Hafıza temizleme

Sponsorlu Bağlantılar

estorak

estorak

Üye
    Konu Sahibi
Hafıza temizleme
Nokia C5-03 kullanıyorum telefon hafızamda çok az bir boş alanım var telefon hafızamı güvenilir şekilde nasıl biçimlendiririm Nokia Ovi felan silinir mi ?

juristokrat

juristokrat

Üye
hard format at.ama telefon hafızandaki hersey silinir.örneğin rehber,t9 kaytlı kelimeler gbi.

estorak

estorak

Üye
    Konu Sahibi
Onlar kolay kopyalarım fakat nasıl yapabilirim bir de başka bir yolu var mı ?

deadlydesire

deadlydesire

Üye
x clear die program var unsigned... sertifikan varsa yüklersin...

anılbaran

anılbaran

Üye
en iyis. ilk önce karta sonra tele hard format at

estorak

estorak

Üye
    Konu Sahibi
hard formatı nasıl atacağımı anlatan bir konu varsa verebilir misiniz mobildeyim arayamıyorum :)

Joker.

Joker.

Üye
hard formatı nasıl atacağımı anlatan bir konu varsa verebilir misiniz mobildeyim arayamıyorum :)
1-Nasıl mobil sürüme girdin ben bi türlü giremiyorum 2-Hard format için tercihini hatsız yap sim hafızası silinir filan sonra teli kapat şimdii yeşil kırmızı kilit açma ve ses açma tuşuna basılı ttut eler filan geçsin sifre sorana kzdar tut zaten şifreni yaz ülke filan sorcak telin ilk aldığın gibi olur yardım etiysen ne mutlu bana .D

juristokrat

juristokrat

Üye
siteye pc görünümünde gir sayfayı en alta çek solda bir kutu var oradan mobile light seç mobilden grersin.ayrıca hard format ile sım kart silinmez.hard format yalnzca c yani tel. Hafızasni siler.

estorak

estorak

Üye
    Konu Sahibi
Öncelikle teşekkürler hafıza kartını sim kartı felan çıkarmama gerek var mı sonradan sıkıntı olmasın ?

goktas19

goktas19

Üye
Telefon Hafızasına Format: *#7370# telefon hazfızası formatlanı :d

estorak

estorak

Üye
    Konu Sahibi
e hangisi daha uygundur bi karar verin :)

Joker.

Joker.

Üye
Öncelikle teşekkürler hafıza kartını sim kartı felan çıkarmama gerek var mı sonradan sıkıntı olmasın ?
Arkadaşım ben ihtimale karşı hafıza kartını çıkarıyorum hatsıza ala nedenimi belirtöiştim

juristokrat

juristokrat

Üye
ne hafza kartını ne de sim kartı çkartmaya gerek yok.yine söylüyorum hard format yalnızca telefon hafızasındaki veriyi siler.senin yapacağın şey sudur kardeş.telefon hafızanda bulunan önemli verileri yedeklemek.

estorak

estorak

Üye
    Konu Sahibi
​Tamam hepinize teşekkürler bugün deneyeceğim :)

ihsN92

Üye
sim kartı , hafıza kartını çıkar hard format at

estorak

estorak

Üye
    Konu Sahibi
Tamam attım hepinize tekrar tekrar teşekkür ederim :D

Takipçi Satın Al

Üst Alt