Xperia Neo Mu Lg Optimus Black Mi ?

Sponsorlu Bağlantılar

Xperia Neo Mu Lg Optimus Black Mi ?

• Lg Optimus Black

Kullanılan: 15 38.5%
  • Xperia Neo

Kullanılan: 24 61.5%

• Kullanılan toplam oy
    39

qRumPy

Üye
    Konu Sahibi
2.3 ile alakası yok o marketin.S.E'un kendi gelistirdigi uygulamalar var orda.
Ayrıca tartısma konusu 2.2 ve 2.3 sınırlı kalmasın.
Neo grafik islemci,kamera ve ekran çözünürlügü olarak üstün.
Özellikle neo 2.3 kullanıyor ve adreno 205 grafik islemcisi var bu performansı çok çok etkiler.
Ben bu ikisi arasında kalmazdım bile.Arkadas anlamadıgı için yardımcı olmaya çalısalım.
Optimus'un alınacak bi tarafı yok neo'ya oranla.
Zaten optimus diyenlerde kullananlardan baskaları degil.
Yani Neo Optimus dan Biraz Daha Üstün Yalnız Tip Olarak Optimusdan Aşağı Kalıyor :D Optimus Alsam Hata Mı yapmış oLurum? Neo İle İnternet Üzerinden Kasılmadan Film Dizi İzleyebilirmiyim, Online Browser Oyunları Açabilimiyim? Kısacası Pc Niyetine Kullanabilirmiyim? Yada Bunları Optimus İle de Yapabilirmiyim ?

JazzLe

JazzLe

Üye
Arkadaşlar google android güncellemelerini zorunlu kılıyor yani lg istemesede güncelleme gelicek Lg sadece güncellemeleri geciktiriyor bunun nedeni ise 2.3 deki bugların giderilmesi.Zaten bunları çoğu kişi söylüyor tartışmaya gerek yok..

Kardeşim Neo güzel telefon fakat lg alırsan ekranı olsun-g i olsun-ön kamerası olsun ayrı bi havan olur karar senin 2 telefonda seni zorda bırakmaz keşke diğerini alsaydım dedirtmez.

• Beğen
Tepkiler: Masha
El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Yani Neo Optimus dan Biraz Daha Üstün Yalnız Tip Olarak Optimusdan Aşağı Kalıyor :D Optimus Alsam Hata Mı yapmış oLurum? Neo İle İnternet Üzerinden Kasılmadan Film Dizi İzleyebilirmiyim, Online Browser Oyunları Açabilimiyim? Kısacası Pc Niyetine Kullanabilirmiyim? Yada Bunları Optimus İle de Yapabilirmiyim ?

Tip göreceli bir kavramdır.Ama her kisinin uzlastıgı bir tip anlayısı vardır.
Bana kalırsa neo daha şık bir telefon ve bunu herkes kabul edecektir.Sen etmeyebilirsin.
Ve saydıklarını neo'da daha rahat yaparsın.Neo'nun grafik islemci artısı var ve internette daha fazla performans alırsın.
Flash içerikler adreno 205 islemcide çok basarılı.

qRumPy

Üye
    Konu Sahibi
Ekranları Arasında Çok Fark Varmı Neo Da Ön Kamera Yokmu ? Benim İçin Kamera Pek De Önemli Değil Yukarıdaki İstekleri Yerine En iyi Ve Hızlı Yapan Telefonu Arıyorum.

----------Eklendi @ 16:37:26 ---------- Yazıldı @ 16:36:39 ----------

Tip göreceli bir kavramdır.Ama her kisinin uzlastıgı bir tip anlayısı vardır.
Bana kalırsa neo daha şık bir telefon ve bunu herkes kabul edecektir.Sen etmeyebilirsin.
Ve saydıklarını neo'da daha rahat yaparsın.Neo'nun grafik islemci artısı var ve internette daha fazla performans alırsın.
Flash içerikler adreno 205 islemcide çok basarılı.
Optimus Black İle Rahat Yapamazmıyım

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Ekranları Arasında Çok Fark Varmı Neo Da Ön Kamera Yokmu ? Benim İçin Kamera Pek De Önemli Değil Yukarıdaki İstekleri Yerine En iyi Ve Hızlı Yapan Telefonu Arıyorum.

----------Eklendi @ 16:37:26 ---------- Yazıldı @ 16:36:39 ----------

Optimus Black İle Rahat Yapamazmıyım

Hocam aklında black var senin sanırım ?
Rahat yapamazsın demiyorum ama neo daha iyi yapar diyorum.
Neo'da ön kamera da var.Ekranları arasında fark yok.Nova'nın bi artısı yok bana kalırsa.

Masha

Masha

Üye
Kalitesini ve farkını biliyorum ki bende aldım Optimus Black'i. Sana bir soru Ekran kalitesi olarak en iyi olan hangisi. 700 NİT LCD ekran hangi Smartphone'da var. ?? Alınacak bir tarafı yok diyorsunda. VGA ön kamerası var sanırım buda 0.3 MP denk geliyor. Optimus Black ön kamera 2 MP .. Tasarım olarak LG diyorum yine. Xperia Neo ağırlık ve kalınlık olarak çok kaba Optimus Black'e göre. Herşey donanım değil ;) Optimus Black ayrıca uzaktan yardım uygulaması var.

• Beğen
Tepkiler: JazzLe

qRumPy

Üye
    Konu Sahibi
Optimusun +LARI Ekran Kalitesi Ve 2mp Ön Kamera Neonun +sı İse 8.1 Mp Kamerası Galiba

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Kalitesini ve farkını biliyorum ki bende aldım Optimus Black'i. Sana bir soru Ekran kalitesi olarak en iyi olan hangisi. 700 NİT LCD ekran hangi Smartphone'da var. ?? Alınacak bir tarafı yok diyorsunda. VGA ön kamerası var sanırım buda 0.3 MP denk geliyor. Optimus Black ön kamera 2 MP .. Tasarım olarak LG diyorum yine. Xperia Neo ağırlık ve kalınlık olarak çok kaba Optimus Black'e göre. Herşey donanım değil ;) Optimus Black ayrıca uzaktan yardım uygulaması var.

Saydıgın özellikler göz boyamaktan baska ise yaramaz.
2Mp kamera 3G konusmasında kasmalara sebebiyet verir kendini çekmekten baska bi ise yaramaz.
Dedigim gibi tasarım begenisi herkese göre degisir.Ben neo'yu begenmeyen hiç görmedim.
700 nit olayı ise evet gün ısıgında parlaklık saglar ama normal kullanımda renkleri çok kötü beyaz dengesi çok kötü.
700 nit rekoru zaten 1000 nit olarak nokia 701 kırdı dolaysıyla varmıs demekki.
Performans açısından 2.3 ve adreno 205 ile neo çok çok önde.

qRumPy

Üye
    Konu Sahibi
Peki Neo 1 2 veya 3 ay sonra fiyatı biraz düşermi 100 150 tl Fln ?

----------Eklendi @ 16:50:30 ---------- Yazıldı @ 16:49:07 ----------

Black İle Neo nun Karşılaştırma Linkini Atarmısınız ?

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Peki Neo 1 2 veya 3 ay sonra fiyatı biraz düşermi 100 150 tl Fln ?

Pek sanmam 10-20 lira oynamalar olur.
Neo'nun fiyatı endise veriyosa forumda 960 liraya alan bir arkadas var.
Black'de o fiyatlarda zaten hatta daha bile pahalı bazı tekno marketlerde.

----------Eklendi @ 16:52:51 ---------- Yazıldı @ 16:51:35 ----------

Karsılstırma linki atmaya gerek yok yazılanları zaten anlamazsın anladıgım kadarıyla.
Neo al kesinlikle daha üstün black'den.

technoshark

technoshark

Üye
Optimus black fiyatı şuanda vatanbilgisayarda 920 tl satılmakta kampanyalı fiyatı bence fırsatı kaçırma.

Neo nun Kamerasının 8 mp olması birşeyi değiştirmez ki, genel olarak telefon kameralı birbiriyle eşdeğer olabiliyor yani kimisinin 5 mp lik kamerası diğerinin 8 mp kamerasına eş değer olabiliyor...

sözüm ona ön kamerası bakımından yanlış bilgi olmasın arkadaşlar, ön kameradan görüşme yaptığınızda kesinlikle kasma falan yaşamıyorsunuz, aksine karşı taraf size soruyor. senın kamera neden bu kadar net diye ;)

Ocean258

Ocean258

Üye
Optımus Black kullanıyorum ben hocam memnumum ekran kalıtesınden,uygulama ve oyun cesıtlılıgınden,şarj suresı ve wifi hızıda cok ıyı bence. ama sımdı Xperia'yada kotu dıyemezsın oda tasarım olarak guzel telefon.. kalıte olarak aralarında hıc bı fark yok bence hangısı hosuna gıdıosa bıraz daha fazla onu al..

qRumPy

Üye
    Konu Sahibi
En Uygun Nereden Alabilirim Link Atarmısın ?

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Neo'nun tek artısı kamera diyen oldu mu.
Adreno 205 diyorum ve konuyu kapatıyorum arkadas kararını versin.

JazzLe

JazzLe

Üye

Arkadaşım nova nın bi artısı yok diyosunya Masha adlı arkadaşımızın videosunu bi izle 2 telefonunda ekranına bi bak be.

Neo yu kötülemek olmasın ama black deki kadar net görünüyor mu acaba ekranı.Geçişler konusunda adam denemede yapıyor her ikisindede sorun yok.Kabullenmek gerek Black in ekranı net bir şekilde ortada ama Neo nunda kamerasına birşey diyemem gayet güzel.(Ayrıca optimus un kamerasındanda çok memnunm ben).

qRumPy

Üye
    Konu Sahibi
Fark Yoksa Black Alırım Ama Arkadaş Daha Üstün Diyor Kafam Karıştı :S @

----------Eklendi @ 17:00:53 ---------- Yazıldı @ 16:59:05 ----------

En İyi Nerden Karşılaştırabilirim ?

fireman87

fireman87

Üye
NEO'nun kamerası 8mp gpu ve işlemci olarakta az bi farkla önde.. Neo'nun baska bi üstünlüğü yoktur.

fireman87

fireman87

Üye
Lg nin + Sı Sadece Ekran Ve 2mp Ön Kamera Mı

Ben bu telefonu kız arkadasıma aldım black'i, ekranının bi nova özelliği var gübeşli havada tam parlaklık veriyor, ön kamerası var 2mp, wifi direckt diye bi özelliği var internete diğer cihazlardan 2 kat daha hızlı giriyor, onun dışındada hatırlayamıyorum tasarımını zaten biliyosun cezbedici.

technoshark

technoshark

Üye
Arkadaşım vatanbilgisayar dan uyguna alabilirsin ;)

Üst Alt