SD,APK Yardım ? (Bir gün Çözeceğim Seni Android)

Sponsorlu Bağlantılar

Sandrake

Sandrake

Üye
    Konu Sahibi
SD,APK Yardım ? (Bir gün Çözeceğim Seni Android)
o_O Symbiandan Androide geçtim ama o basit sistemden böylesine karşık ama iyi bir sisteme geçince sapıttım telefonum Huawei U8800 IDeos X5 Bana SD,APK Yüklemelerini anlatırmısınız biraz birşeyler biliyorum ama bildiğim kadarıyla bir sonuca varamıyorum SD,APK Arasındaki fark oyun,uygulama vb. nasıl yüklemeliyim genelde paylaşımlarda hem apk veriyorlar hemde sd nasıl yüklemeliyim anladınız işte yardımlarınızı bekliyorum.

Teşekkürler

serif55

serif55

Üye
Apk Dosyaları; uygulamaların, oyunların paketlenmiş halidir dostum yani genelde çoğu küçük yada (aşırı büyük olmamak kaydıyla) büyük oyun ve uygulama bu şekildedir ve kolayca kurulumunu yapabilirsin ama bazı istisnalar da var tabiki HD kalitesinde oyunlar gibi

Sd Dosyaları; yukarıda belirttiğim HD kalitesindeki oyunlar cidden neredeyse bir bilgisayar oyunu gibi yer kaplar, dolayısıyla bu tür oyunları paketlemek yani apk dosyasını oluşturmak hem çok uzun zaman alacağından hemde bu apk yı kurarken bekleyeceğiniz süre ve telefonu kasması aşırı derecede olacağından genelde firmalar oyunun apk sını normal boyutlarda yani 5-10 mb civarında tutarak yayınlayıp sd dosyalarını kullanıcıların indirmesine bıraktılar zaten mantıklı olanda bu.

Şimdi elimizde bir oyunun mesela Dead Space in bir apk dosyası bir de sd klasörü var;

1. İlk önce oyunun apk sını telefonumuza atıp kurulumunu yapıyoruz,
2. Daha sonra 1 kereye mahsus çalıştırıp dosya indirilmesini isteyene kadar bekliyoruz ama biz indirmicez çünkü elimizde hazır indirilmişi var,
3. Telefonumuzu tekrar bilgisayarımıza bağladıktan sonra Hafıza Kartımızın içindeki " Android " Klasörünü açıyoruz ardından " Data " Klasörünü açıp (Android/Data klasörü şeklinde olucak) elimizde bulunan ve genelde " .com " la başlayan oyunun datalarını içeren klasörü buraya kopyalıyoruz.
4. İşlem bittikten sonra telefonumuzu bilgisyardan ayırıp kurmuş olduğumuz oyunu açıyoruz ve mutlu son ;)

Kal sağlıcakla...

• Beğen
Tepkiler: bersu_33, Mr.Downloads, KINGDOOM ve 2 diğerleri
Sandrake

Sandrake

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler Çözdüm Galiba ben bu işi :aha:

serif55

serif55

Üye
Bişey değil kardeşim işne yaradıysa ne mutlu ;)

• Beğen
Tepkiler: Sandrake
61semih

61semih

Üye
Apk Dosyaları; uygulamaların, oyunların paketlenmiş halidir dostum yani genelde çoğu küçük yada (aşırı büyük olmamak kaydıyla) büyük oyun ve uygulama bu şekildedir ve kolayca kurulumunu yapabilirsin ama bazı istisnalar da var tabiki HD kalitesinde oyunlar gibi

Sd Dosyaları; yukarıda belirttiğim HD kalitesindeki oyunlar cidden neredeyse bir bilgisayar oyunu gibi yer kaplar, dolayısıyla bu tür oyunları paketlemek yani apk dosyasını oluşturmak hem çok uzun zaman alacağından hemde bu apk yı kurarken bekleyeceğiniz süre ve telefonu kasması aşırı derecede olacağından genelde firmalar oyunun apk sını normal boyutlarda yani 5-10 mb civarında tutarak yayınlayıp sd dosyalarını kullanıcıların indirmesine bıraktılar zaten mantıklı olanda bu.

Şimdi elimizde bir oyunun mesela Dead Space in bir apk dosyası bir de sd klasörü var;

2. Daha sonra 1 kereye mahsus çalıştırıp dosya indirilmesini isteyene kadar bekliyoruz ama biz indirmicez çünkü elimizde hazır indirilmişi var,
3. Telefonumuzu tekrar bilgisayarımıza bağladıktan sonra Hafıza Kartımızın içindeki " Android " Klasörünü açıyoruz ardından " Data " Klasörünü açıp (Android/Data klasörü şeklinde olucak) elimizde bulunan ve genelde " .com " la başlayan oyunun datalarını içeren klasörü buraya kopyalıyoruz.
4. İşlem bittikten sonra telefonumuzu bilgisyardan ayırıp kurmuş olduğumuz oyunu açıyoruz ve mutlu son ;)

Kal sağlıcakla...
soru işaretı kalmadan acıklamıssın tebrık ederım :sarıl:

Deleted.

Üye
bir gün ben de geçeceğim ve böyle bi konu açacağım :ehe ama o gün ne zaman gelecek :naughty:

kpln04

kpln04

Üye
Süper anlatmışsında aklıma takılan bişey oldu android/data sonra oyunun dosyaları at demişsin bu android/data/sd mi android/data/deadspace mi nasıl olacak?

serif55

serif55

Üye
Süper anlatmışsında aklıma takılan bişey oldu android/data sonra oyunun dosyaları at demişsin bu android/data/sd mi android/data/deadspace mi nasıl olacak?

Bilgisyarımızdan Hafıza Kartımızın içini aöıp Android klasörüne giriyoruz, daha sonra bu klasörün içinde Data klasörü var onunda içerisine girip elimizde bulunan oyunun datalarının olduğu klasörü buraya kopyalıyoruz yani sıralama şu şekilde olcak Android / Data / Dead Space artık hangi oyunu indirirseniz onun klasörünü kopyalarsınız

kpln04

kpln04

Üye
Bilgisyarımızdan Hafıza Kartımızın içini aöıp Android klasörüne giriyoruz, daha sonra bu klasörün içinde Data klasörü var onunda içerisine girip elimizde bulunan oyunun datalarının olduğu klasörü buraya kopyalıyoruz yani sıralama şu şekilde olcak Android / Data / Dead Space artık hangi oyunu indirirseniz onun klasörünü kopyalarsınız
tamam teşekkürler telim olsun yaparım

alının

Üye
yani indirdiğimiz sd data dosyasını atıyoruz ?

shafak_1_2

shafak_1_2

Üye
süper anlatmış öğretmen olsa böyle anlatamaz.

berkebeko

Üye
serif 55 iyi anlatmışsın tşk ederim.Ama Sadece sd lerde data falan var apk de sadece 1 simge var yardım ederseniz sevinirm...

by_cray

Üye
arkadaslar o kartı yeni aldık diyelim içi bos onu nası yapacaz ltf cevap yazın ...

ultra 21

Üye
çalıştırılabilmesi için normal hafızadan takılan hafızaya resimler müzikler vb atıyoruz çünkü android/dataya atılması lazım sdlerin ama apk heryere atılabilir ama daha kolay bulmak için downloadsa atmanda fayda var

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
serif 55 iyi anlatmışsın tşk ederim.Ama Sadece sd lerde data falan var apk de sadece 1 simge var yardım ederseniz sevinirm...

apk dosyasını kur ve uygulamayı aç. Bu kadar. Eğer SD gerekirse wifi ile indir

- - - Eklendi - - -

arkadaslar o kartı yeni aldık diyelim içi bos onu nası yapacaz ltf cevap yazın ...

kartı telefona takınca gerekli klasörler oluşuyor zaten.

Mehmet Yrky

Mehmet Yrky

Üye

Kal sağlıcakla...
S.a. kardeş...d bnde s3 ten android gectim.. sgs3 kullaniyorum ve
Hafiza karta gerek duymadm henuz(cihaz 2 gunluk).. hafiza katu olmadan sdkart kianina nasil ulasicamm???

espanyol06

Üye
Şimdi bu data dosyalarını pc den SD kart/ANDROİD/DATA klosörüne at demişsin ben pes 2012 yi indirdim data sını yapamadım sadece apk sı geldi kurdum telefondan apksını sonra napıcam cevabınız için şimdiden teşekkürler

Takipçi Satın Al

Üst Alt