Nokia S^3 Telefonlara Nasıl Flash Atılır? ( N8 üzerinden anlatılmıştır)

Sponsorlu Bağlantılar

ferhatpasa

Üye
peki sabırla bekliyorum şu anna yi yoksa teli satmayı düşünüyorum.

aydındogan

Üye
Bende yaptım arkadasalr yıklendı orjınal türkçe hemde şimdi güncelliyorum telefondan yeni güncellemeleri alıyor

----------Eklendi @ 00:11:08 ---------- Yazıldı @ 00:10:42 ----------

Teşekkürler dostum bılgılerın için süpersin

gkyrn

gkyrn

Üye
arkadaşlar yanlış anlamadıysam iki tip flash atma yöntemi anlatılmış bu konu altında biri navifirm le phoenix birlikte kullanılarak biri de sadece phoenixle yapılan. nokia c6-01 için nasıl yapacağımı tam anlayanadım kafam baya bi karıştı yardımcı olur musunuz lütfen?hard formatla giden widgetleri (sosyal ağlar,movie teasers tel in kendi duvar kağıtları oyunları gibi)bu uygulamaları geri getirmek istiyorum.bu işlemle geri getirebilir miyim?kvk teknik serviste yazılım yeniden yüklendi ama düzelmedi,nası yapmam lazım?bir de navifirm de server olarak production external dan mı bulacağız cihazımızı yoksa nokia care suitten mi?nokia care suiti tıkladığımda temel alınan bağlantı kapatıldı:alma işleminde beklenmeyen hata oluştu şeklinde bir hata veriyor.production dan seçtiğimde bi sorun yok gibi gözüküyor ama bu söylediklerimi geri getirmek yani hiç bi widget uygulama telin orjinal resimleri kaybetmeden tel i kutudan çıktığı haline getirmek için hangi dosyaları seçeceğimi de bilmiyorum malesef.yalnızca 6 dosya gözüküyo acaba eksik bişy mi var çünkü konuda 7 yada 8 dosya seçilmesi gerektiği yazılmış.kısacası kafam çok karışmış durumda ve teli nasıl düzelteceğimi hiç bilmiyorum.:ağlarım::ağlarım:yardımcı olabilirseniz çok makbule geçer.şimdiden teşekkür ederim arkadaşlar....

yalandunya3535

Üye

lütfen yardımcı olurmususnuz?

ahmett3910

Üye
arkadaşlar ben tel yazılım yükleyemiyorum.sürekli usb baglantı hatası alıyorum.ovi suite aynı şekilde tel baglantıyı kaybetti hatası, phoenix de aynı hata kafayı yicem ya c-7 kullanıyorum en son yazılım 14.02 bunu bile serviste yüklediler sorun neden kaynaklanabilir yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler

Furbey40

Furbey40

Üye
arkadaşlar ben tel yazılım yükleyemiyorum.sürekli usb baglantı hatası alıyorum.ovi suite aynı şekilde tel baglantıyı kaybetti hatası, phoenix de aynı hata kafayı yicem ya c-7 kullanıyorum en son yazılım 14.02 bunu bile serviste yüklediler sorun neden kaynaklanabilir yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler
Kullandığınız Phoenix sürümünü değiştirip (kaldırıp 2010.8 sürümünü yükleyip) tekrar denemenizi tavsiye ederim. Bende de aynı durum meydana geldi, kaldırıp 2010.8 sürümünü yükledim, düzeldi.

veliahht

veliahht

Üye
arkadaşlar ben phoenix si kurdum lakin açılmıyor bu program nasıl olacak neden olabilirki iki kere kaldırdım yeniden denedim...yinede açılmıyor...

veliahht

veliahht

Üye
bana yardımcı olacak olan yokmu phoenix kuruldu ama açılmıyor...

ahmett3910

Üye
bi deniyim bakalım inş olur.ilgin için teşekkürler

yavuz580

yavuz580

Üye
selamun aleyküm yönetici burdamı bu yazılımla lgili bişey sorcaktım ama yardımcı olursanız sevinirim? bayramınız mübarek olsun..

----------Eklendi @ 21:43:54 ---------- Yazıldı @ 21:33:02 ----------

selamun aleyküm yönetici burdamı bu yazılımla lgili bişey sorcaktım ama yardımcı olursanız sevinirim? bayramınız mübarek olsun..

mertkarakas

Üye
yapdım dedıgın gıbı kardesm ama telefon acılmıor ? ??

gkyrn

gkyrn

Üye

----------Eklendi @ 03:05:59 ---------- Yazıldı @ 02:58:03 ----------

orçun arkadaşım bu c6-01 için seçilen dosyalar ve boyutları bunlar değil mi?

bir de yine c6 01 için flasshing e başlamadan önce çıkan ekrandaki variant 010 olacak değil mi yanlış değil yani?

başlamak için onayını bekliyorum.yardımcı olursan çok sevinirim.

TheORCUN

TheORCUN

Üye
    Konu Sahibi

----------Eklendi @ 03:05:59 ---------- Yazıldı @ 02:58:03 ----------

orçun arkadaşım bu c6-01 için seçilen dosyalar ve boyutları bunlar değil mi?

bir de yine c6 01 için flasshing e başlamadan önce çıkan ekrandaki variant 010 olacak değil mi yanlış değil yani?

başlamak için onayını bekliyorum.yardımcı olursan çok sevinirim.

Evet doğru gidiyorsun

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
Önceki sayfalarda ki cevaplarda yazıp yazmadığına bakmadım ama bişey sormak istiyorum . Ben senin anlattığın şekilde telefonu flashladım ve anna yükledim ( annanın gelmesini bekleyemedim , sabırsızlık işte ) . şu an telefonumda herhangi bir problem yok ama türkiye ye anna geldiğinde artı olarak birşey yapmam gerekiyor mu yoksa direkt teli ovi ye bağlayıp güncelleyebilir miyim ? Tekrar flashlama ya da başka bir işlemden geçirmek zorunda mıyım yani kısacası :)

TheORCUN

TheORCUN

Üye
    Konu Sahibi
Önceki sayfalarda ki cevaplarda yazıp yazmadığına bakmadım ama bişey sormak istiyorum . Ben senin anlattığın şekilde telefonu flashladım ve anna yükledim ( annanın gelmesini bekleyemedim , sabırsızlık işte ) . şu an telefonumda herhangi bir problem yok ama türkiye ye anna geldiğinde artı olarak birşey yapmam gerekiyor mu yoksa direkt teli ovi ye bağlayıp güncelleyebilir miyim ? Tekrar flashlama ya da başka bir işlemden geçirmek zorunda mıyım yani kısacası :)

Keyfine bağlı :)

veliahht

veliahht

Üye
bende aynı hatayı alıyorum hiç açılmıyor hatta sonra dosya konumuna gidip oradaki Phoenix_Service_Software yi tıkladım oda kuruldu sonra açıldı lakin ilk verilen hata bu HRESULT 0x80070057 (-2147024809) ikincisi Error initialising Phoenix menu
HRESULT 0x80070057 (-2147024809)
This means:
Parametre hatalı.

Could not find the CLSID/Prog ID: "NMP.CommonMenu.1";Phoenix Menu Extension Manager=0x80070057

yesrip2

yesrip2

Üye
benim variant version 004 olarak görünüyor bir yanlışlık yok inşallah değil mi?

Üst Alt