yardımcı olabilirseniz çok makbule geçer.şimdiden teşekkür ederim arkadaşlar....Kullandığınız Phoenix sürümünü değiştirip (kaldırıp 2010.8 sürümünü yükleyip) tekrar denemenizi tavsiye ederim. Bende de aynı durum meydana geldi, kaldırıp 2010.8 sürümünü yükledim, düzeldi.arkadaşlar ben tel yazılım yükleyemiyorum.sürekli usb baglantı hatası alıyorum.ovi suite aynı şekilde tel baglantıyı kaybetti hatası, phoenix de aynı hata kafayı yicem ya c-7 kullanıyorum en son yazılım 14.02 bunu bile serviste yüklediler sorun neden kaynaklanabilir yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler
Bağlantı kesilmişLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
lütfen yardımcı olurmususnuz?

----------Eklendi @ 03:05:59 ---------- Yazıldı @ 02:58:03 ----------
orçun arkadaşım bu c6-01 için seçilen dosyalar ve boyutları bunlar değil mi?
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bir de yine c6 01 için flasshing e başlamadan önce çıkan ekrandaki variant 010 olacak değil mi yanlış değil yani?
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
başlamak için onayını bekliyorum.yardımcı olursan çok sevinirim.

Önceki sayfalarda ki cevaplarda yazıp yazmadığına bakmadım ama bişey sormak istiyorum . Ben senin anlattığın şekilde telefonu flashladım ve anna yükledim ( annanın gelmesini bekleyemedim , sabırsızlık işte ) . şu an telefonumda herhangi bir problem yok ama türkiye ye anna geldiğinde artı olarak birşey yapmam gerekiyor mu yoksa direkt teli ovi ye bağlayıp güncelleyebilir miyim ? Tekrar flashlama ya da başka bir işlemden geçirmek zorunda mıyım yani kısacası![]()

Keyfine bağlı![]()

Nasıl yani . Biraz açıklarmısın![]()

benim variant version 004 olarak görünüyor bir yanlışlık yok inşallah değil mi?