Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Galaxy Gio yazılım güncellemesi Kies'te..
Sponsorlu Bağlantılar
xinsurer
Üye
Konu Sahibi
Baktım biraz, güzel açıklamışsın emeğine sağlık.. evde detaylı bakıcam.. bu arada unroot ile ilgili bir de soru sordum
GuitaristBoy
Üye
türkçemi çok zorladım
xinsurer
Üye
Konu Sahibi
Türkçen iyi daha ne istiyosun ayrıca zorla arada sırada iyi gelir, dil kullanılmayınca unutulur..
GuitaristBoy
Üye
aynen yaa burada ailem dışında biriyle türkçe konuşmuyom bozuk derken aksan falan gırtlaktan konuşuom
Demokrat
Üye
Sadece tecrübe paylaşıyorum. Güncelleme yaparken dosyalar yüklendi ama downloading %0 olarak takıldı kaldı bir saat bekledim hiç ilerlemedi. Forumlarda aradım tam aradığım gibi bir şey bulamadım. Telefonu bilgisayardan çıkardım ihtiyaten pili de çıkardım yeniden taktım telefonu açtım açıldı, yeniden bilgisayara bağladım, kurtarma diye bir şeyden bahsediyordu ama telefonun hiç açılmaması gibi bir şeyden de bahsediyordu. Bunun yükleme yarıda kesildiği içni hiç açılamayan telefonlar için olduğunu düşündüm benim telefonum açılıyordu ben güncellemeyi yeniden yaptım 5 dakika içinde telefonum yeni sürüme yükseldi.
Sadece tecrübe paylaşıyorum. Güncelleme yaparken dosyalar yüklendi ama downloading %0 olarak takıldı kaldı bir saat bekledim hiç ilerlemedi. Forumlarda aradım tam aradığım gibi bir şey bulamadım. Telefonu bilgisayardan çıkardım ihtiyaten pili de çıkardım yeniden taktım telefonu açtım açıldı, yeniden bilgisayara bağladım, kurtarma diye bir şeyden bahsediyordu ama telefonun hiç açılmaması gibi bir şeyden de bahsediyordu. Bunun yükleme yarıda kesildiği içni hiç açılamayan telefonlar için olduğunu düşündüm benim telefonum açılıyordu ben güncellemeyi yeniden yaptım 5 dakika içinde telefonum yeni sürüme yükseldi.
arkadaşlarla oynuyoruz daha yeni farkettim bildirdiğin için saol
GuitaristBoy
Üye
hatta bizim bi video var facede 10 kişi falan dam square meydanındaki madame tussaud müzesinin önünde kolbastı oynuyoz
xinsurer
Üye
Konu Sahibi
Süper Horon da oynamalısınız.. New York'ta bir gurup Türk horon oynuyorlardı ama ne horon, youtube ve facede yayınlanmıştı, herkes durup onları izliyordu
GuitaristBoy
Üye
onuda yaparız zaten ben buradan gidicem vancouver chicago londraya iş için müracat ettim amsterdam üniversitesi almadı beni
berkayt52
Üye
arkadaşlar bende kieten yukuyom telefonda (downloading...) dio bilgisayardada hıc bir ilerme yok napmalıyım acilllll