Denibo
Üye
Baştan Sona Kusursuzca Anna V24 Resimli Flashlama (Orjinal FW)
Navifirm Programına Giriyoruz Öncelikle.
N8 RM - 596 ı Bulup Daha Sonra Yandaki Sütunda 24.1 Versiyonuna Tıklıyoruz
Rm-596 Variant Netherlands DARK GREY V3 ü Seçiyoruz
Dosyaların Nereye Kaydedilceğini Soruyor C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-596 İsimli Klasörü Seçiyoruz Böyle Bi Klasör Yoksa Kendiniz Gösterdiğim Doğrultuda Aynı İsimde Klasör Açabilirsiniz. Daha Sonra Download From Fire'ye Tıklıyoruz Dosyalarımız
İndikten Sonra ;
Phoenix 2010 Programını Açıyoruz
File'ye Daha Sonrada Manage Connections'a Tıklıyoruz
USB Üst Seçili Konumda Olacak Apply Diyip Close'ye Basıyoruz..
Daha Sonra File'ye Basıp Scan Product Diyoruz Alt Kısımda Cihazı Buluyor Programımız RM - 596 Olarak Variant Koduyla Beraber READY Yazan Yerin Yanında Beliriyor.
Üst Kısımda Flashing Butonunu Göreceksiniz.Ona Tıklayıp Firmware Update Diyoruz.
Product Code Yazan Yerin Yanında 3 Tane Nokta Var O Kısıma Tıklıyoruz
Çıkan Variant ' a Tıklayıp OK 'a Basıyoruz
Refurbish'e Tıklayıp Bekliyoruz Sizden Power Tuşuna Basmanızı İsteyebilir..
Oluşabilcek Sorunlardan Ben Sorumlu Değilim Ama N8 Telefonlarınızda Sorun Yaşarsanız Bana Ulaşabilirsiniz Açılmayan Cihazları Dead Flash Yöntemiyle Kurtarıyorum %0 Risk İle
V24.001 Versiyonu Gayet Stabil Çalışmakta Ovi Sorunu Wlan Sorunu Yaşamıyorum Şuanda Bir Problemle Karşılaşmadım Ovide Türkiye İçin Anna Çıkana Kadar Gönül Rahatlığıyla Kullanabilirsiniz.
Navifirm Programına Giriyoruz Öncelikle.
N8 RM - 596 ı Bulup Daha Sonra Yandaki Sütunda 24.1 Versiyonuna Tıklıyoruz
Rm-596 Variant Netherlands DARK GREY V3 ü Seçiyoruz
Dosyaların Nereye Kaydedilceğini Soruyor C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-596 İsimli Klasörü Seçiyoruz Böyle Bi Klasör Yoksa Kendiniz Gösterdiğim Doğrultuda Aynı İsimde Klasör Açabilirsiniz. Daha Sonra Download From Fire'ye Tıklıyoruz Dosyalarımız
İndikten Sonra ;
Phoenix 2010 Programını Açıyoruz
File'ye Daha Sonrada Manage Connections'a Tıklıyoruz
USB Üst Seçili Konumda Olacak Apply Diyip Close'ye Basıyoruz..
Daha Sonra File'ye Basıp Scan Product Diyoruz Alt Kısımda Cihazı Buluyor Programımız RM - 596 Olarak Variant Koduyla Beraber READY Yazan Yerin Yanında Beliriyor.
Üst Kısımda Flashing Butonunu Göreceksiniz.Ona Tıklayıp Firmware Update Diyoruz.
Product Code Yazan Yerin Yanında 3 Tane Nokta Var O Kısıma Tıklıyoruz
Çıkan Variant ' a Tıklayıp OK 'a Basıyoruz
Refurbish'e Tıklayıp Bekliyoruz Sizden Power Tuşuna Basmanızı İsteyebilir..
Oluşabilcek Sorunlardan Ben Sorumlu Değilim Ama N8 Telefonlarınızda Sorun Yaşarsanız Bana Ulaşabilirsiniz Açılmayan Cihazları Dead Flash Yöntemiyle Kurtarıyorum %0 Risk İle
V24.001 Versiyonu Gayet Stabil Çalışmakta Ovi Sorunu Wlan Sorunu Yaşamıyorum Şuanda Bir Problemle Karşılaşmadım Ovide Türkiye İçin Anna Çıkana Kadar Gönül Rahatlığıyla Kullanabilirsiniz.
Abdestin var mı birader?
Çünkü antivirüs programları flash atmayı engelliyor cihaz ölebilir. Dead flash atmak zorunda kalabilirsiniz..
bence kurmak daha iyi bundan da belleye geçeriz nerdeyse aynı zamanda gelicek belle ile bizim anna