6 yaşındaki vukuatlarım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
zaza

zaza

Üye
    Konu Sahibi
6 yaşındaki vukuatlarım
6 yaşındayken pek hayvanlarla aram iyi değildi. küçük olunca insan hayvanlarında bir can taşıdığını veya onlarında acıyan bir bedeni olduğunu düşünemiyor. Sırf bu yüzden bile kesin cehennemliğim diyorum ama yinede bilmiyorum sonuçta o zamanlar anlamıyordum ama yinede ALLAHın gazabından korkuyorum... :D

kuş yakaladım eski meşhur karton, çubuk ve ip taktiği ile neyse yakaladım kuşu kafaya koydum kesecek yiyecektim çünkü aklımda şöyle bişey vardı köyde tavuk kesip tüylerini yolup pişiriyordular bende dedim bende kendime göre yakalayayım küçük olsun :D saflık işte önce ayaklarını kestim tam kafasını kesecem kuş elimden kaçmazmı :ah: o gün bugündür hep rüyamda :utandım:

sonraki vukuatım ise evden tencere aldıp çorak araziye gitmekti. orada ateş yaktım çalı çırpı falan ile sonra su koydum tencereye içinede attım kurbağaları verdim ateşin üstüne önünde bekledim birkaç dakika kapağı kaldırdım hepsi yan yatmış :ah: kıştı diye ısınlar amacıyla yapmıştım ama :utandım:

sonra bir akrep yakaladım kuyruğunu kestim zor oldu ama hemen saldırıyor :D ayakkabı kışlık olduğu için saldırıları pek işe yaramadı tam ölmemişti kavanoza koydum su doldurdum içini ve iyice salladım :utandım:

köyde eve kedi girdi çıkart dışarı dediler demez olaydılar poşete koydum attım uzak bir yere ama poşetten çıkabilecek şekilde bağlamıştım neyse bu kedi yine girmezmi eve bence hayatının hatasıydı :D kovaladım kapı önünde elimde sopa arkadaşa dedim sen kovala dışarı çıkarken vuracam aslında vuramazdım ama denk geldi işte tam kafasına denk geldi bayıldı aldım götürdüm daha uzağa baktım tam ayılıyor koydum dereye bastırdım kafasını sonrasını tam hatırlamıyorum :utandım:

evin arkasındaki sokak köpeklerine evde kullanılmayan iğneleri yaptım doktorluğu seviyordum :D tvden gördüğüm gibi aynısını denedim önce parmak kadar küçük cam şişenin ucunu kırdım enjektörle suyunu aldım içinde toz bulunan o diğer cam şişeye koydum karıştrdım tekrar içinden o karışımı alıp sokak köpeklerinin vücuduna enjekte ettim :utandım:

köylerde evin içine yuva yapan siyah beyaz karışımı serçe büyüklüğünde iki kuşu köydeki evde kıstırdım işkencelere dayanamayan bir tanesi öldü diğerini bıraktım :utandım:

yine köyde 2 serçe yuvadan atıldı sanırım diğer çocuklar çok elleyince insan kokusu sinmiş üzerlerine bir tanesinden ümit yoktu damın üstüne attım belki anası insafa gelir götürür diye ama kedi yedi :D diğerini biraz daha büyüktü ayağı kırıktı dayımla ayağını düzeltip sardık tam iyi oluyordum dediğim günlerdi o günler ama içime yine şeytan girdi bulgur tanesinin üstündeki karıncayla beraber kuşa verdim 2 saat sonra öldü sanırım içindeki karınca biryerlerini ısırmış çünkü kuş yutmuştu :utandım:

satılan sarı civcivlerden birinin ayağını insan ayağı hizasında ters çevirdim bayıldı evden kaçtım :D kızacaklar diye eve geldim civciv normale dönmüştü yarabbi şükür :D

ördek yavrusunu annesinden ayırdım annesinin tüm saldırıları çabasız kaldı:utandım:

tavuğa taş attım ayağı kırıldı :utandım:annem fena beddua etmişti :ah:

tırtıları yakalayıp karınca yuvalarına atardım karıncalar ısırıp öldürüp yuvaya götürürdü yaşam savaşını hep zevkle izlemiştim :utandım:

karınca yuvalarının ve karıncaların üstüne hiç durmadan zıplaya zıplaya basardım :utandım:

örümcek yakalayıp kola şişesinin içine koyar sert bir şekilde sallardım bacakları falan kopardı :utandım:

yengeçlerin kolunu koparır doğaya salardım:utandım:

arılar en baş düşmanımdı özellikle eşek arısı ve aynı renkten olan daha kalıplısı bir kere ensemden sokmuştu :D hep öldürür ezerdim:utandım:

bu yaptıklarımıda ailemden hiç kimse bilmez...

ama 7 yaşından sonra dine yoğunlaşmaya başlayınca düzeldim :)

• Beğen
Tepkiler: guljcan

Silinen Üye 1703541

Silinen Üye 1703541

Kapalı Hesap
abi uzun ama senin bir hayvan katili olduğunu anladım :ehe

pelın_

yenimi anladın canii zaza

Dafny

Dafny

Üye
6 yaşındayken pek hayvanlarla aram iyi değildi. küçük olunca insan hayvanlarında bir can taşıdığını veya onlarında acıyan bir bedeni olduğunu düşünemiyor. Sırf bu yüzden bile kesin cehennemliğim diyorum ama yinede bilmiyorum sonuçta o zamanlar anlamıyordum ama yinede ALLAHın gazabından korkuyorum... :D

kuş yakaladım eski meşhur karton, çubuk ve ip taktiği ile neyse yakaladım kuşu kafaya koydum kesecek yiyecektim çünkü aklımda şöyle bişey vardı köyde tavuk kesip tüylerini yolup pişiriyordular bende dedim bende kendime göre yakalayayım küçük olsun :D saflık işte önce ayaklarını kestim tam kafasını kesecem kuş elimden kaçmazmı :ah: o gün bugündür hep rüyamda :utandım:

sonraki vukuatım ise evden tencere aldıp çorak araziye gitmekti. orada ateş yaktım çalı çırpı falan ile sonra su koydum tencereye içinede attım kurbağaları verdim ateşin üstüne önünde bekledim birkaç dakika kapağı kaldırdım hepsi yan yatmış :ah: kıştı diye ısınlar amacıyla yapmıştım ama...

Gerisini okuyamicam:(

pelın_

sanki şimdi çok farklısın kardeşım ya:):): ablana barı deme böle

Silinen Üye 1703541

Silinen Üye 1703541

Kapalı Hesap
bu senin için :ehe

erdew

erdew

Üye
bunları sadece 6 yasında mı yaptın

pelın_

ozamn başka hakedene herseyı yap:)

annem bana ilk lıseye başladıgımda
bı soz sölemıstı ilk vuran hep kazanır hakkını savun demıştı :):) onu hala uygularım ve hepte gerçek olur

zaza

zaza

Üye
    Konu Sahibi
bunları sadece 6 yasında mı yaptın

evet 10 yaşına kadar sürmesinimi beklerdin :D

----------Eklendi @ 11:51:49 ---------- Yazıldı @ 11:50:05 ----------

ozamn başka hakedene herseyı yap:)

annem bana ilk lıseye başladıgımda
bı soz sölemıstı ilk vuran hep kazanır hakkını savun demıştı :):) onu hala uygularım ve hepte gerçek olur

doğru demiş :D yine anılar gözümde canlandı :ehe

pelın_

:ehe aynen:)

Masha

Masha

Üye
Maşallahın varmış :ehe

furkan5800

furkan5800

Üye
yuh be zaza ne zalim bir insansın ben küçükken bir filmde izlemiştim adam asıyorlardı bende daha o zaman 5 yaşında falandım evde civciv vardı astım onu annem çok kızdı ama varya

zaza

zaza

Üye
    Konu Sahibi
yakında bunun insan versiyonunuda eklersem beni taşlarsınız :ehe

mangdaşire

mangdaşire

Üye
[/QUOTE]sonraki vukuatım ise evden tencere aldıp çorak araziye gitmekti. orada ateş yaktım çalı çırpı falan ile sonra su koydum tencereye içinede attım kurbağaları verdim ateşin üstüne önünde bekledim birkaç dakika kapağı kaldırdım hepsi yan yatmış :ah: kıştı diye ısınlar amacıyla yapmıştım ama :utandım:
evin arkasındaki sokak köpeklerine evde kullanılmayan iğneleri yaptım doktorluğu seviyordum :D tvden gördüğüm gibi aynısını denedim önce parmak kadar küçük cam şişenin ucunu kırdım enjektörle suyunu aldım içinde toz bulunan o diğer cam şişeye koydum karıştrdım tekrar içinden o karışımı alıp sokak köpeklerinin vücuduna enjekte ettim :utandım:
oyyy.bi an korktum enjekte falan :D

zaza

zaza

Üye
    Konu Sahibi
gel öğretirim sana iğne yapmayı çok tecrübe kazandım özelliklede doktorculuk oyunlarında arkadaşlarıma gerçekten iğne saplamam gibi :ehe

Revengeful

Emekli Yönetici
Bende şu kanatlı karıncaların (sanırım onlar işçi olmayan yani kraliçe karıncalar oluyorlardı) kanatlarını büyüteçle kızartıyordum :ah

• Beğen
Tepkiler: zaza
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt