Sonunda Anna Geldi [15.09.2011]

Sponsorlu Bağlantılar

sultant

Üye
arkadaslarr benimkii guncellemee falnn bulmuyoooo nrdennn ?

KadirCakir

Üye
pop3 mail ayarlayıp kontrol eden var mı ayrıca şu an maillerde çok sorun vardı. Okuduğunda hala okunmadı gösteriyordu. Test eden varmı

karaboga_1890

karaboga_1890

Üye
telefonda baya bi hız artışı var ya belle gelince daha da güzel olacak inş. :)

montacarlo

Üye
simge olarak sadece haritalar simgesi değişmemiş yazılım güncelleme yeri fln araçlardan direk uygulamaya gelmiş...şimdilik güzel gözüküyor

Osmanlı Evladı

Osmanlı Evladı

Üye
Telefon önceden oviye girmiyordu. Annayı yükledikten sonra girer mi acaba?

montacarlo

Üye
simge olarak sadece haritalar simgesi değişmemiş ??? sizde de aynı sorun var mı ?

bozkurt955

bozkurt955

Üye
annasını :D şimdi ya sürekli aynı hata ne yaparsam yapayım yüklemiyorum a. :D

StigmatA

Üye
arkadaşlar uygulama yönetcisindeki tüm oyunları ve uygulamarlı sildim tek tek fakat depo hafıazasında artış olmadı haala aynı nedne olabilir. halbuki şuan tertemiz telefon. n8 kullanıcısıyıjm.

mademan05

Üye
bu gün navifirm de 24.1 türkiye versiyonu var arkadaşlar

bozkurt955

bozkurt955

Üye
dostum takmadığım değiştirmediğim usb portu kalmadı aynı sorun devam ediyor bende

montacarlo

Üye
herşey iyi ama arada bi donma gözüme çarptı yeniden açıp kapatacağım güncelleme sonrası bunu yapmamıştım bakalım düzelir inş

bozkurt955

bozkurt955

Üye
bir bak bakalım dostum donma gibi sorunlar varsa hiç yüklemeyim şuan ki halinden memmunum :d

StigmatA

Üye
arkadaşlar uygulama yönetcisindeki tüm oyunları ve uygulamarlı sildim tek tek fakat depo hafıazasında artış olmadı haala aynı nedne olabilir. halbuki şuan tertemiz telefon. n8 kullanıcısıyıjm.

soruma cevap verecek bi arkadaş varmı.

bozkurt955

bozkurt955

Üye
valla bilader rehberini msj larını yedekle bir format at istersen benim bu sorunla pek bilgim yok

meg1ddo

meg1ddo

Üye
anna yükledim hiçbir sorun ardından 1/2 ve 2/2 toplam 30 mb civarı olan güncellemeleri de yükledim nfc uygulaması ve angry birds with nfc yi de yükledim herşey dört dörtlük tek bir sorun var sadece müzik çalar da oyun ve uygulamaların müzikleri de gözüküyor ve müzik çalarım alt üst olmuş şu anda ...

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
anna yükledim hiçbir sorun ardından 1/2 ve 2/2 toplam 30 mb civarı olan güncellemeleri de yükledim nfc uygulaması ve angry birds with nfc yi de yükledim herşey dört dörtlük tek bir sorun var sadece müzik çalar da oyun ve uygulamaların müzikleri de gözüküyor ve müzik çalarım alt üst olmuş şu anda ...
http://www.maxicep.com/symbian-3-genel/anna-muzikcalardaki-oyun-sesleri-sorunu-yardim-545279.html

----------Eklendi @ 19:01:07 ---------- Yazıldı @ 19:00:30 ----------

soruma cevap verecek bi arkadaş varmı.
Hart format atın. Telefonunuz tertemiz olsun.

Üst Alt