Haber iPhone ve iPad için iOS 7.0.6 ve iOS 6.1.6 Yazılım Güncellemesi Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

afsinbeyyy

afsinbeyyy

Üye
    Konu Sahibi
iPhone ve iPad için iOS 7.0.6 ve iOS 6.1.6 Yazılım Güncellemesi Yayınlandı
Apple, sistemde yaşanan küçük hataları ve güvenlik açıklarını gidermek için iOS 7.0.6 güncellemesini yayınladı. Sisteminizi güncel tutmak için iOS 7.0.6'yı yükleyin.
21/02/2014 20:13
Apple, büyük çaplı yenilikler ile gelen iOS 7 mobil işletim sisteminigüncellemeye devam ediyor. Geçtiğimiz aylarda bazı cihazlar için sunulaniOS 7.0.5 güncellemesinden sonra şimdi de küçük çaplı hataların giderildiği iOS 7.0.6 güncellemesini yayınladı. Bu güncellemenin güvenlikodaklı olduğunu baştan belirtelim.

Sistemde yaşanan küçük sorunların giderildiği ve SSL bağlantısı doğrulama için bir düzeltmenin yer aldığı bu güncellemeyi direk OTA üzerinden güncelleyebilirsiniz. Bunun için iOS cihazınızdanAyarlar>Genel>Yazılım Güncelleme seçeneğine tıklayıp, güncellemeyi denetlemeniz gerekiyor.

Güvenlik açıklarının giderildiği bu güncellemeyi mutlaka yüklemenizi öneriyoruz. Apple'ın ayrıca yine güvenlik açıklarını giderdiği iOS6.1.6güncellemesini de eski cihazları için sunduğunu belirtelim.

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
:tşk:

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Teşekürler

silivriserdar

silivriserdar

Üye
Bende jealbreak var güncellemem.Telefonu jealbreak li olanlar üncellemesin arkadaşlar.Jealbreak gider yoksa bekleyin yeni jealbreak yapılana kadar.

• Beğen
Tepkiler: Serhan
0MG90

0MG90

Üye
Güncelledim dün teşekkürler.

Never Back Down

Never Back Down

Üye
kaçırmam :D

afsinbeyyy

afsinbeyyy

Üye
    Konu Sahibi
Ben kurdum telefon sanki biraz daha hızlı oldu

afsinbeyyy

afsinbeyyy

Üye
    Konu Sahibi
Rica ederim arkadaslar ☺️

MaxipmaN

Üye
6.1.6mı 3gs güncelleme alıyo hala samsung özellik çalacağına bu yönüden ilham al :dry:

• Beğen
Tepkiler: mesut1979

mesut1979

Üye
6.1.6mı 3gs güncelleme alıyo hala samsung özellik çalacağına bu yönüden ilham al :dry:

slm,ben zaten samsungun isine akil fikir erdiremiyorum parmak izi okuyucusuna gereksiz diyor sonra 5s de olan 64 bit e telefona hic bir faydasi yok diyor ne yazik ki s5 de kendide koyacakmis telefonlarina.

silivriserdar

silivriserdar

Üye
Apple farkı ama bunu iphone kullanmayan anlamaz.

• Beğen
Tepkiler: Serhan ve mesut1979
ozakin70

ozakin70

Üye
Yaptik dun sirf guncelleme icin sarji bekledim

MaxipmaN

Üye
slm,ben zaten samsungun isine akil fikir erdiremiyorum parmak izi okuyucusuna gereksiz diyor sonra 5s de olan 64 bit e telefona hic bir faydasi yok diyor ne yazik ki s5 de kendide koyacakmis telefonlarina.
antutuda ikiye katlıyo iphone 5i

ozakin70

ozakin70

Üye
Sirketler tükürurken dikkat etmeli sonucta bi üreticiyi teketici yasatir mesela apple biz cep teli yapiyoruz phaplet de nedir dedi 6 ay gecmeden buyuk ekran yapmaya karar verdiler samsung touch id ye kizdi 64 bit erken dedi simdi kendi yapiyor yani ureticiyi tuketici yonlendirir millet istedigini aninda yapan ve buyuk ekran tel istiyorsa yapacaksin yapmayiz biz boyleyiz demek olmaz sonra o tükürüğü yalatırlar adama

silivriserdar

silivriserdar

Üye
İos 6.1.3 olan telefonlar jealbreak gitmeden 6.1.6 sürümüne yükseltmeden cydia ile ssl patch tweak'ini yükleyerek ssl açığını kapatabilirler. Aynı işlem iOS 7.0.5 içinde geçerlidir.ios 7.0.6 ve 6.1.6 içinde untedher jealbreak var artık. Güncelleme yapabilirsiniz.

Son düzenleme:

Üst Alt