Shadowgun Ver. (Tüm Android Teller İçin)SD+Yeni Apk[Özel Anlatım]

Sponsorlu Bağlantılar

burak d

Üye
    Konu Sahibi
Herkes Denesin

omrozd

Üye
arkadaşlar ideos x5 kullanıcısıyım fakat bir türlü yapamadım bu oyunu... oyunu acıyorum wifiden indirmek istiyor.. wifi surekli kopuyor (bununda bir çözümü de yok onuda bualamadım bir türlü :)) Sd dosyasını söylendigi gibi yerine koyuyorum fakat wifi istiyor nedeni ne olabilir yardımcı olabileceklere şimdiden teşekkurler...

sate

Üye
arkadaşlar ideos x5 kullanıcısıyım fakat bir türlü yapamadım bu oyunu... oyunu acıyorum wifiden indirmek istiyor.. wifi surekli kopuyor (bununda bir çözümü de yok onuda bualamadım bir türlü :)) Sd dosyasını söylendigi gibi yerine koyuyorum fakat wifi istiyor nedeni ne olabilir yardımcı olabileceklere şimdiden teşekkurler...

aynı sorun bendede var...

MAVİT

Üye
şunu adam akıllı bir siteye upload eder misiniz acaba

CP1369

CP1369

Üye
thd versiyonu ile arasında çok fark var mı? Yani karşılaştırma imkanı bulan var mı?

alavarza35

Üye
arkadaşım apk linki çalışmıyor....

maxifunk

maxifunk

Üye
çaresini buldum isteyen özzel mesaj atsın ben sorunsuz oynuyorum

romanos

romanos

Üye
lg optimus 3d de calisir mi?

siberson

siberson

Üye
arkadaşlar evde wifi yok buradaki sd dosyası da telefona uygun değil. ideos x5 kullanan arkadaşlardan biri oyunun sd dosyasını wifiden indirdiyse lütfen upluad adebilirmi

yaldiz

yaldiz

Üye
ace de çalışmadı gerçi daha yeniyim nası editleyeceğiz?

snrgny

Üye
ellerine sağlık...

burak d

Üye
    Konu Sahibi
Rica Ederim Arkadaşlar

Puck

Puck

Üye
ya başka upload sitesi yok değil mi ? ul.to en nefret ettiğim upload sitesi tek bu sitemi var ya delircem

• Beğen
Tepkiler: kltvsty
cimi91

cimi91

Üye
Arkadaşlar şu apk dosyasını nerdeye atmamız gerekiyor data'ya attım ama hiçbirşey yok dosyaya ulaşamıyorum oyunun simgeside yok bilen arkadaş doğru düzgün anlatsın şunu zahmet olmassa...

xblackx

xblackx

Üye
9003 te çalıştı :=)teşekkurler

merhabalar

bende de samasung galaxy i9003 var birtürlü çalıştıramadım sd kartın android data içine atıyorum fakat sürekli download yapmaya çalışıyor yardımcı olursanız sevinirim.(apk dosyasını kurdum)

61semih

61semih

Üye
tüm android tel ler ıcın yazıyor başlıkta ama sonra kıstlamalar getırıyor ekran cozunurlugu vs :nono:

duranyu

Üye
saolun

oqlahoma

Üye
merhabalar

bende de samasung galaxy i9003 var birtürlü çalıştıramadım sd kartın android data içine atıyorum fakat sürekli download yapmaya çalışıyor yardımcı olursanız sevinirim.(apk dosyasını kurdum)
uyuşmazlık var mecbur wifi ile indirecen evinde yoksa kafeye felan git orda wifi vardır ordan indir

ninjared

Üye
arkadaşım yazdıkların için sağol gereksiz bilgi vermemişsin :) x10 çalışacakmı denicem

Üst Alt