Arkadaşlar yeni telefon alıcam bilgi ve önerilerinizi bekliyorum...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
reuges

reuges

Üye
Benim sana önerim SE x10 mini veya x10 mini pro hem 5mp kamera mesajlaşma açısındanda iyi şarj da iyi gidiyor fiyatı da uygundur bence bunu al..!!

HakaN-06

HakaN-06

Üye

teknik olarak bi nfc ve 8 gb lık depolama hafızası aralarındaki fark geriye kalanları aynı

boyutu çok küçük ve kaba duruyo. 100 lira daha ekle c7 al derim. c7 ile c6-01 yanyana görmedin sanrıım hiç

__xXx__

__xXx__

Üye
boyutu çok küçük ve kaba duruyo. 100 lira daha ekle c7 al derim. c7 ile c6-01 yanyana görmedin sanrıım hiç
kardeş ben ikisini de şu an kullanıyorum elimde hem c7 hemde c6-01 var bu arada c6-01 e kaba dediğine göre belliki kabalık anlayışın biraz farklı

HakaN-06

HakaN-06

Üye

kardeş ben ikisini de şu an kullanıyorum elimde hem c7 hemde c6-01 var bu arada c6-01 e kaba dediğine göre belliki kabalık anlayışın biraz farklı

yapma gözünü seviyim hem kalın hemde küçük c7ye göre

__xXx__

__xXx__

Üye
yahu birazcık daha kalın ve kısa olabilir ama teknik olarak pek farkları yok bazı yerlere de yorum olarak yazdım ben ikisinide kullanan biri olarak c7 ye 870 lira vermeye değmez diyorum

Ocean258

Ocean258

Üye
Oldu 700 lirayla S2'ye baksın bence onunda ekran kaltesi parlaklıgı çok iyi :ehe
Adminler bu adam bot mu ya heryerde aynı mesaj.Adam 600 liram var dese optimus me diyo.
700 falan var desse optimus black
:d:

ne alaka hocam ya.. oncekı telefonum me'di simdiki black.. ıkısındende cok memnundum o yuzden tavsıye edıyorum.. sanamı sorucam kıme neyı tavsıye edecegımı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt