bu gece uyuma dua etBeyler yarın çıkcakiçime doğdu.

ben kararımı verdım turkıyenın cevabı sert olacaktır zirveye koydugumuz gıbı en asagı cekmesınıde bılırız. kambocyaya guncelleme gelecek turkıyeye gelmeyecek baska alternatıflerde var android gıbı
İpin ucunu iyice kaçırdınız Kamboçya'da yaşayanlar uzaylı mı? onlar da senin benim gibi insan insanları sınıflandırmak güzel birşey değil, ne sen ondan üstünsün ne o senden, elemana bak Türkiye'nin cevabı sert olacakmış zirveye koymuş aşağı alacakmış yavaş aşağı alda üstüne düşmesin, gören de kendisini başbakan olayı da nükleer savaş sanır altı üstü bir güncelleme bugün gelmezse yarın gelir.
ama bunu devlet meselesi haline getirmenin de bi anlamı yok. gün gelir anna da yükleriz belle de... Nokia dan memnun olmayanlar da durmasın satsın, boş boş konuşmasın.Hahaa tebrik ederim kerdeşim güzel cvp verdin arkadaşa. Elinizdeki bir telefon arkadaşlar ne tablet ne de pc... Tamam güncelleme hala gelmedi ovi ye ama illa ki gelecek. N8 i ben de çok seviyorum güncellemeyi dört gözle bekliyorum hack lemeye de kıyamıyorumama bunu devlet meselesi haline getirmenin de bi anlamı yok. gün gelir anna da yükleriz belle de... Nokia dan memnun olmayanlar da durmasın satsın, boş boş konuşmasın.