C5-03 için Kendi Yazılımınızı Kendiniz Yapın!

Sponsorlu Bağlantılar

azrock

azrock

Üye
E hani C6 Portu? :(

Del Rey

Del Rey

Üye
E biz de insanız değil mi? Nokia bir güncelleme için S^3'ü 1 yıl bekletiyor; bize gelinde her gün sorun :D

Neyse bugün çok ilerledik. 5230 Modları muhteşem şekilde çalışıyor. 5800 veya diğerlerine ait modlar fesat. Şimdi aynı CFW'yi Türkiye için (çok ısrar ettim bunun için :D) (ve bazı diğer ülkeler) ayar yapıyoruz. 1 haftaya çıkar.

devil1903

devil1903

Üye
Beklemedeyiz :)

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Okul zamanına dek geliyor kaldırmasalar bari pcyi bizimkiler

alim6563

alim6563

Üye
Aynen ya okul gelmeden tadını çıkarsaydık :D

Del Rey

Del Rey

Üye
Küçük buglar düzeltiliyor ve testler yapılıyor. Birkaç performans modu daha eklenecek. Gelecek haftanın ortalarında biter :)

azrock

azrock

Üye
E biz de insanız değil mi? Nokia bir güncelleme için S^3'ü 1 yıl bekletiyor; bize gelinde her gün sorun :D

Neyse bugün çok ilerledik. 5230 Modları muhteşem şekilde çalışıyor. 5800 veya diğerlerine ait modlar fesat. Şimdi aynı CFW'yi Türkiye için (çok ısrar ettim bunun için :D) (ve bazı diğer ülkeler) ayar yapıyoruz. 1 haftaya çıkar.

Özür dilerim üstad. Telefonuma sinirlendim. O anda da bu konuya bakıyordum. O sinirle yazdım...:ağlarım:

Tam Gaz beklemedeyiz... CFW çıksın şöyle adam akıllı bir şey olsunda yerim 5800'ını vsvs. :D

Del Rey

Del Rey

Üye
C5 için sensör efektlerini 5800 dan portladım. Yarın kullanımı göreceğim.

sametk12

Üye
belirli bir zaman tarih vereblirmisniz bnde c5-03 kullanıyorum şu sertıfıka hatalarndan bktım artık gına geldi onlar düzelsin yeter benim içn. Brde ew ekranını c6-01 gbi yapabilirmyiz admin merak edıyorum.

xxtehlikelixx

xxtehlikelixx

Üye
Bekliyoruz heyacanla :D

_K@YIP_

_K@YIP_

Üye
    Konu Sahibi
Sabırsızlıkla:ehe

----------Eklendi @ 12:20:07 ---------- Yazıldı @ 12:11:54 ----------

BEN BU ANLATIMLA CFW ATTIM

alim6563

alim6563

Üye
Ben nasıl c5-03 cfw atılacağını dair video çektim :) Yapamayan arkadaşlar Symbian türkiye'ye sorabilir linkini verir size.:good:

alim6563

alim6563

Üye
Özelden yolluyorum

_K@YIP_

_K@YIP_

Üye
    Konu Sahibi
BUYRUN BU VİDEOYU alim6563 YAPMIŞTIR

• Beğen
Tepkiler: By_GaBLiN