ikiside annaTürkiye anna'sının versiyon 24 mü yoksa v22.14 mü arkadaşlar? Vede nasıl yüklediniz? Navifirm hata veriyor
ürün kodunuz tr çıkışlı değildr tr versiyon için flash atın yada kodunuzu değiştirinArkadaşlar ben yükledim oviden v22.14 yükledi ve türkçe dilde yok çözemedim????
güzel bak yüklerim ozmn ben bunuovi mağza çalışıyor haritalar çalışıyor sıkıntı yok beyler![]()
Bende biliyorum anna olduğunu. Türkiye için olanın versiyonu soruyorumikiside anna
ürün kodunu nasıl değiştireceğim peki flash atarakmı?ürün kodunuz tr çıkışlı değildr tr versiyon için flash atın yada kodunuzu değiştirin
----------Eklendi @ 13:10:22 ---------- Yazıldı @ 13:09:47 ----------
güzel bak yüklerim ozmn ben bunu
Türkiye anna'sının versiyon 24.1 türkiye versiyonu24 mü yoksa v22.14 mü arkadaşlar? Vede nasıl yüklediniz? Navifirm hata veriyor
kardeş senin kod benimkiyle aynı bende navifirm de bulamadım güncellemeyi şimdi versiyon 14 de tekrar dönüp ovi den güncellemeyi deniyeceğim bende önceden german yüklüydü. seinin versiyon kaç şu an?ürün kod:059B534 tür RM-675 C7 SİYAH AMAgüncellemd yok
Vers. 14kardeş senin kod benimkiyle aynı bende navifirm de bulamadım güncellemeyi şimdi versiyon 14 de tekrar dönüp ovi den güncellemeyi deniyeceğim bende önceden german yüklüydü. seinin versiyon kaç şu an?
hımm ozaman boşuna geri dönüş yuapmayayım mecbur bekleyeceğiz ben şimdilik german anna'sı ile idare ediyorumVers. 14
uygulamalar kayboluyor yüklü gözüküyor ama