ekran kartı nedir bir sürü modeli var çünkü 5650 4500mhd?almaya karar verdim dell inspron 5030 sizce nasıldır ?
ne kadar ucuz?ben ucuz aldım casper intel core i3 işlemci 2.55 ghz 512 mb ekran kartı 2 gb ram falan idare ediyo
internet veya performans gerektirmeyen oyunlar için ideal.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızşu ürün bizim ordaki kipada var 850 tl sizce nasıldır??
Oyun oynamıcaksan yeter.Ama oyun oynamak istersen önermem çünkü need for speed most wanted tan sonrasını açamaz.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızşu ürün bizim ordaki kipada var 850 tl sizce nasıldır??
acer i alın linkini yolladım 128bit ekran kartlı baktınızmı ona?bin beter masaüstü var 384 mb paylaşımlı ekran kartı berbat işlemci 1 gb ram pes 2010 oynuyom sorun çıkarmadanbu laptopta oynayamıycakmıyım? olmadı ekran kartı taktırırım.
![]()
stokta olmayan bir ürün nasıl alınır kiberbat 850tl ye daha iyi bir makina alırsınızekran kartı 128bit gt420 iyi bir kart i3 370m işlemciLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızkacırmayın derim 750tl gayet iyi o fiyata suan için 128bit ekran kartı bulunan laptop yok

750tl ye oyun oyun acan bir laptop almak mümkün. stoklar tükenmiş zaten herkes almışkardeşim 700-800 e laptop arıyorsan ilk bi aklından oyun oynamayı unutacaksın çünkü öyle bir laptop oyun açmaz !!