Nokia C5-03 Her türlü sorununuzu yazabilirsiniz

Sponsorlu Bağlantılar

gfblicenk

gfblicenk

Üye
Arkadaşlar dün Just HackIt! yönetimi ile telefonumu hackledim. (RomPatcher+ v2.6, İnstallServer ve Open4All Patchleri de içinde geldi) Bunları da çalıştırdıktan sonra İletim Raporu Klasörü kayboldu. Nasıl geri getirebilirim iletim raporu klasörünü?

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Arkadaşlar dün Just HackIt! yönetimi ile telefonumu hackledim. (RomPatcher+ v2.6, İnstallServer ve Open4All Patchleri de içinde geldi) Bunları da çalıştırdıktan sonra İletim Raporu Klasörü kayboldu. Nasıl geri getirebilirim iletim raporu klasörünü?

Öyle Bi Klasör Mü Var Giden Kutusudur. Ayrıca Nasıl Kayboldu Çok Tuhaf :hmmm

gfblicenk

gfblicenk

Üye

mornieisil58

Üye
Film indirip çevirip yüklemekten sıkıntı geldi ya hiç site yokmu telefondan girip film seçip izlenecek :))

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Film indirip çevirip yüklemekten sıkıntı geldi ya hiç site yokmu telefondan girip film seçip izlenecek :))

İndirerek İzleyebilirsin

----------Eklendi @ 02:24:39 ---------- Yazıldı @ 02:23:46 ----------

Sadece Telefondan İndirebilirsin Onu Da Belirtiyim

naki67

Üye
benim sorum şu c5-03 ü ilk aldığımda olduğum yeri facebook da paylaşabilmiştim ama şimdi yapamıyorum ben olduğum yeri facede nasıl paylaşaçağım şimdiden teşekkür ederim

deathclock1

deathclock1

Üye
arkadaşım göndermek istediğin dosyaları tek tek işaretliyebiliyorsun.. göndermek istediğin dosyaya tıkla ve basılı tut ekranda seçenekler çıkar orda görürsün..:oke:

fntked

Üye
c5-03 kullanıyorum. avea operatörüm. 0.facebooka giremiyorum. yardım eder misiniz ?

BİGBOYS

Üye
arkadaşlar nokia c5-03 yeni aldım internetteki çoğu videoyu göremiyorum ne yapmalım ?? saygılarımlaaa.......

----------Eklendi @ 01:02:06 ---------- Yazıldı @ 00:59:32 ----------

arkadaşlar nokia c5-03 aldım ama internetteki çoğu videoya girmiyo ne yapmalıyım ? yardım......

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
arkadaşlar nokia c5-03 yeni aldım internetteki çoğu videoyu göremiyorum ne yapmalım ?? saygılarımlaaa.......----------Eklendi @ 01:02:06 ---------- Yazıldı @ 00:59:32 ----------arkadaşlar nokia c5-03 aldım ama internetteki çoğu videoya girmiyo ne yapmalıyım ? yardım......
Telefon flash player desteklemiyor. Bolt browser ile izleyebilirsin ancak çok başarılı değil. :oke:

BİGBOYS

Üye
bolt browseri nerdenn indirebilirim...

----------Eklendi @ 01:17:49 ---------- Yazıldı @ 01:16:09 ----------

[sıze=3]bolt browser i nerden bulabilirim???..[/sıze]

----------Eklendi @ 01:21:36 ---------- Yazıldı @ 01:17:49 ----------

[sıze=4]
telefon flash player desteklemiyor. Bolt browser ile izleyebilirsin ancak çok başarılı değil. :oke:

nerden bulabilirim???
[/sıze]

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
bolt browseri nerdenn indirebilirim...----------Eklendi @ 01:17:49 ---------- Yazıldı @ 01:16:09 ----------[sıze=3]bolt browser i nerden bulabilirim???..[/sıze]----------Eklendi @ 01:21:36 ---------- Yazıldı @ 01:17:49 ----------[sıze=4]nerden bulabilirim???[/sıze]
Googledan :)Pm ile cevaplandı.

BİGBOYS

Üye
peki hangi sürümü olabilir 1.5 var 1.7 filan????ayrıca çok teşekkür:)

BİGBOYS

Üye
yaa bn bulamadım kardeş sen bi baksan da link veya site söylesen ben bu işlerden pek anlamam:)olurmu??

Üst Alt