acaba annayı bellesekmiii... =)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
tamam kardes saol :) senin dedigin sayfada ki 2. video da ki ne göre yapcam ama orda anna dosyası 6 tane war bende 8 tane war bi orayı anlayamadm orayıda anlatırsan ALLAH razı olsun :) :)

normali 8 tane olanı zaten . optionstan baktığında 6 tane görünür 2 sini delete yapıp geriye kalan 4 dosyayı belle dosyasıyla değiştirip flashla ;)

polluxea♪

polluxea♪

Üye
    Konu Sahibi
tmm kardesss coook sagol :) sonucu paylasırım,sans dile :) :)

manisaa

manisaa

Üye
çok detaylı şekilde anlatılmış adamı yoruyosun

ThebLue16

ThebLue16

Üye
korkmayın arkadaşlar belleyi flashlayın hiç olmadı downgrade var 1.0 a dönersiniz dün flashladım süper bişey ya bence deneyin

01kubi

01kubi

Üye
Ya arkadaşım dead phone öcü gibi bahsetmişsin nolurki kaç kere geberdi benim tel sayısını hatırlamıyorum yediği yazılımı saymadım bile sonuçta arkadaşlar yazılım düzelir donanım düzelmez iyi belleler...

polluxea♪

polluxea♪

Üye
    Konu Sahibi
eyv kardeste simdi attım telefona yne anna attı...dosyaları da degstrdm nye böyle oldu ki

dreamwalker1979

dreamwalker1979

Üye
eyv kardeste simdi attım telefona yne anna attı...dosyaları da degstrdm nye böyle oldu ki

senin dosyalarda problem var belle diye anna dosyalarını indirdin heral sil tekrar linklerden indir bakalım ortada karışıklık var ama senin takip etmen lazım :-))

ve halende anna yüklüyorsa kaldır at o bilgisayarı eski dosyalarını sil gitsin....:-)

seçim sırasında yanlış dosyaları seçmemeye dikkat et gerisi zaten gelir....

polluxea♪

polluxea♪

Üye
    Konu Sahibi
abi vala ivonun 3.1 i indirdm yaa degstryorum isim flan da degsyo yani

dreamwalker1979

dreamwalker1979

Üye
abi vala ivonun 3.1 i indirdm yaa degstryorum isim flan da degsyo yani

anna dosyalarını phoenixsin içine belleninkileri masaüstüne at degişim sırasında masaüstündekileri sec bakalım bu kez ne olacak merak ediyorum :-))

spartuas

spartuas

Üye
bu konuya çok fransızım N8 almak istiyorum ancak bu ANNA ve BELLE ne oluyo
Anna ve belle nokianin cikardigi guncellemedir. Anna gorselligi degistiriyor. Belle ise telefonu komple degistiriyor. Ama daha cikmadi...

SilentOne

SilentOne

Üye
  • Beğen
Tepkiler: FastBreaker
polluxea♪

polluxea♪

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar dün gece 23 sularında yükledim belleyi :naughty: ivo 3.1 attım ve şunu söyleyeblirim tümm N8 kullanıcıları gönül rahatlıgıyla yükleyebilirler,belle mükemmel ötesi olmuss :D sabaha kadar kurcaladım en ufak bi bug görmedim annadan 3-4 kat daha stabil ve akıcı calısyo hiç bi kasma yok hiç bi takılma yok gayet yag gibi akıyo :ehe benn cooook memnun kaldım ve tavsiye ediyorum tüm N8'cilere :D C7'ler üzülmesin onlarınkide yakında gelir şuan ivo modluyo sanırım öyle duydum... :) artılarını yazcak olursak bellenin;bi kere kameranın kalitesi 2 kat artmıs hem video hem fotografta sonra şarj mükemmel gidiyo anna da gayet sömüryodu belle cok iyi kullanyo sarjı,efektler süper ötesi,telefonun sensör dönüşü fln animasyonlu olmus mesajlar gayett kullanıslı ve düzenli bi de telefona ilk flashı atıp acınca bazı ayarları kendi yüklüyo yazılım o da cook güzel olmus bayaa zahmetten kurtaryo :) işin kısası arkadaslar,şimdiye kadar nye yüklemedm dye kızıyorum kendime :vur bi de kimse korkmasın önceden yüklü olan hiç bi program oyun vs. silinmiyo hersey kaldıgı yerden devam ediyo...android killer belle :naughty: :ehe artık androidin hiç bi seyi cekici gelmyo yani o kadar dyorum :D durmayın yükleyin ;)

mirzasinan

mirzasinan

Üye
türkce degil dimi

FastBreaker

FastBreaker

Üye
arkadaslar dün gece 23 sularında yükledim belleyi :naughty: ivo 3.1 attım ve şunu söyleyeblirim tümm N8 kullanıcıları gönül rahatlıgıyla yükleyebilirler,belle mükemmel ötesi olmuss :D sabaha kadar kurcaladım en ufak bi bug görmedim annadan 3-4 kat daha stabil ve akıcı calısyo hiç bi kasma yok hiç bi takılma yok gayet yag gibi akıyo :ehe benn cooook memnun kaldım ve tavsiye ediyorum tüm N8'cilere :D C7'ler üzülmesin onlarınkide yakında gelir şuan ivo modluyo sanırım öyle duydum... :) artılarını yazcak olursak bellenin;bi kere kameranın kalitesi 2 kat artmıs hem video hem fotografta sonra şarj mükemmel gidiyo anna da gayet sömüryodu belle cok iyi kullanyo sarjı,efektler süper ötesi,telefonun sensör dönüşü fln animasyonlu olmus mesajlar gayett kullanıslı ve düzenli bi de telefona ilk flashı atıp acınca bazı ayarları kendi yüklüyo yazılım o da cook güzel olmus bayaa zahmetten kurtaryo :) işin kısası arkadaslar,şimdiye kadar nye yüklemedm dye kızıyorum kendime :vur bi de kimse korkmasın önceden yüklü olan hiç bi program oyun vs. silinmiyo hersey kaldıgı yerden devam ediyo...android killer belle :naughty: :ehe artık androidin hiç bi seyi cekici gelmyo yani o kadar dyorum :D durmayın yükleyin ;)

flash atma tecrübem olmadığı için atmaya korkuyorum :D ve arkadaşın dediği gibi türkçe değil dimi ?

polluxea♪

polluxea♪

Üye
    Konu Sahibi
yok arkadaslar türkçe degil,ama pek fark etmyo yani zaten arayüzü cok şık ve basit yapmıslar :oke: karısık bişey olmadıgı için gayet kolay bulubilyosunuz ne isterseniz

BaySerkan

BaySerkan

Üye
arkadaşım kamera kalitesinin 2 kat arttığına eminmisin ben ilk sızan Belle'den sırf kamera kalitesi yüzünden Anna'ya geri döndümde

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Konuyu açan kimin annasını belliyor olm ne biçim bi başlıktır bu :naughty:

polluxea♪

polluxea♪

Üye
    Konu Sahibi
sizin içiniz fesat :d: :ehe

----------Eklendi @ 14:28:56 ---------- Yazıldı @ 14:26:45 ----------

wala kardes sende noldu bilemem ama bana bayaa bayaa artms gibi geldi ve öylede yani pc'den flan da baktm ciddi fark war annayla...ben belle atmadan önce annaya özel kamera güncellemesi vardı betalabs'da önce onu attım sonra belle kurdum simdi canawar gibi...sen onu kurmadıysan öneririm kardes bi kur onu :)

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Samsung telleri görünce içim gidiyor acaba belleyi mi beklesem .

----------Eklendi @ 14:34:43 ---------- Yazıldı @ 14:33:47 ----------

Gerçi o androidlere bütcem yetmiyordu boşver samsungu :D belle çıkınca görecem androidi android os symbian belle karşısında yusuf os olcak :DD

• Beğen
Tepkiler: FastBreaker
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt