Arkadaşlar kesin ve net Anna konusu buyrun ..

Sponsorlu Bağlantılar

saracg

saracg

Üye
doğrudur sorun nokia da değil.

Türkiye'de neden bu kadar geç kaldı zannediyorsunuz Türkiye'deki GSM operatorleri anna ya uyumsuzluk yapmış onları düzeltmeye çalışıyorlar:)

ne gibi bir uyumdur ki bu? alman annasını yükledim herşey türkçe babalar gibi çalışıyor. GSM operatörü falan yalan geliyor bana....

tuornumen

Üye
Arkadaşlar bende en başından beri nokia'ya çok kızgın olmama rağmen Alman versiyonu yükledikten sonra birtakım sorunlar benimde gözüme çarptı, en basit örneği saati şebekeden güncellemeye açınca GMT bölgesi Türkiye seçili olmasına rağmen bir saat geri gösteriyordu, wireless router üzerinden internet bağlantılarında Ovi Hesabına bağlanmakta sorunlar oluyor ancak şebeke bazlı internette düzeliyordu. Birde N8 kullanıcılarını bilemem ama E7'nin bütünleşik klavyesinde Türkçe yazım desteğini geçtim Y harfi ile Z harfi yer değiştirmiş şekilde bir layout'a sahip oluyordu. Nokia'yı savunma gibi bir niyetim yok ama ortada bir takım uyum sorunları olduğuda gerçek gibi. Şimdi tekrar euro1 varyantını yükledim pek bir sıkıntı yok gibi duruyor ama saat yine aynı 1 saat geriyi gösteriyor.

cgrylmz7

cgrylmz7

Üye
valla nokianın sürekli kan kaybettiği bir gerçek zaten.. artık yakında i phone 5 çıkacak dolayısıyla i phone 3gs ve i phone4 fiyatı düşmüş olacak,millet symbianla nokiayla falan ugrasmaz yani mantıken.. samsung galaxy s2 giderek cazip olmaya baslıyor.bu nokia neyin derdine düşmüş bilemiyorum ama çocuklugumda tanıstgım ve bu zamana kadar şaşmadan kullandıgım nokiayı bırakacagım artık..

ALpeRTunGa_

ALpeRTunGa_

Üye
valla nokianın sürekli kan kaybettiği bir gerçek zaten.. artık yakında i phone 5 çıkacak dolayısıyla i phone 3gs ve i phone4 fiyatı düşmüş olacak,millet symbianla nokiayla falan ugrasmaz yani mantıken.. samsung galaxy s2 giderek cazip olmaya baslıyor.bu nokia neyin derdine düşmüş bilemiyorum ama çocuklugumda tanıstgım ve bu zamana kadar şaşmadan kullandıgım nokiayı bırakacagım artık..

Bırakmak şart oldu da nokia'yı değil Symbian'ı :) Meamo yada w7 beklenmeli bence ;)

^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
Beklicez napalım

ThebLue16

ThebLue16

Üye
arkadaşlar belle yükleyen varmı ya ben forumdakinden bişey anlayamadım yükleye özelden yazabilir mi?

forbidden5

forbidden5

Üye
Wp7 cıkana kadar telefon değiştirmeyi düşünmüyorum meego yu wp7 için kenara attılarsa bi bildikleri mutlaka vardır bence fena mı olur bi sea ray im olsa :D o yüzden acelemde yok güncelleme zaten yakında gelir bende güncelerim saat başı güncelleme kontrolü yapmak sapkınlık gibi geliyor...

Quaresma53

Quaresma53

Üye
ksura bakmada ben bu saatten sonra gelsede inanmam kesin o iste bi sacmalik vardir cunku bu olay artik cilkindan cikti !

carbon_o7

carbon_o7

Üye
eheheh :D bi ağustosun ilk haftası derler , bi sonu derler :D şimdide eylülün başı diyolar :D sonra eylül sonu sonra yılbaşına ertelendi sonra baharı bekliyoruz filan filan filaaan :D

spartuas

spartuas

Üye
eheheh :D bi ağustosun ilk haftası derler , bi sonu derler :D şimdide eylülün başı diyolar :D sonra eylül sonu sonra yılbaşına ertelendi sonra baharı bekliyoruz filan filan filaaan :D
ANNA 2011 de elimizde.Belle 2030 da elimizde... Hahahaaah;)

Quaresma53

Quaresma53

Üye
aynen yaw inanilmaz sacma :D hala inanan varsa ne diyim :D

risqkrt

risqkrt

Üye
beyler Rusya'ya vizeler kalkti Anna'lar yakinda gelir

• Beğen
Tepkiler: -sunrise- ve TheORCUN
cgrylmz7

cgrylmz7

Üye
o anna'ların geleceği varsa göreceğide var :D :D ve yakında millet nokia annadan duyduğu nefreti rus annasından çıkartır :D

• Beğen
Tepkiler: iatis
SARACX

SARACX

Üye
dostlarım sadece sabırlı olalım şöyle düşünün bi kere ya bu yazılım bizlere yüklenebilir olmasaydı ya annalı(x7-e6) almak zorunda kalsaydık ve ilerleyen zamanda belleli(n9) almak zorunda kalsaydık bi dünya masraf daha ne istiyoruz nokia diyo ki bu yazılımı tüm s^3 telefonlara yükleyebilirsiniz ama sabırlı olun bu yazılım yüklenebilir olmasaydı annalı belleli telefon almayacakmıydık yani mantıklı ve sabırlı olalım sadece ve abartmadan alt tarafı bi güncelleme büyütmeye gerek yok bu kadar eylül olmaz ekim olur ne farkeder ki boşverin herkes işini yapsın basit gibi duruyo bize ama bu işin uzaması türkiyeye gıcıklıktan diil bunun bi dünya uluslarası anlaşması sözleşmesi bilmem ne maddeleri var bırakalım tüm formaliteler bitsin ve rahatça yükleyelim eleştirime kızmayın lütfen bende diğerleri gibi android kullanan biri diilim n8 kullanıcısıyım

bende sana katılyorum beklmekten başka çare yok zaten altı üstü güncelleme beni aradı nokıa eylül dedi gsm sorunu dedi yapçak pişi yok Allah herkese sabır versin....

SARACX

SARACX

Üye
eylülün ilk haftası bitti bitecek bu anna hala gelmedi mi telden bakmıyorumda

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Bu haftaiçi gelecek gibi görünüyor.
Hatta bu sefer kesin gözüyle bakılıyor.
Umarım haftasonuna kalmaz da pazartesi veya salı gelir.

PriZm

PriZm

Üye
Nokia resmen Türkiye ile dalga geçiyor yaw:D bu çıkana kadar Android 4.0 bütün androidlere gelecek yaw:D

rafet383838

rafet383838

Üye
bu ayın sonuna ancak gelir bu

kaanka0

kaanka0

Üye
Nokıa da çalışan bi yakınım var bütün herkesın ısyanını dile getirdim arkdaşlar dedim bütün nokıa kullanıcıları neredeyse bu güncellemeyi bekliyor herkesden her ülkeden daha fazla bizimkiler takip ediyor dedim. Oda şuan kesın ve net kimse bir şey söyleyemez onun üzerinde sorunsuz bir güncelleme olması için hala bir kaç çalışma devam ediyor dedi . Sana kesın bir tarih veremem ama en fazla eylülün ilk haftasına kadar beklersiniz dedi.

http://www.maxicep.com/symbian-3-genel/nokiada-calisan-yakini-olanlar-539635.html

Üst Alt