SAMSUNG ACE internet sorunu Acillllll.

Sponsorlu Bağlantılar

mhett

Üye
    Konu Sahibi
SAMSUNG ACE internet sorunu Acillllll.
arkadaşlar telefonda mobil ağlarda paket veri kullan ve veri dolaşımı diye seçenek var. ikisinden birine tıkladığımda internete girmesem bile. 3g aktif oluyo ve H işareti çıkıyo veri alıp gönderiyo. (özellikle tuş kilitini açınca) yani kırmızı oluyo işaret. herhangi bi 3g üyleğim yok ancak internet kullanan çok düşük veri kullanna bazı programlar yüklemem gerek bu yüzden yapamıyorum. lütfen yardımcı olun arkadaşlar

----------Eklendi @ 23:35:02 ---------- Yazıldı @ 22:04:49 ----------

kimse yok mu yaw cevap verebilecek ace kullananlar sizdede aynısı oluyo mu

mhett

Üye
    Konu Sahibi
ACE kullanan arkadaşlar yok mu yada diğer android cihazlarda nasıl arkadaşlar?

mhett

Üye
    Konu Sahibi
Acaba saat diliminde ağ tarafından sağlanan değerlenen verileri kullan seçeneğinden kaynaklanıyo olabilir mi?

muhammedayvaz

muhammedayvaz

Üye
arkadaşlar telefonda mobil ağlarda paket veri kullan ve veri dolaşımı diye seçenek var. ikisinden birine tıkladığımda internete girmesem bile. 3g aktif oluyo ve H işareti çıkıyo veri alıp gönderiyo. (özellikle tuş kilitini açınca) yani kırmızı oluyo işaret. herhangi bi 3g üyleğim yok ancak internet kullanan çok düşük veri kullanna bazı programlar yüklemem gerek bu yüzden yapamıyorum. lütfen yardımcı olun arkadaşlar

----------Eklendi @ 23:35:02 ---------- Yazıldı @ 22:04:49 ----------

kimse yok mu yaw cevap verebilecek ace kullananlar sizdede aynısı oluyo mu

arkadaşım ben mobil ağı kullanmıyorum.internet paketim yok.sadece wi-fi den internete giriyorum diyosan.''paket veri'' ve ''veri dolaşımı'' seçeneklerindeki işareti kaldır.iki işareti de kaldırırsan telefon hiçbir şekilde mobil ağdan internete giremez!!!bende böyle kullanıyorum zaten :oke:

mhett

Üye
    Konu Sahibi
bende zaten öyle kullanıyorum hocam aynı sorun sendede var mı?. telefona stardaki gibi bi müzik bulucu yüklemek istiyorum 1 kuruşa bana şarkıların isimlerini veriyodu o yüzden. bu sürekli girip çıkarsa çok para götürür

MBrkA

MBrkA

Üye
Paket Veri Kullan --> Programların mobil interneti kullanmasını sağlar.
Veri Dolaşımı --> Sadece telefonun kendi tarayıcısının interneti kullanmasını sağlar.
Erişim Noktası Adları --> Ağ ayarları bölümü
Sadece 2G Kullan --> 3G'yi kapatır.Şarj daha az kullanılır.
Ağ Operatörleri --> Hattın neyse onu seç.

Eğer sadece 0.facebook kullanmak için istiyorsan Veri dolaşımı ve 2gyi aç.

mhett

Üye
    Konu Sahibi
Paket Veri Kullan --> Programların mobil interneti kullanmasını sağlar.
Veri Dolaşımı --> Sadece telefonun kendi tarayıcısının interneti kullanmasını sağlar.
Erişim Noktası Adları --> Ağ ayarları bölümü
Sadece 2G Kullan --> 3G'yi kapatır.Şarj daha az kullanılır.
Ağ Operatörleri --> Hattın neyse onu seç.

Hocam başlık okunmuşta konu

Eğer sadece 0.facebook kullanmak için istiyorsan Veri dolaşımı ve 2gyi aç.

saol dostum bilgiler için ancak sorun durduğu yerde internete girmeye çalışması. Ace kullananlar sizde olmuyormu böyle bi sorun?

mhetto

Üye
soruma cevap verebilecek olan var mı?

mkemalynd

mkemalynd

Üye
Ben ace kullanıyorum. Senin sorunun telefon modeliyle alakasi yok android ile alakali. Android internet ile iç içe okan bir işletim sistemi at nedenle telefon hicbirsey yapmasan da internete girer.Hattın üzerinden internete girmesin istiyorsan:::: ayarlar--->mobil ağlar --->erişim noktası adlarina gir orada yalancı bir erişim noktası yap. Böylece hattın üzerinden internete girmez... :)

Takipçi Satın Al

Üst Alt