acaba annayı bellesekmiii... =)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
JouLex

JouLex

Üye
bekleyin tabikide bi güncelleme için telefonu satmakta neymiş ? Nokia 4Ever

Cane®

Cane®

Üye
arkadaslar hıc durmayın hemen yukleyın beta falan hıc farketmez :D bende cok korkuyodum ama vıdeoya gore yaptım ılk basta yanlıs yapmısım tel acılmadı ama ugrastım kurdum gercekten rısk almaya deger telefonuma asık oldum tekrardan :D

ve herkeze kesınlıkle tavsıye edıyorum :D bende tr annayı bekleyenlerdendın dıre belleye gectım :D

• Beğen
Tepkiler: WebStyle ve polluxea♪
polluxea♪

polluxea♪

Üye
    Konu Sahibi
kardess bekleme att yaa wala korkcak bsy yok ;)

----------Eklendi @ 20:03:19 ---------- Yazıldı @ 20:03:01 ----------

aynen kardes ;)

polluxea♪

polluxea♪

Üye
    Konu Sahibi
ewet kardes dün kurdum wala bayıldım...betası böyleyse tam sürüm nasıl olur bilmiyorum yani :)

EngineerRVI

EngineerRVI

Üye
ovi mağazayı açabilen var mı, yükleniyor diyor öyle kalıyor

polluxea♪

polluxea♪

Üye
    Konu Sahibi
kardes bende gayet ii acılyo wala hiç bi sorun yok sükür

----------Eklendi @ 20:25:44 ---------- Yazıldı @ 20:13:45 ----------

ya arkadaslar yalnız benim şarj hiç bitmiyo anlamadım ya da göstergemi calısmıyo nedir anlamadım ama mükemmel gidiyo yani daha hiç eksilmedi...sizde de öylemi acaba ?

eyo18

Üye
bende teli belleyecem ama oyunlar benim için çok önemli savelerini alsam hemen belleyecem ama işte save nasıl alınıyo :(

WebStyle

WebStyle

Üye
Annasını belleyin gitsin. Zaten türkçesi de çıktı. :D

Cane®

Cane®

Üye
belle tr varmı? varsa bı lınk lutfen ben goremedım. bıde bıse soracam dun kurdum tel gayet guzelde tek sıkıntım var suan en fazla bekledıgım web tarayıcısıydı bu rıskı almamın tek sebebıde web tarayıcısıydı ama ne hıkmetse gıremıyorum ben web tarayıcısına bıseyı yanlıs mı yaptım acaba? sıkıntının cozumunu bılen varsa yardım beklıorum
,

düzelttim arkadaslar tr kurdum telefon 10 numara oldu tekrar ve tekrar sıddetle tavsıye edıorum turkcesıde guzel

polluxea♪

polluxea♪

Üye
    Konu Sahibi
kardes oyunlar flan silinmiyo ki bende silinmedi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt