Arkadaşlar kesin ve net Anna konusu buyrun ..

Sponsorlu Bağlantılar

SilentOne

SilentOne

Üye
iphone alcaqıma htc alırım daha iyi yada s2

blackbird48

blackbird48

Üye
Senelerdir nokıa yaya birsürü para verdim öyleki her sene yeni tel alan ve asla 1 yıldan fazla aynı model kullanmayan birisiydim yani nokıa ya çok para verdim ama zehir zıkkım olsun NOKIA sana yazıklar olsun seni gözümüzde çok büyütmüşüz ıphone piyasayı sildi süpürdü sen bizleri sömürdün

• Beğen
Tepkiler: WebStyle
WebStyle

WebStyle

Üye
Senelerdir nokıa yaya birsürü para verdim öyleki her sene yeni tel alan ve asla 1 yıldan fazla aynı model kullanmayan birisiydim yani nokıa ya çok para verdim ama zehir zıkkım olsun NOKIA sana yazıklar olsun seni gözümüzde çok büyütmüşüz ıphone piyasayı sildi süpürdü sen bizleri sömürdün

Yerden göğe haklısın hocam :) ben Nokia'ya tövbeliyim artık. Umarım bundan sonra fazla bir cihaz satamaz da yakında Nokia markasının sonu olur..

geceler77

geceler77

Üye
Peki Alman variyantı Anna kullanıcıları neden sorun yaşamadı bu konuda?

ben telefonumu almanyadan aldım alman varyantı mevcut pc destekli ovi ile turkiyede güncelleme yaptım hiçbir sorun yok fakat sadece ovi magzada sorun oluştu erişim saglayamıyorum nokia ile görüştüm sorun alman varyantı oldugu için dediler turkiyede yayına çıktıgında anna ovi düzelecegini söylediler

dönüş yok

Üye
şu an benim tele anna güncellmesi geldi yükleniyor

rapci66

Üye
symbia anna ne zaman türkiyede olacak bilgisi olan varmi bu konuda almanyada arkadasim geldi, onda gördüm mütişti kamera uygulamasinida yüklemiş cok şık olmus n8 bunun la ilgili bilgiye sahip kişi varsa cevap bekliyorum arkadaslar cünkü cok baktim ama güncelleme yok telefonda

dönüş yok

Üye
güncellemeleri kontrol et istersen ben de anna güncellmesi gözüküyor ve şuan yüklüyor tel uyarı gelmişti zaten yeni güncelleme var diye

DEJAVU1980

Üye
arkadşım bende yok güncelleme

kenan_dkaya

kenan_dkaya

Üye
Artık şu forumda Anna geldi Göz Kırptı konusu görmek istemiyorum hepsi yalan içi boş artık annayı kusmak istiyorum
Yani gerçek konuysa Anna gedi biz Yüklüyoruz şuan güncellemeleri de gibi konu görelim valla artık sıktı bu tarz konular gelecek geliyor kesin konusu arkadaşı olan gelsin bilmiyorum bu benim düşüncem sonra birilerin konusu siliniyor birileri birilerine kızıyor Anna Çakma konu açana bence 10 gün ban yesin !

dönüş yok

Üye
ürün kodu ne bilmiyorum nerden bakılıyor ama şunlar yazıyor guncellemede symbian anna 24 mb
symbian anna 25 mb önemli yazıyor bi de
nfc artı ücretsiz oyun 34 mb
ovi magaza 14 mb
sosyal 3 mb
bunlar da istege baglı yazıyor

Qiwah

Qiwah

Üye
Product Kodun yani ..

dönüş yok

Üye
kutusunda c7_00 nl cv charcoal black yazıyor bu mu acaba