yok efendim Nokia 701'in tasarımına demedim zatenyalnız bu telefon 701 ona göre. c7 kininden kalma duygularla yazdığınız mesajlara dikkat edin bence belki yarın öbürgün alacaksınız bu telefonu![]()
C7 için "bayan telefonu gibi" demişler de, ben o bakımdan resimleri koyup fikir belirttim. 
ben dahil beni direk kendine çekdi n9bende sana dememiştim zaten mesajlar üst üstegeldiyok efendim Nokia 701'in tasarımına demedim zatenC7 için "bayan telefonu gibi" demişler de, ben o bakımdan resimleri koyup fikir belirttim.
![]()

oda güzelyıl olmuş 2011 hala erkek kadın ayrımı yapanlar var![]()

hadi ordan kutu gibi telefon ozevkler ve renkler tartışılmaz benim fikrim tasarım olarak n8 in tasarımı daha iyi c6-01 almamın en büyük sebebi c7 nin tasarımını beğenmemem olmuştur fotoğraflarımdada aşırı kalite aramadığım için c6-01 aldım şu kıyaslamaya n9 da koysaydık bi çok kişi eminim n9 derdiben dahil beni direk kendine çekdi n9

en azından ben yuvarlak hatlı telefon sevmiyorum,zevkler tartısılmaz tabii
örnegin Iphone 3G'mi daha şık duryo yoksa Iphone 4'mü ?? bence 4 daha şık duryo...kesgin çizgiler
bence c7 ye asıl karizmayı verende asıl o 3 tuş hemde kullanımda kolaylık sağlıyor kişiye göre değişiyor demekki n8 de altta çünkü kalınlıktan dolayı aşağı kaymışbence N8 daha şık,kesgin cizgiler her zaman daha cekici dururen azından ben yuvarlak hatlı telefon sevmiyorum,zevkler tartısılmaz tabii
örnegin Iphone 3G'mi daha şık duryo yoksa Iphone 4'mü ?? bence 4 daha şık duryo...kesgin çizgiler
C7 de sevmedigim bi yan daha var o da önün de 3 tus olması,N8'in menü tuşunun konumunda bile ayrı bi özgünlük var
neyse,dediğimiz gibi zevkler tartısılmaz
![]()
![]()
anketi açanada helal olsun ne diyim arada 1 yıl fark olan telefonları karşılaştırıyo
ayrıca 12mp hdmı dahili hafıza autofocus otg kablosu vs bunlarıda unutma derim o fiyatı hak ediyo N8 bence N8 daha şık,kesgin cizgiler her zaman daha cekici dururen azından ben yuvarlak hatlı telefon sevmiyorum,zevkler tartısılmaz tabii
C7 de sevmedigim bi yan daha var o da önün de 3 tus olması,N8'in menü tuşunun konumunda bile ayrı bi özgünlük var
neyse,dediğimiz gibi zevkler tartısılmaz
![]()
![]()

16 mp kamera 1 ghz işlemci felan belki 32 gb hafıza 
Son cümlede abarttın kardeşN8 öyle büyük bi telefonki 1 yıl oldu çıkalı hala son model telefonlarla kıyaslanıyoanketi açanada helal olsun ne diyim arada 1 yıl fark olan telefonları karşılaştırıyo
ayrıca 12mp hdmı dahili hafıza autofocus otg kablosu vs bunlarıda unutma derim o fiyatı hak ediyo N8
----------Eklendi @ 16:55:35 ---------- Yazıldı @ 16:54:40 ----------
imza atıyorum altına ama tartışma çıkaracak bi yazı dikkat et
----------Eklendi @ 16:58:07 ---------- Yazıldı @ 16:55:35 ----------
N8 e de bu tarz yeni bi model çıkarmış olsalardı şuan gözünüz 701 felan görmüyodu16 mp kamera 1 ghz işlemci felan belki 32 gb hafıza
![]()

valla altta üstte ben çok beğendim bu telefonu asil bi duruşu varhadi ordan kutu gibi telefon o
----------Eklendi @ 16:44:43 ---------- Yazıldı @ 16:44:23 ----------
ön kamera bile altta![]()
nokia sea ray de aynı tasarıma sahip wp7 li onu büyük merakla bekliyorum nokia tasarımda rakip tanımıyorişletim sistemi değil telefon almayı yeğlerim android kullananlar var çevremde açıkcası beni çekmiyor androidli telefonlar dediğin gibi zevk ve renk meselesiHerkezin beğenileri tartışılmaz fakat bence nokia yeni bir işletim sistemi çıkarmadan nokia telefonları tercih etmeyin android günümüzde en iyi seçimdir.Hep nokia kullanmış birisi iseniz çok şey kaçırrıyorsunuz demektir.