acaba annayı bellesekmiii... =)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

polluxea♪

polluxea♪

Üye
    Konu Sahibi
Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
abi ben smdi indiryorum ivo 3.1'i nasl flashlarız kısaca bi yardmcı olurmusun ? Symbian BELLE Nasıl Kurulur? - VIDEOLU ANLATIM burda önce dead atcaksnız sonra flash atcaksnız dyo ama....sen nasl yaptn ?

anna dosyalarını belle dosyalarıyla birlikte RM-596 klasörüne koy . sonra videoda gösterildiği şekilde bazı dosyaları options'tan kaldır bazılarını belle dosyasıyla değiştir . sonra normal flash atar gibi at . ben dead atmadan normal flash atıp yükledim .

polluxea♪

polluxea♪

Üye
    Konu Sahibi
kardes Symbian BELLE Nasıl Kurulur? - VIDEOLU ANLATIM burda yanlıs versiyon flan demsler sen burdanmı yükledin ?

----------Eklendi @ 13:42:44 ---------- Yazıldı @ 13:41:52 ----------

anladm kardes....

----------Eklendi @ 13:56:15 ---------- Yazıldı @ 13:42:44 ----------

kardes indirdm simdi bakym bi beceremezsem sana döncem tekrar :)

fikret3968

fikret3968

Üye
arkadaşım bug var diyorsunuz ne dcemek acaba bilgi verirmisiniz

polluxea♪

polluxea♪

Üye
    Konu Sahibi
kardes dediğin yerde önce dead flash yapms iice kafam karstı wala :bilmm

polluxea♪

polluxea♪

Üye
    Konu Sahibi
kardes bug demek telefonun bazı işlevlerini tam yerine getirememesi demek tam anlamıyla bi sözlük anlamı yok malesef :)

----------Eklendi @ 14:04:07 ---------- Yazıldı @ 14:03:04 ----------

belleyle annayı RM-596'da toplayıp atcam kardes anladm...bi de su war bende smdi germany anna yüklü bi sorun olurmu ?

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
kardes bug demek telefonun bazı işlevlerini tam yerine getirememesi demek tam anlamıyla bi sözlük anlamı yok malesef :)

----------Eklendi @ 14:04:07 ---------- Yazıldı @ 14:03:04 ----------

belleyle annayı RM-596'da toplayıp atcam kardes anladm...bi de su war bende smdi germany anna yüklü bi sorun olurmu ?

olmaz diye tahmin ediyorum . sana yanlış birşey söylemiş olmamak için az önce teli bir kez daha flashladım . Flash ın sonunda kabloyu çıkar tak fln dıyor hata veriyor kabloyu çıkarıp taktığında telefon sorunsuz açılıyor .

polluxea♪

polluxea♪

Üye
    Konu Sahibi
kardes bsy cıkmasın da gözünü seveyim cook sagolasın :) bilyorum cok oldum ama bi de şu silip degştrcegmz dosyalar hangileri oluyo ki acaba

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
kardes bsy cıkmasın da gözünü seveyim cook sagolasın :) bilyorum cok oldum ama bi de şu silip degştrcegmz dosyalar hangileri oluyo ki acaba

estagfurullah yardım edebiliyorsam ne mutlu bana . videoyu izle orda neleri nelerle değiştirmen gerektiğini anlatıyor . uda , rof2 , rof3 ve prd.core diye biten dosyaları değiştiriyorsun belle'li dosyalarla .

polluxea♪

polluxea♪

Üye
    Konu Sahibi
sagol kardes eyv :) kardes sen ikisini birleştir 1 dosya halinde at demstin o zaman nye degştryoruz ki ? sadece annayı atıp degstrsem olmuyomu?

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
sagol kardes eyv :) kardes sen ikisini birleştir 1 dosya halinde at demstin o zaman nye degştryoruz ki ? sadece annayı atıp degstrsem olmuyomu?

benim kastettiğim anna'lı dosyalar ve belle'li dosyaların RM-596 klasörü içinde bir arada olmasıydı :)

mirzasinan

mirzasinan

Üye
estagfurullah yardım edebiliyorsam ne mutlu bana . videoyu izle orda neleri nelerle değiştirmen gerektiğini anlatıyor . uda , rof2 , rof3 ve prd.core diye biten dosyaları değiştiriyorsun belle'li dosyalarla .
Ben yanına gelsemde bi hallediversen ya :D

WebStyle

WebStyle

Üye
3.1 sürümü ile annasını belleyin gitsin. :ehe

SilentOne

SilentOne

Üye
millet belleda biz hala annayı bekleyek yaw

polluxea♪

polluxea♪

Üye
    Konu Sahibi
kardes brazdan atcam flashı kafaya koydum üstün körü hmen bi anlatrmısın bilyorum cok zahmet oldu ama smdi bi hata yapmak istemyorum sende tecrübelisin bayaa anlasılan... :)

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
kardes brazdan atcam flashı kafaya koydum üstün körü hmen bi anlatrmısın bilyorum cok zahmet oldu ama smdi bi hata yapmak istemyorum sende tecrübelisin bayaa anlasılan... :)

Belle ve Anna dosyalarını RM-596 klasörüne koy . Phoeniz ile normalde nasıl flash atıyorsan aynı işlemleri yap . Sadece bazı dosyaları silmen bazılarını da editlemen lazım options'tan . Onu da video anlatıyor nasıl yapacağını . refurbish e tıkla en son waiting ..... response gibi bir cümle çıkıcak 25'ten geriye doğru saymaya başlayacak telefonu tam burda kablodan ayırmadan power tuşuna basarak aç ülkeyi falan sorcak elleme kalsın orda gerisini flash programı yapacak . bu aşamaya kadar zaten geldiysen hata verse bile tel belle'li olarak açılacaktır bir sıkıntı olmaz :)

polluxea♪

polluxea♪

Üye
    Konu Sahibi
tamam kardes saol :) senin dedigin sayfada ki 2. video da ki ne göre yapcam ama orda anna dosyası 6 tane war bende 8 tane war bi orayı anlayamadm orayıda anlatırsan ALLAH razı olsun :) :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt