Arkadaşlar kesin ve net Anna konusu buyrun ..

Sponsorlu Bağlantılar

mcnpl4

mcnpl4

Üye
Beyler yarın çıkcak:ehe içime doğdu.

najanaja

najanaja

Üye
walla geç olsun güç olmasın. Zaten aylardır bekliyoz 1-2 hafta daha bekleriz nolcak yeterki sıfır sorunla gelsin ki 3 gün sonra başımızı ağrıtmasın.

realplayer2

realplayer2

Üye
dostlarım sadece sabırlı olalım şöyle düşünün bi kere ya bu yazılım bizlere yüklenebilir olmasaydı ya annalı(x7-e6) almak zorunda kalsaydık ve ilerleyen zamanda belleli(n9) almak zorunda kalsaydık bi dünya masraf daha ne istiyoruz nokia diyo ki bu yazılımı tüm s^3 telefonlara yükleyebilirsiniz ama sabırlı olun bu yazılım yüklenebilir olmasaydı annalı belleli telefon almayacakmıydık yani mantıklı ve sabırlı olalım sadece ve abartmadan alt tarafı bi güncelleme büyütmeye gerek yok bu kadar eylül olmaz ekim olur ne farkeder ki boşverin herkes işini yapsın basit gibi duruyo bize ama bu işin uzaması türkiyeye gıcıklıktan diil bunun bi dünya uluslarası anlaşması sözleşmesi bilmem ne maddeleri var bırakalım tüm formaliteler bitsin ve rahatça yükleyelim eleştirime kızmayın lütfen bende diğerleri gibi android kullanan biri diilim n8 kullanıcısıyım

mcnpl4

mcnpl4

Üye
:ehe etcem ama başka şeylere. Araya onu da kaynatırım. Benim sorunum belleyle. Yüklediğimden beri rahat görüşme yapamıyorum. Ses çok az geliyo:dry: evde bile zor konuşurken sokakta hiç bişey anlaşılmıyor.

rafet383838

rafet383838

Üye
katılıyorum komedı

Türe

Türe

Üye
ne kadar sevmesem de bağımlılık yaptı bu symbian bende :ehe

rafet383838

rafet383838

Üye
aslınnda symbıan guzel benım tel gayet duzgun calısıyo anna da gelınce daha ıyı olcak dıe dusunuyoruz ınsallah öyle olur

tasarimx

Üye
nokia izlediği taktik ortada azıcık ucundan tatırıyo o kadar, kız misali gösteriyo vermiyor :), sonra haftaya vercem diyor yine gösteriyor ama gene vermiyor, sıktı valla. madem belleyi yaptın internette değıtın tanıtımını yapıyon niye anna yi çıkardın ? Valla kız olsaydı şimdiye kadar dalmıştım ...

• Beğen
Tepkiler: verlieb91
Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
alman annasinda saat sorununu çözmek için gmt +3 bulgaristan olarak ayarlayın ve oto güncellemeyi kapatın yeter.başka hiçbir sorun yok.ben alman annasinda kalmayı düşünüyorum.orjinal olarak belleyi ilk biz indirecez :) türkiye daha bekler.

bjkstormbjk

bjkstormbjk

Üye
Yav siz hala anna'nın peşindemisiniz.. yükleyin belleyi bi daha geri dönmessiniz.. 2 tip n8 vardır normal n8 , belle yüklü n8 ;)

yildiranm

Üye
iinizi karatman gibi olmasın ama nokia müş. hiz. ayın 20sinden önce aradım Eylül'ün 2. haftası gelmesi bekleniyor ama kesin birşey yok demişti

cgrylmz7

cgrylmz7

Üye
ben kararımı verdım turkıyenın cevabı sert olacaktır zirveye koydugumuz gıbı en asagı cekmesınıde bılırız. kambocyaya guncelleme gelecek turkıyeye gelmeyecek baska alternatıflerde var android gıbı

haklısın kardeşim benim,madem öyle işte böyle der yapmasınıda bilriz ve inan şuan symbian'dan nefret etmeye basladım.. eylüle kadar bekleyeceğim çıkarsa çıktı yoksa gidip telefonu değiştireceğim Allah'ın izniyle

• Beğen
Tepkiler: madx
_ardaa

_ardaa

Üye
İpin ucunu iyice kaçırdınız Kamboçya'da yaşayanlar uzaylı mı? onlar da senin benim gibi insan insanları sınıflandırmak güzel birşey değil, ne sen ondan üstünsün ne o senden, elemana bak Türkiye'nin cevabı sert olacakmış zirveye koymuş aşağı alacakmış yavaş aşağı alda üstüne düşmesin, gören de kendisini başbakan olayı da nükleer savaş sanır altı üstü bir güncelleme bugün gelmezse yarın gelir.

• Beğen
Tepkiler: by_oguz ve iatis
andry77

andry77

Üye
İpin ucunu iyice kaçırdınız Kamboçya'da yaşayanlar uzaylı mı? onlar da senin benim gibi insan insanları sınıflandırmak güzel birşey değil, ne sen ondan üstünsün ne o senden, elemana bak Türkiye'nin cevabı sert olacakmış zirveye koymuş aşağı alacakmış yavaş aşağı alda üstüne düşmesin, gören de kendisini başbakan olayı da nükleer savaş sanır altı üstü bir güncelleme bugün gelmezse yarın gelir.

Hahaa tebrik ederim kerdeşim güzel cvp verdin arkadaşa. Elinizdeki bir telefon arkadaşlar ne tablet ne de pc... Tamam güncelleme hala gelmedi ovi ye ama illa ki gelecek. N8 i ben de çok seviyorum güncellemeyi dört gözle bekliyorum hack lemeye de kıyamıyorum :) ama bunu devlet meselesi haline getirmenin de bi anlamı yok. gün gelir anna da yükleriz belle de... Nokia dan memnun olmayanlar da durmasın satsın, boş boş konuşmasın.

• Beğen
Tepkiler: forbidden5 ve iatis
AмσηR@

AмσηR@

Üye
türkiye dünyada en çok nokia kuklalan ülkerden birisi , birşey çıkıyorsa o zaman hiç bir ülkede çıkmasın.bütün dünya ile aynı anda çıksın ki bizlerde ezik ezik imrenerek bakmayalim.böyle yaparak kullanıcilari soğuttu.umarım belle çıkarken annada yaptıkları hataya düşmezler. Verdiğim paraya aciyorum , ondan dolayı uzun bi süre kullanmadan da satamıyorum. Yani süründürmeye devam nokia

Venessa

Üye
Gelsin gelsin ama geç olsun sorunsuz olsun.

_ardaa

_ardaa

Üye
Hahaa tebrik ederim kerdeşim güzel cvp verdin arkadaşa. Elinizdeki bir telefon arkadaşlar ne tablet ne de pc... Tamam güncelleme hala gelmedi ovi ye ama illa ki gelecek. N8 i ben de çok seviyorum güncellemeyi dört gözle bekliyorum hack lemeye de kıyamıyorum :) ama bunu devlet meselesi haline getirmenin de bi anlamı yok. gün gelir anna da yükleriz belle de... Nokia dan memnun olmayanlar da durmasın satsın, boş boş konuşmasın.

Öyle yani bir güncelleme için bu kadar da abartılmaz ki hakarete varan mesajlar seviye gittikçe düşüyor sonra da bize niye güncelleme yok, biz de bekliyoruz acelemiz yok bugün gelse ne fark edecek yarın gelse ne fark edecek tamam gecikti ama bu kadar abartmanın bi alemi yok bence.

• Beğen
Tepkiler: forbidden5 ve andry77
WebStyle

WebStyle

Üye
Beklemeyin artık bence boşuna bir 10-15 günlük süre daha var. :)

ThebLue16

ThebLue16

Üye
tahminim zaten nakia kullanıcıların %50 si bida nokia almaz ben şahsen bida almam yani

• Beğen
Tepkiler: Qiwah

Üst Alt