İnsanları Etkileyebilicek yazılımlar arıyorum ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

fatihzcn

Üye
    Konu Sahibi
İnsanları Etkileyebilicek yazılımlar arıyorum ?
Merhabalar ben 5800 kullanıyorum ve günlük hayatımda karşılaştığım insanları teknoloji konusunda etkileyebilicek yazılımlar arıyorum . Örnek olarak telefonu wireless sunucuya dönüştürme programı . bluetooth hack , televizyon kumandası gibi ... Bunları söylemenize gerek yok televizyon kumandası hariç 2 yazılımıda kullanıyorum . Bu tür ilginç programlara ihtiyacım var . Mesela sinyalleri etkileyebilen veya görünmez yayın yapabilen gibi yazılımlar bulabilirsem harika olur .

Sizden yardım istiyorum arkadaşlar bildiğiniz insanları teknoloji konusunda etkileyebiliceğim yazılımlar varmı . Yada kafalarını karıştırabiliceğim . Onlarla oyun oyanyabiliceğim yazılımlar :)

İlgilenen arkadaşlar teşekkür ediyorum .

anılbaran

anılbaran

Üye
hımm bıraz zor ama telefonu baska bluetoot cıhazı eslestırıp onun dosyalarını erısebılırsın

tlefondan pc yı yonetırsın
telden pc yı yonetır sın

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Joikuspot Diyecektim Yapmışsın Zaten

• Beğen
Tepkiler: berkeren23
anılbaran

anılbaran

Üye
bıde telı webcam olarak kullnaırsın
pc dekı webcam mı telden gorursun

ya enıyıysı cfw atarsın herkes o ev ekranını beyenır :D

PrınceOfPersia

PrınceOfPersia

Üye
bıde telı webcam olarak kullnaırsınpc dekı webcam mı telden gorursun ya enıyıysı cfw atarsın herkes o ev ekranını beyenır :D
bizim sınıfta bi çocuk var onunda 5230 u var bendeki c6 ev ekranını beğendiremedim bi türlü :ehe

anılbaran

anılbaran

Üye
destegi yeter bide sorunsuzca yan dönmesi :D

fatihzcn

Üye
    Konu Sahibi
:D hepsini yapabiliyorum arkadaşlar daha farklı birşeyler lazım . Beyin fırtınası yapalım :)

guero38

guero38

Üye
insanları 5800 lamı etkileyecen :P:

oleytoo

oleytoo

Üye
wifie talkie yi kur telsiz programı

HakaN-06

HakaN-06

Üye
insanları etkilemeye 5800ı çöpe atarak başlayabilirsin :D

anılbaran

anılbaran

Üye
bende kurdum dun kac metreden cekıyo bılen vamı wifie talkie

Deleted.

Üye
200 metre diyolar ama doğru mu bilmiyorum. Ama program çalışıyor gerçekten :oke:

Joker.

Joker.

Üye
Çok basit al eli 5800 arkadaşarını yanına al bir maden suyu iste çok rahat açarsin kapanı vir çivi iste duvarz çok rahat çakarsın Kalınlığından dolayı takoz gini Not .5800 Şaka he üstüme dalmayın

Joker.

Joker.

Üye
Handwave vAR ELL HAREKETLERİYLE TELİ KULANIYOSUN Uygulamlar bölöünün sensör uygululamaarı yerinde var moblden girdiğimden link atamadın vee bu program sertifikasız .c ala özelliği insain ağzı açık kalır =0

fatihzcn

Üye
    Konu Sahibi
Telsiz programını deniycem teşekkürler . Peki telefona bir zararı olabilirmi . Çünkü yayını nasıl yaptığı belli değil :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt