Nokia 701 mi Nokia N8 mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Nokia 701 mi, Nokia N8 mi?

• Kullanılan toplam oy
    336
polluxea♪

polluxea♪

Üye
N8 bence....sekil olarak asıgım ben bu telefona :sarıl: :yuru :oke:

ultrayer6

ultrayer6

Üye
    Konu Sahibi
hey allahım N8'in tasarımını da C7'den güzel yaptınız ya :D

SilentOne

SilentOne

Üye
kesinlikle n8 derdim bn

ultrayer6

ultrayer6

Üye
    Konu Sahibi
iyi düşünün sizce C7 'nin tasarımı mı daha güzel N8'in mi?

N8:

C7:

----------Eklendi @ 16:32:13 ---------- Yazıldı @ 16:31:25 ----------

kusura bakmayın ama C7 bence hiç de bayan telefonu gibi durmuyor ve çok da şık bence.

uribaju

uribaju

Üye
yalnız bu telefon 701 ona göre. c7 kininden kalma duygularla yazdığınız mesajlara dikkat edin bence belki yarın öbürgün alacaksınız bu telefonu :ehe

ultrayer6

ultrayer6

Üye
    Konu Sahibi
yalnız bu telefon 701 ona göre. c7 kininden kalma duygularla yazdığınız mesajlara dikkat edin bence belki yarın öbürgün alacaksınız bu telefonu :ehe
yok efendim Nokia 701'in tasarımına demedim zaten :) C7 için "bayan telefonu gibi" demişler de, ben o bakımdan resimleri koyup fikir belirttim. :)

HakaN-06

HakaN-06

Üye
yıl olmuş 2011 hala erkek kadın ayrımı yapanlar var :ehe

forbidden5

forbidden5

Üye
zevkler ve renkler tartışılmaz benim fikrim tasarım olarak n8 in tasarımı daha iyi c6-01 almamın en büyük sebebi c7 nin tasarımını beğenmemem olmuştur fotoğraflarımdada aşırı kalite aramadığım için c6-01 aldım şu kıyaslamaya n9 da koysaydık bi çok kişi eminim n9 derdi :D ben dahil beni direk kendine çekdi n9

ultrayer6

ultrayer6

Üye
    Konu Sahibi
zevkler ve renkler tartışılmaz benim fikrim tasarım olarak n8 in tasarımı daha iyi c6-01 almamın en büyük sebebi c7 nin tasarımını beğenmemem olmuştur fotoğraflarımdada aşırı kalite aramadığım için c6-01 aldım şu kıyaslamaya n9 da koysaydık bi çok kişi eminim n9 derdi :D ben dahil beni direk kendine çekdi n9
hadi ordan kutu gibi telefon o :D

----------Eklendi @ 16:44:43 ---------- Yazıldı @ 16:44:23 ----------

ön kamera bile altta :D

polluxea♪

polluxea♪

Üye
bence N8 daha şık,kesgin cizgiler her zaman daha cekici durur :oke: en azından ben yuvarlak hatlı telefon sevmiyorum,zevkler tartısılmaz tabii :) örnegin Iphone 3G'mi daha şık duryo yoksa Iphone 4'mü ?? bence 4 daha şık duryo...kesgin çizgiler ;) C7 de sevmedigim bi yan daha var o da önün de 3 tus olması,N8'in menü tuşunun konumunda bile ayrı bi özgünlük var ;) neyse,dediğimiz gibi zevkler tartısılmaz :) ;)

uribaju

uribaju

Üye
ben n9 un cam yüzeyini beğeniyorum ovalimsi

----------Eklendi @ 15:53:05 ---------- Yazıldı @ 15:50:00 ----------

bence N8 daha şık,kesgin cizgiler her zaman daha cekici durur :oke: en azından ben yuvarlak hatlı telefon sevmiyorum,zevkler tartısılmaz tabii :) örnegin Iphone 3G'mi daha şık duryo yoksa Iphone 4'mü ?? bence 4 daha şık duryo...kesgin çizgiler ;) C7 de sevmedigim bi yan daha var o da önün de 3 tus olması,N8'in menü tuşunun konumunda bile ayrı bi özgünlük var ;) neyse,dediğimiz gibi zevkler tartısılmaz :) ;)
bence c7 ye asıl karizmayı verende asıl o 3 tuş hemde kullanımda kolaylık sağlıyor kişiye göre değişiyor demekki n8 de altta çünkü kalınlıktan dolayı aşağı kaymış

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
N8 öyle büyük bi telefonki 1 yıl oldu çıkalı hala son model telefonlarla kıyaslanıyo :D anketi açanada helal olsun ne diyim arada 1 yıl fark olan telefonları karşılaştırıyo :D ayrıca 12mp hdmı dahili hafıza autofocus otg kablosu vs bunlarıda unutma derim o fiyatı hak ediyo N8 ;)

----------Eklendi @ 16:55:35 ---------- Yazıldı @ 16:54:40 ----------

imza atıyorum altına ama tartışma çıkaracak bi yazı dikkat et :D

----------Eklendi @ 16:58:07 ---------- Yazıldı @ 16:55:35 ----------

N8 e de bu tarz yeni bi model çıkarmış olsalardı şuan gözünüz 701 felan görmüyodu :D 16 mp kamera 1 ghz işlemci felan belki 32 gb hafıza :D

Artles

Artles

Üye
N8 öyle büyük bi telefonki 1 yıl oldu çıkalı hala son model telefonlarla kıyaslanıyo :D anketi açanada helal olsun ne diyim arada 1 yıl fark olan telefonları karşılaştırıyo :D ayrıca 12mp hdmı dahili hafıza autofocus otg kablosu vs bunlarıda unutma derim o fiyatı hak ediyo N8 ;)

----------Eklendi @ 16:55:35 ---------- Yazıldı @ 16:54:40 ----------

imza atıyorum altına ama tartışma çıkaracak bi yazı dikkat et :D

----------Eklendi @ 16:58:07 ---------- Yazıldı @ 16:55:35 ----------

N8 e de bu tarz yeni bi model çıkarmış olsalardı şuan gözünüz 701 felan görmüyodu :D 16 mp kamera 1 ghz işlemci felan belki 32 gb hafıza :D
Son cümlede abarttın kardeş :D

forbidden5

forbidden5

Üye
hadi ordan kutu gibi telefon o :D

----------Eklendi @ 16:44:43 ---------- Yazıldı @ 16:44:23 ----------

ön kamera bile altta :D
valla altta üstte ben çok beğendim bu telefonu asil bi duruşu var :D nokia sea ray de aynı tasarıma sahip wp7 li onu büyük merakla bekliyorum nokia tasarımda rakip tanımıyor

tanılstar

Üye
Herkezin beğenileri tartışılmaz fakat bence nokia yeni bir işletim sistemi çıkarmadan nokia telefonları tercih etmeyin android günümüzde en iyi seçimdir.Hep nokia kullanmış birisi iseniz çok şey kaçırrıyorsunuz demektir.

SilentOne

SilentOne

Üye
sea ray zaten ayrıbi durum yha

aydnzara

Üye
Bu telefon hikaye,N8 şahane adı ve kamerası yeter N8 Number One :oke:

forbidden5

forbidden5

Üye
Herkezin beğenileri tartışılmaz fakat bence nokia yeni bir işletim sistemi çıkarmadan nokia telefonları tercih etmeyin android günümüzde en iyi seçimdir.Hep nokia kullanmış birisi iseniz çok şey kaçırrıyorsunuz demektir.
işletim sistemi değil telefon almayı yeğlerim android kullananlar var çevremde açıkcası beni çekmiyor androidli telefonlar dediğin gibi zevk ve renk meselesi

uribaju

uribaju

Üye
n801i de gördük yine tasarım yoksunu malesef

Üst Alt