uribaju
Üye
peki teşekkürlerV24 Olan Hollanda Sürümü Herhangi Bi Bug veya Hata'ya Rastlamadım Ovi Tıkır Tıkır Çalışıyor Yüklemeler Yüklenen Programlar Sorunsuz Çalışmakta. Bu Arada Evet Türkçe Mevcut
peki teşekkürlerV24 Olan Hollanda Sürümü Herhangi Bi Bug veya Hata'ya Rastlamadım Ovi Tıkır Tıkır Çalışıyor Yüklemeler Yüklenen Programlar Sorunsuz Çalışmakta. Bu Arada Evet Türkçe Mevcut
anladım ama ben germany olanı yükledim TÜrkçe'de var oviye düşersede aynısı olur herhalde bi farkı olurmu ki v22lerdeUribaju, 24.01'e geçersen Türkiye resmi yazılımını flashlayamazsın. Çünkü versiyonlar arasında fark var. Düşük versiyona geçmek için telefonuna en son seçenek olan DEAD PHONE FLASH yapman gerekir. Bu da en son yapman gereken şeydir. Ama Germany sürümüne yani 22.14'e geçersen, Türkiye versiyonuna da sorunsuzca geçebilirsin çünkü versiyonları aynı, düşürmen gerekmez. Soruna gelince, evet şu an için problemsiz kullanıyorum. Yalnız navifirm'den bütün vpl'leri indirmen gerekiyor. Toplamda 2 GB'a yakın. Problem olursa, buralardayız.
Yazılım olarak bir farkı yok, bölgeye göre değşiklik gösteriyor sadece. Ama Türkiye'de yaşayıp bu versiyonları flashlayanlar için fark, henüz resmi yazılım gelmediğinden versiyon numarasının çıkacak olan versiyondan büyük ya da küçük oluşu. Çünkü nokia telefonlarından bulunan özel bir çip, yazılım versiyonunu standart flash yöntemiyle düşürmenizi engelliyor. Zîrâ, yaparsanız telefon ölüyor. Onun dışında bir fark ifade etmiyor bu numaralar, her ikisi de Symbian Anna.iyi hoş güzel, ancak 22.14 ile 24.1 arasındaki fark nedir?
arkadaşlar yardımcı olacak kimse yokmu.ben dayanamadım ve Denibo arkadaşın paylaştığı annayı yükledim ve sorunsuz yükledim gayette güzel. teşekkür ederim ama tek bi sorun var wirillesse bağlanıyorum ama internete wirillessten giremiyorum türkcellden giriyorum yardımcı olabilcek biri var mı. ayarları da yaptım sanırım ama yüne gözden bişey kaçtı galiba.
Senol nasıl memnunmusun v24'den hosuna gittimibende aynı fikirdeyim bundan sonra belle
reset atıyodu bazen öyle bi sorun yok daha gayet güzel kullanışlıLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Uploaded withLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
24 çıkması lazım nasıl çıkmaz ya bende çıkıyor.Abdestin var mı birader?