Arkadaşlar kesin ve net Anna konusu buyrun ..

Sponsorlu Bağlantılar

seyfipasa

seyfipasa

Üye
eylülün ilk haftası demişin arkadaşım 2 haftaya girecez nerdeyse :)

SilentOne

SilentOne

Üye
daha çook bekleriz biz

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
"Anna" güncellemesi bu haftaiçi gelecek.

"Belle" ise muhtemelen Avrupa'da Ekim ayı sonlarında, Türkiye'de ise Kasım ayında...

by_mecho

by_mecho

Üye
    Konu Sahibi
Artık ben ne yapayım arkdaşlar beni yalancı düşürrlerse oda Nokıa nın şerefsizliği .

GULSEHIRLI

Üye
ahhh anna vahhhh anna ...

----------Eklendi @ 15:40:52 ---------- Yazıldı @ 15:38:07 ----------

iyiydi :)

anna belle derken sıra kelle de arkadaşlar nokia nin kolporiumda tanittiği kelle göz büyüledi yazılımın 2016 yılında kullanima geçeceği belirtildi .Kaynak
Nokia
Waiting Peoples
YAKINDA ''ELLE'' DE ÇIKAR OZAMAN:aha:

Quaresma53

Quaresma53

Üye
bu nokianın varya... böyle saçma bişey olamaz arkadaş ya :S

accman

accman

Üye
"Anna" güncellemesi bu haftaiçi gelecek.

"Belle" ise muhtemelen Avrupa'da Ekim ayı sonlarında, Türkiye'de ise Kasım ayında...

kardeşim inanmadığımdan değil tanırım seni her zaman mantıklı yazarsın ama duyumu nerden aldın söylersen memnun olurum

blackbird48

blackbird48

Üye
arkadaşlar üzmetin kendinizi ve biraz gözünüzü açın nokıa biz TÜRK lerle daşşak geçıo ve bizler hala körü körüne savunuyoruz bu boktan şeyi kendimize gelelim ve gerçekleri görelim artık nokıa ya isyan edelim

Artles

Artles

Üye
arkadaşlar üzmetin kendinizi ve biraz gözünüzü açın nokıa biz TÜRK lerle daşşak geçıo ve bizler hala körü körüne savunuyoruz bu boktan şeyi kendimize gelelim ve gerçekleri görelim artık nokıa ya isyan edelim
Çoook açık sözlüsün gardaş

• Beğen
Tepkiler: Barış Grc
Gurkan911

Gurkan911

Üye
Şuan anna yüklü telefonlar (türkiyede) ve anna yüklenen ülkelerdeki yazılımlar sağlıksız mı yani? bıraksınlar bu işleri yaa..

romanos

romanos

Üye
bencede onlar işinii bizde telefonları bırakalım.

zavcu

zavcu

Üye
size bişi diimm günceleme felan daha eylül sonuna kadar gelmez hayelle yaşamayın ve nokia kaşışın kendini bu saatten sonra babayı alırım nokia n8 im var 12 mega pixel kamera diolar ulan adam yanımda ipone 4 le bi foto çekti hemde 5 mp die lanet ettim keşke 500 lira fazla vereydim samimi söylüyorum çok pişmanım

-sunrise-

-sunrise-

Üye
telefonumun ana kartı değişcek gelsin de pazrtesi servisten anna'sını bellecem :P

SARACX

SARACX

Üye
bencede bu hafta gelir çünkü eylülün ilk haftası tatildi o yüzden olabilir en azından türkiyede inşallah bu hafta gelir ya artık bekle bekle bi hal oldum ....

nigreyatla

Üye
bence bu haftada gelmez bu nokia biz Türklerle resmen dalga geçiyor bizde hale bu nokia yı kulanıyoruz bu saaten sonra bırakıyorum nokia.......

yunga_crazy

Üye
beyler nokia mail attım aradılar adam öle bi hızlı konuştu tam anlayamadım he dedim test aşaması sürüyormuş ağustos sonu ve eylülüln 1 haftası planlanmış ama olmamış yha gelecek hafta dedi yada gelecek ayy dedi orasını tam anlayamadım

SilentOne

SilentOne

Üye
nokia destek hattıda yalan soyluyo

by_mecho

by_mecho

Üye
    Konu Sahibi
size bişi diimm günceleme felan daha eylül sonuna kadar gelmez hayelle yaşamayın ve nokia kaşışın kendini bu saatten sonra babayı alırım nokia n8 im var 12 mega pixel kamera diolar ulan adam yanımda ipone 4 le bi foto çekti hemde 5 mp die lanet ettim keşke 500 lira fazla vereydim samimi söylüyorum çok pişmanım
Bende çok pişmanım ıphone almadığıma ..

Üst Alt