Görüş ve Önerileriniz Lazım :)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

loaloa

Üye
    Konu Sahibi
Görüş ve Önerileriniz Lazım :)
Samsung Galaxy Gio ' ya kafayı takmış bulunmaktayım fakat şu patent davası, flash olmaması (kamera flashı deil tabiki :D ), Samsung Meego ya geçecek vs kafamı fena halde karıştırdı. Telefon almak için biraz daha beklemelimiyim yoksa bir an önce gio almak için atağa mı kalkmalıyım ? Ayrıca Gio ya flash atabilir ve rahat bir şekilde kullanabilir miyim?

Gökhan_F9

Gökhan_F9

Üye
Söyledigin seyler gio'yu alman için hiçbir engel teskil etmiyor.
Flash atamazsın flash yok ama flash destekli tarayıcılar var çogu siteden video falan izeleyebilirsin.
Tavsiye ederim hosuna gittiyse.

loaloa

Üye
    Konu Sahibi
Bu söyledğim nedenlere ek olaraktan; Telefon Telpa'da yada vatan, mediamarkt ta bulunmuyor. Ona nazaran galaxy fit, mini ve ace heryerde... Bunların hepsi arasında seçim yapılmasını rica etsem f/p olaraktan birçok kişinin gio diyeceğine eminim. Peki neden bu kadar iyi bir telefon böyle mağazalarda ve yetkili Distribütörü'nde neden bulunmazki?

Gökhan_F9

Gökhan_F9

Üye
Tam bilemeyiz sebebini ama stoklarda olmayabilir tükenmis olabilir sınırlı gelmistir.Yani bi sebep aramaya degmez buldugun yerden al farklı ödeme seçenkeleri yada farklı bir satın alma yöntemi istemiyorsan tabi.

loaloa

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkür ederim. Kendime Alternatif sadece 1 telefon bulmak istiyorum. Alternatifler artınca seçim zorlaşıyor normal olarak. max 500 tl bazında ne önerirsiniz ? Yada galaxy mini alsam ne kaybederim?

Gökhan_F9

Gökhan_F9

Üye
Teşekkür ederim. Kendime Alternatif sadece 1 telefon bulmak istiyorum. Alternatifler artınca seçim zorlaşıyor normal olarak. max 500 tl bazında ne önerirsiniz ? Yada galaxy mini alsam ne kaybederim?

500 tl'ye kadar seninde belirttigin fiyat performans telefonu gio var baska pek iyi telefonlar yok ve mini alırsan kötü kamera,düsük ekran çözünürlügü ve düsük islemci ile karsılasırsın.
Gio en mantıklısı
.

Lenneth

Üye
Gio yerine İdeos X5 düşünür müsünüz ?

TheCower

TheCower

Üye
X5 en az fiyatı nedir?

Lenneth

Üye
560 lira civarı

Gökhan_F9

Gökhan_F9

Üye
C6-01 ve ideos x5 girer listeye.

loaloa

Üye
    Konu Sahibi
aldığım telefonları uzun süre kullanırım, 2-2.5 sene civarı. c6-01 alsam, 1-1.5 seneye kadar pişman olurum gibime geliyor sizcede öyle mi olur?

• Beğen
Tepkiler: 61semih
anılbaran

anılbaran

Üye
bekle bence

Gökhan_F9

Gökhan_F9

Üye
aldığım telefonları uzun süre kullanırım, 2-2.5 sene civarı. c6-01 alsam, 1-1.5 seneye kadar pişman olurum gibime geliyor sizcede öyle mi olur?

Ne gibi bir pismanlık anlamadım malzeme kalitesi olarak mı yoksa yazılımsal olarak bi doygunluk mu?
C6-01 çok güzel bir telefon kullananlar var forumda ve ço memnunlar.

loaloa

Üye
    Konu Sahibi
malzeme kalitesi olarak değil tabi. Küçük bir karşılaştırma yaparsanız ? :) birde kamera benim için hiç bir şey ifade etmez :D

kpln04

kpln04

Üye
Bende gio almaya karar vermiştim ama x5 aklımı çeldi

Gökhan_F9

Gökhan_F9

Üye
malzeme kalitesi olarak değil tabi. Küçük bir karşılaştırma yaparsanız ? :) birde kamera benim için hiç bir şey ifade etmez :D

C6-01 multi medya özellikleriyle öne çıkıyor ve daha iyi bir model.Yüksek ekran çözünürlügü,daha kaliteli gpu ile hd oyun keyfi.
Kamerasıda iyidir af olmamasına ragmen net çekimler yapabiliyor.

Ekranı amoled ve cbd içeriyor yani günes altında çok çok rahat okunan ve amoled oldugu için parlak ve canlı ekranı var.
Usb on the go özelligi mevcut telefona flash türü mobil aygıtlar baglanabiliyor ve nfc destegi var (anna güncellemesiyle gelecek)

loaloa

Üye
    Konu Sahibi
C6-01 multi medya özellikleriyle öne çıkıyor ve daha iyi bir model.Yüksek ekran çözünürlügü,daha kaliteli gpu ile hd oyun keyfi.
Kamerasıda iyidir af olmamasına ragmen net çekimler yapabiliyor.

Ekranı amoled ve cbd içeriyor yani günes altında çok çok rahat okunan ve amoled oldugu için parlak ve canlı ekranı var.
Usb on the go özelligi mevcut telefona flash türü mobil aygıtlar baglanabiliyor ve nfc destegi var (anna güncellemesiyle gelecek)

sanırım aradğım özellikleri ideos x5 te bulabilirim :)

Bende gio almaya karar vermiştim ama x5 aklımı çeldi

x5 benimde aklımı çelecek gibi :D

Ocean258

Ocean258

Üye
Bencede bıraz bekle bu kadar kafan karıstıysa.. gercı nasıl bı telefon arıyorsun kı neyı onemlı en cok senın ıcın?

loaloa

Üye
    Konu Sahibi
Önemli Olanlar ; Oyun performansı, internette dolaşma, mesajlaşma, ve çalıştırılabilir program çeşitliliği benim için önemli. Telefonu olabildiğince bilgisayara çevirmeye çalışırım genelde :)
Benim şuan gönlümden gio geçiyor. Mantıklı düşününce biraz daha bekleyerek ideos x5 in sorunlarını da görüp öyle telefon almak gerekiyor. Ama beklemek içinde bir zamanım olmadığı için ikileme düştüm

Birde Gio ya Flash desteği gelecek diye duydum doğru mudur?

61semih

61semih

Üye
flash destegı gelımıyecek fakat sitelerin %90 nındakı vıdeoları ızlıyebılırsın feys youtube felan kendı tarayıcısıda acıyor dıger sıtelerden ıse skyfire veya puffin ıle ızlıyebılırsın,oyun uygulama cesıtlılıgı dıyorsan gıo veya x5 arasında bır tercıh yapmalısın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt