Silinen Üye 476002
Kapalı Hesap
tmam kardes saolasın![]()
sen sağol

tmam kardes saolasın![]()

abi ben smdi indiryorum ivo 3.1'i nasl flashlarız kısaca bi yardmcı olurmusun ? Symbian BELLE Nasıl Kurulur? - VIDEOLU ANLATIM burda önce dead atcaksnız sonra flash atcaksnız dyo ama....sen nasl yaptn ?

kardes dediğin yerde önce dead flash yapms iice kafam karstı wala![]()

kardes bug demek telefonun bazı işlevlerini tam yerine getirememesi demek tam anlamıyla bi sözlük anlamı yok malesef
----------Eklendi @ 14:04:07 ---------- Yazıldı @ 14:03:04 ----------
belleyle annayı RM-596'da toplayıp atcam kardes anladm...bi de su war bende smdi germany anna yüklü bi sorun olurmu ?
kardes bsy cıkmasın da gözünü seveyim cook sagolasınbilyorum cok oldum ama bi de şu silip degştrcegmz dosyalar hangileri oluyo ki acaba
sagol kardes eyvkardes sen ikisini birleştir 1 dosya halinde at demstin o zaman nye degştryoruz ki ? sadece annayı atıp degstrsem olmuyomu?

Ben yanına gelsemde bi hallediversen yaestagfurullah yardım edebiliyorsam ne mutlu bana . videoyu izle orda neleri nelerle değiştirmen gerektiğini anlatıyor . uda , rof2 , rof3 ve prd.core diye biten dosyaları değiştiriyorsun belle'li dosyalarla .

becerebilsek3.1 sürümü ile annasını belleyin gitsin.![]()

kardes brazdan atcam flashı kafaya koydum üstün körü hmen bi anlatrmısın bilyorum cok zahmet oldu ama smdi bi hata yapmak istemyorum sende tecrübelisin bayaa anlasılan...![]()