Shadowgun Ver. (Tüm Android Teller İçin)SD+Yeni Apk[Özel Anlatım]

Sponsorlu Bağlantılar

nitterun6606

Üye
HTC Desire HD 'm de Sorunsuz çalışmıştır,Ancak oyunun orjinal sürümünden girafikleri biraz düşük olmuş ama yinede bunu bizim için çeviren kişilere saygılar :alkis

malik_44

malik_44

Üye
Eline Sağlık

watasi

Üye
neden ikisini de ayni linke verdin apk yi indirdim,digerini de indirecektim,limitin doldu uye ol diyo ne bicim is bu.

Rich4arD

Rich4arD

Üye
Shadowgun v1.3.1 mi var?
Markette ücretli olan v1.0.4 ?

watasi

Üye
neyse apk yi kurup wifi ile sd yi indirdim dell streak 5 te calisti kasma yok harika grafikler,tesekkurler dostum

blacktalon

blacktalon

Üye
galaxy ace açıyor mu bunu?

Xtreme512

Üye
yani illaki download ekranı geelcek ve sonramı biz sd dosyalrını karta android data ya atacağız ?.. başka türlü bende olmuor sonunda buldu mbu yöntemi bakalım olacakmı ? olacak gibi ama...

yok gene olmadı ya.. download ekranı geliyor çıldıracam.. en iyisi bırakayım ne download edecekse etsin bıktım belki çalışır.. yarına baakrım.. gta 3 te aynı şekilde olmadı odwnlaod istiyor.

by_oguz

by_oguz

Üye
teşekkürler

eko01

Üye
Mümkünse mediafireye upload edermisiniz sadece apk yi

Xtreme512

Üye
beyler olmadı ya download ekranı geliyor hep her türl ütest ettim olmuyor...

osmancuk

Üye
teşekkürler

BadLucian

BadLucian

Üye
Galaxy s Plus ta sorunsuz çalıştı sadece sd dosyasını görmedi wi-fi ile indirdim... Teşekkürler emeğine sağlık

sonylive

Üye
beni m telefon Sony Ericsson > WT19i Live with Walkman ve ekran 320+480 480*800 Çöznürlüklü Ekranlardan Küçük Olan Teller Build.Prop Dosyasının Editlenmesi Gerekir burasını tam anlayamadımm nasıl editlicemm ...!

pdevil

Üye
apk dosyası nerde !!!!!!!!!!!!! dosyası yok

Apol16

Üye
wonder da çalıştı.

- - - Eklendi - - -

arkadaş bendemi bir sorun var oyunu yapanlar süper zekalar için mi yapmış :) benim anlamadığım oyuna başladığında ne yapman gerektiği ne taraftan ilerlemen gerektiği gibi hiç bir şey yok sadece boş bir alana koymuşlar seni dolanıp etrafa ateş ediyorsun ilk bölümde ne yapmam gerektiğini biri açıklayabilirmi :)

evo_24

Üye
Güzel paylaşım.Samsung galaxy ace 5830i'de çalışır mı?

Androidsever

Androidsever

Üye
Konu sahibi bi konuya baksa cok sevinecegiz :)

Benimde bir sorum olucak Galaxy S3 de denedim ama maalesef sd dosyalari gormuyor :(

steyleehakan

Üye
Tabletime İndiriyorum Deniyeceğim :)

tihame

Üye
sayfa bulunamadi diyor

kltvsty

Üye
Paylaşım ....... :good:

kulanılan site... :kotu:

belki kızacaksın ama sonuçta emek veriyorsun yazık değil mi emeğine,
indirilemedikten sonra paylaşım yapsan ne olur ki....

kesinlikle kardeş

Üst Alt