Baştan Sona Kusursuzca Anna V24 Resimli Flashlama (Orjinal FW)

Sponsorlu Bağlantılar

Denibo

Üye
    Konu Sahibi
Baştan Sona Kusursuzca Anna V24 Resimli Flashlama (Orjinal FW)

Navifirm Programına Giriyoruz Öncelikle.

N8 RM - 596 ı Bulup Daha Sonra Yandaki Sütunda 24.1 Versiyonuna Tıklıyoruz

Rm-596 Variant Netherlands DARK GREY V3 ü Seçiyoruz

Dosyaların Nereye Kaydedilceğini Soruyor C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-596 İsimli Klasörü Seçiyoruz Böyle Bi Klasör Yoksa Kendiniz Gösterdiğim Doğrultuda Aynı İsimde Klasör Açabilirsiniz. Daha Sonra Download From Fire'ye Tıklıyoruz Dosyalarımız

İndikten Sonra ;

Phoenix 2010 Programını Açıyoruz

File'ye Daha Sonrada Manage Connections'a Tıklıyoruz

USB Üst Seçili Konumda Olacak Apply Diyip Close'ye Basıyoruz..

Daha Sonra File'ye Basıp Scan Product Diyoruz Alt Kısımda Cihazı Buluyor Programımız RM - 596 Olarak Variant Koduyla Beraber READY Yazan Yerin Yanında Beliriyor.

Üst Kısımda Flashing Butonunu Göreceksiniz.Ona Tıklayıp Firmware Update Diyoruz.

Product Code Yazan Yerin Yanında 3 Tane Nokta Var O Kısıma Tıklıyoruz

Çıkan Variant ' a Tıklayıp OK 'a Basıyoruz

Refurbish'e Tıklayıp Bekliyoruz Sizden Power Tuşuna Basmanızı İsteyebilir..

Oluşabilcek Sorunlardan Ben Sorumlu Değilim Ama N8 Telefonlarınızda Sorun Yaşarsanız Bana Ulaşabilirsiniz Açılmayan Cihazları Dead Flash Yöntemiyle Kurtarıyorum %0 Risk İle

V24.001 Versiyonu Gayet Stabil Çalışmakta Ovi Sorunu Wlan Sorunu Yaşamıyorum Şuanda Bir Problemle Karşılaşmadım Ovide Türkiye İçin Anna Çıkana Kadar Gönül Rahatlığıyla Kullanabilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: n000k

author

Üye
navıfırmı acıp rm 596yı secınce bende sadece 11.12, 13.16 ve 14.2 cıkıyo 24 yok yanı. sebebı nedır?

kaanka0

kaanka0

Üye
navıfırmı acıp rm 596yı secınce bende sadece 11.12, 13.16 ve 14.2 cıkıyo 24 yok yanı. sebebı nedır?

24 çıkması lazım nasıl çıkmaz ya bende çıkıyor. :hmmm Abdestin var mı birader?

• Beğen
Tepkiler: Kurtuluş40, kraldost ve suat1111
WebStyle

WebStyle

Üye

Cache temizleyip tekrar deneyin.

Bu arada dip not: flashlama yapmadan önce kesinlikle bilgisayarınızdan antivirüs güvenlik programı ne varsa kaldırın ya da devre dışı bırakın. Ondan sonra ah vah çekmeyin. :) Çünkü antivirüs programları flash atmayı engelliyor cihaz ölebilir. Dead flash atmak zorunda kalabilirsiniz..

• Beğen
Tepkiler: n000k

author

Üye

Uploaded with

SilentOne

SilentOne

Üye
clear local cache ye tıkla

author

Üye
tıkladım bu sefer de hıc bı sey kalmadı productsta (=
tmmdır hallettım arkadslar sagolun

XII_Turkey

XII_Turkey

Üye

Navifirm Programına Giriyoruz Öncelikle.

N8 RM - 596 ı Bulup Daha Sonra Yandaki Sütunda 24.1 Versiyonuna Tıklıyoruz

Rm-596 Variant Netherlands DARK GREY V3 ü Seçiyoruz

Dosyaların Nereye Kaydedilceğini Soruyor C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-596 İsimli Klasörü Seçiyoruz Böyle Bi Klasör Yoksa Kendiniz Gösterdiğim Doğrultuda Aynı İsimde Klasör Açabilirsiniz. Daha Sonra Download From Fire'ye Tıklıyoruz Dosyalarımız

İndikten Sonra ;

Phoenix 2010 Programını Açıyoruz

File'ye Daha Sonrada Manage Connections'a Tıklıyoruz

USB Üst Seçili Konumda Olacak Apply Diyip Close'ye Basıyoruz..

Daha Sonra File'ye Basıp Scan Product Diyoruz Alt Kısımda Cihazı Buluyor Programımız RM - 596 Olarak Variant Koduyla Beraber READY Yazan Yerin Yanında Beliriyor.

Üst Kısımda Flashing Butonunu Göreceksiniz.Ona Tıklayıp Firmware Update Diyoruz.

Product Code Yazan Yerin Yanında 3 Tane Nokta Var O Kısıma Tıklıyoruz

Çıkan Variant ' a Tıklayıp OK 'a Basıyoruz

Refurbish'e Tıklayıp Bekliyoruz Sizden Power Tuşuna Basmanızı İsteyebilir..

Oluşabilcek Sorunlardan Ben Sorumlu Değilim Ama N8 Telefonlarınızda Sorun Yaşarsanız Bana Ulaşabilirsiniz Açılmayan Cihazları Dead Flash Yöntemiyle Kurtarıyorum %0 Risk İle

V24.001 Versiyonu Gayet Stabil Çalışmakta Ovi Sorunu Wlan Sorunu Yaşamıyorum Şuanda Bir Problemle Karşılaşmadım Ovide Türkiye İçin Anna Çıkana Kadar Gönül Rahatlığıyla Kullanabilirsiniz.

hocam benim tel kapandı açılmıyor.sadece titreşim veriyor başta.yardımcı olabilirmisin

otuz6saniye

otuz6saniye

Üye
kardeş illa senin dediğin dark greyi mi seçmemiz gerekiyo, benim n8 gümüş renli. yoksa silver i mi seçeyim

yilan53

Üye
tüm dosyaları mı indiriyoruz yoksa sadece kendi seçili olanlaro mı birde onu soylesen güzel olacaktı

thesenol

Üye
sen nasıl yükledin onu pr1.2 den mi bende anna v22 var üstüne yüklesem olurmu yokse geri dönmem gerekiyor mu v14 e

drtanerus

Üye
tüm dosyaları mı indiriyoruz yoksa sadece kendi seçili olanlaro mı birde onu soylesen güzel olacaktı

Bende hiçbir dosya seçilmemiş.All tuşuna basıp hepsinimi indireceğiz

uribaju

uribaju

Üye
hacı bu Türkçe mi?

Suyaka

Suyaka

Üye
Yalnız bu 24.01 versiyonu telefonuna flashlayanlar, Anna'nın Türkçe sürümü 22.14 olacağından ve yazılım düşürme şansları ( Dead Phone Flash dışında ) olmadığından, Türkiye versiyonuna dönemeyebilirler. Bu yüzden eğer flashlama işlemine illâ ki girişeceğim diyorsanız, EURO2_GERMANY Paketini flashlayın çünkü yazılım sürümü Türkiye için çıkacak olanla aynı. Yani o zaman Türkiye'de çıktığında da aynı sürümü flashlayabilirsiniz.

Denibo

Üye
    Konu Sahibi
hacı bu Türkçe mi?

Evet Türkçe Dil Desteği Var İçerisinde

----------Eklendi @ 12:27:50 ---------- Yazıldı @ 12:27:18 ----------

kardeş illa senin dediğin dark greyi mi seçmemiz gerekiyo, benim n8 gümüş renli. yoksa silver i mi seçeyim

Diğer Variantların Boyutları Çok Fazla Büyük Dark Grey Seçsende Problem Olmaz

----------Eklendi @ 12:28:48 ---------- Yazıldı @ 12:27:50 ----------

Bende hiçbir dosya seçilmemiş.All tuşuna basıp hepsinimi indireceğiz

Kendi Otomatik Seçmesi Gerekiyor

----------Eklendi @ 12:29:35 ---------- Yazıldı @ 12:28:48 ----------

sen nasıl yükledin onu pr1.2 den mi bende anna v22 var üstüne yüklesem olurmu yokse geri dönmem gerekiyor mu v14 e

Ben Belle v111'den Yükledim Üstüne Eski Sürüme Geri Dönmek İçin İskandinavya Sürümünü Yükleyip Oviden 14.2 e Çeviriyoruz

----------Eklendi @ 12:31:08 ---------- Yazıldı @ 12:29:35 ----------

hocam benim tel kapandı açılmıyor.sadece titreşim veriyor başta.yardımcı olabilirmisin

Sanırım Yanlış Bişey Yaptıgından Dolayı Cihaz Kapandı Tekrar Flash Atman Lazım Dead Flash Olarak Dosyaların Hepsini İndirdiğine Emin Olmalısın Toplamda 8 Dosya Olması Gerek

uribaju

uribaju

Üye
Yalnız bu 24.01 versiyonu telefonuna flashlayanlar, Anna'nın Türkçe sürümü 22.14 olacağından ve yazılım düşürme şansları ( Dead Phone Flash dışında ) olmadığından, Türkiye versiyonuna dönemeyebilirler. Bu yüzden eğer flashlama işlemine illâ ki girişeceğim diyorsanız, EURO2_GERMANY Paketini flashlayın çünkü yazılım sürümü Türkiye için çıkacak olanla aynı. Yani o zaman Türkiye'de çıktığında da aynı sürümü flashlayabilirsiniz.
peki germany v24 te hata,bug falan var mı ve o da Türkçe mi?

thesenol

Üye
nerdeyse 20 gün oldu anna çıkalı daha türkiye için olanı yok :D bence kurmak daha iyi bundan da belleye geçeriz nerdeyse aynı zamanda gelicek belle ile bizim anna :D

xelat

Üye
24 çıkması lazım nasıl çıkmaz ya bende çıkıyor. :hmmm Abdestin var mı birader?

Önce Clear Local Cache de sonra kontrol et. Çıkar....

jeki01

jeki01

Üye
Cache temizleyip tekrar deneyin.

Bu arada dip not: flashlama yapmadan önce kesinlikle bilgisayarınızdan antivirüs güvenlik programı ne varsa kaldırın ya da devre dışı bırakın. Ondan sonra ah vah çekmeyin. :) Çünkü antivirüs programları flash atmayı engelliyor cihaz ölebilir. Dead flash atmak zorunda kalabilirsiniz..

10 adet Nokia telefona Türkçe menü yükledim, antivirüs programı açıktı hep (Esed Nod32) sorunsuz bir şekilde hepsi çalışıyor.

----------Eklendi @ 13:07:05 ---------- Yazıldı @ 13:04:28 ----------

2 adet N79, 2 adet 5800, E72, E73, 6300, 6730c, N97 mini ve N8 telefonuma.

Denibo

Üye
    Konu Sahibi

peki germany v24 te hata,bug falan var mı ve o da Türkçe mi?

V24 Olan Hollanda Sürümü Herhangi Bi Bug veya Hata'ya Rastlamadım Ovi Tıkır Tıkır Çalışıyor Yüklemeler Yüklenen Programlar Sorunsuz Çalışmakta. Bu Arada Evet Türkçe Mevcut

Üst Alt