Sonunda Anna Geldi [15.09.2011]

Sponsorlu Bağlantılar

marsharun

marsharun

Üye
ya navifirmden indirip phoneix ile flaslıcaktm teli ama navifirm calsmıyor bende sizde de mi öyle?

kpln176

Üye
c7 frost metal yükledim bile annayı: :)

uribaju

uribaju

Üye
nokia tr de c7-00 son güncellemenin v22 olduğunu söylüyor :hmmm

----------Eklendi @ 13:41:03 ---------- Yazıldı @ 13:40:01 ----------

c7 frost metal yükledim bile annayı: :)
kardeş benimde frosty metak ürün kodunu söylermisin bi zahmet.

alimen987

Üye
arkadaslar müzikcalardaki oyunseslerini nasıl kaldırabilirim kendinden gelmis anlamdım yardımcı olurmusunuz

Kaldıracağın müziğin üzerine basılı tut secenekler çıkcak "kaldır" vardır bas kaldıra kaldırsın

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
arkadaşlar telefon öldü
nokia software updaterden güncelledim tel açıldıu pini girdim tam yükleniyor derken tel özellikleri desteklenmiyor diyip reset atıyor kendini açıp reset atıyor sürekli 8sn basılı tutup kapattım açtım yine aynı hard format attım yine aynı nabcaz bilmiyorum şimdi işe gitcem akşam geldimde naviden flash atcam acep düzelirmi?

----------Eklendi @ 13:47:58 ---------- Yazıldı @ 13:47:04 ----------

yav tahmin ettim bi sorun çıkıcanı zaten teli biçimlendirirdim her zaman güncellemeden önce bu sefer ellemedik bişeye böyle oldu off ya :angry:

iPhone.4S

iPhone.4S

Üye
beyler bnm sorunum kimsede yok mu ya!!! oyunlar ve programlar nerde??

doruk944

doruk944

Üye
Evet sonunda geldi güncelliyorum hemen 272 mb gncelleme var :)

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
ahanda bi daha hard format attım oldu ya la vallaha :D

uribaju

uribaju

Üye
c7-00 için v24ü naviden kuranlar navifirmden hangisini indirdiler? Turkcell Frosty Metal var o olur mu?

realplayer2

realplayer2

Üye
yani böle konular açmayın lütfen tamam benim ihtiyacım yok zaten anna kullanıyorum ama insanları heyecanlandırmayın lütfen:kotu:

sado826

sado826

Üye
ovi suitten cihaz kurtarma problemi çıkıor o yüzden wifiden yükledim bu seferde telefon açılırken sistem hatası veriyor acaba ne yapmam gerekiyor yardımcı olabilecek arkadaş var mı?

valent

valent

Üye
Arkadaşlar c7 flash atamıyorum naviden euro2 turkey seçdim gerekli 8 dosyayı indirdim phonex açıyorum herşey yolunda ama refurbish basınca hata veriyor bir yardım edin acil

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
oviden güncelle neden naviden yapıyorsun

devil____boy

Üye
c7 ye sabah ovi den yüklemiştim ama tam olmamıştı şimdi flashladım tertemiz oldu oyun vs geldi şimdi tam anna oldu işte tavsiye ederim 500mblık dosyayıda indirdim..:yuru

valent

valent

Üye
Sorunda orda ya zaten oviden güncelledim türkçe dil yok ve 22.014 yükledi çince ve ingilizce dil var bende naviden indirdim 24.1 ama phonix hata veriyor ilk defa deniyorum bu flash işini zaten

valent

valent

Üye
c7 ye sabah ovi den yüklemiştim ama tam olmamıştı şimdi flashladım tertemiz oldu oyun vs geldi şimdi tam anna oldu işte tavsiye ederim 500mblık dosyayıda indirdim..:yuru
kardeş bir yardım ette bende flaş atayım şu c7 ye yaa
7

devil____boy

Üye

Üst Alt