.

zeki36

Üye
    Konu Sahibi
yüklemeyi vs anlatımı varsa bide dosyaların linki özel mesaj olarak atabilirmisiniz ?

muratkisi

Üye
arkadaş eyer internet le fazla işin yok sa güzeldir misal opera çalışmıyo ovi de

zeki36

Üye
    Konu Sahibi
en iyisi oviden güncellemeyi beklemek .... teşekkürler...

serkanet

Üye
tarayıcısı operayı aratmıyor bu 1.ci si 2.cisi de operanın 10 sürümü bellede çalışıyor yanlış bilgilendirme yapmayalım

• Beğen
Tepkiler: Kurtuluş40
mfb2

mfb2

Üye
Dostum SAbit Konuda KOSKOCAMAN anna ve belle kurulumu diye konu var gir ona yorumlara bak kafana yatarsa kur :)

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
arkadaş eyer internet le fazla işin yok sa güzeldir misal opera çalışmıyo ovi de
bilmeden denemeden nicin yanlis bilgi veriyorsunuz.lutfen denmediniz uygulamadiniz konular hakkinda yorumda bulunmayin.ne demek ovi calismiyor biz nicin kullanabiliyoruz sorarim.opera'da guncellendi ama suan beta oldugu icin kullanmiyorum zaten bellenin web sayfasi super suan hic bir sorun yok bende gayet stabil ve gosterisli ve tabiki ful turkce hemide oyle boyle degil.her yeri %1000 turkceeeeeee

den1905

den1905

Üye
evet forumda hangi belle sürümünün daha iyi oldugu yazılmış ve türkçe dil desteği mevcut. anna kadar hata yok bellede çok memlunum mutlaka yüklemelisin.

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici

serkanet

Üye
şu an türkçe dilde belleye bütün oyun uygulama ne varsa kurdum hepsi açılmayı hazır bekliyor n8 i olan arkadaşlar düşünmeyin belleye geçin geçtikten sonra bize hak vereceksiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt