SPB Shell 3D Symbian sürümü Satışa sunuldu..

Sponsorlu Bağlantılar

polluxea♪

polluxea♪

Üye
bu sefer bunun lisansını kırmak cok zor olcak,internet sorgusu bayaa sıkı....:hmmm :pro:

mcnpl4

mcnpl4

Üye
trial sürüm de sunmadılar.. Bu sefer açık vermek istemiyorlar demek ki. Haklılar da ama kredi kartı yok ölelim mi?

ozzytaste

ozzytaste

Üye
Diyelim ki yükledik? Anna güncellemesinden sonra çalışır mı?

XER01

XER01

Üye
    Konu Sahibi
evet

Suyaka

Suyaka

Üye
Ücretli kullanan arkadaşlardan biri, video paylaşabilir mi stabilizasyonu görelim. Demoya pek güven olmaz mâlum.

mraz

mraz

Üye
Ben programı satın aldım..harika program tavsiye ederim ama bir eksiği var önceki sürümde orjinal nokia ev ekranına dönmek için kısayol tuşu vardı böylece ev ekranları arasında kısaca geçiş yapılabiliyordu ama shell 3D de bu yok ve maalesef SPB nin ev ekranına mecbur bırakılıyorsunuz.:off: Bunun dışında pro çok stabil çalışıyor resmen yağ gibi akıyor animasyonlar efektler geçişler harika..

polluxea♪

polluxea♪

Üye
mmmmm....i program ama ev ekranı olayı olmamıs...bnce brz daha beklemek en iisi olcak

----------Eklendi @ 13:02:44 ---------- Yazıldı @ 12:57:45 ----------

arkadaslar bu spb'yi bonus kartla alabilirim dmi ?? önünde visa yazıyorda ?? sorun olmaz heralde ?? :hmmm

XER01

XER01

Üye
    Konu Sahibi
Ben programı satın aldım..harika program tavsiye ederim ama bir eksiği var önceki sürümde orjinal nokia ev ekranına dönmek için kısayol tuşu vardı böylece ev ekranları arasında kısaca geçiş yapılabiliyordu ama shell 3D de bu yok ve maalesef SPB nin ev ekranına mecbur bırakılıyorsunuz.:off: Bunun dışında pro çok stabil çalışıyor resmen yağ gibi akıyor animasyonlar efektler geçişler harika..
Symbian widgetlarına destek gelecek yakında o zaman orjinale dönmeye gerek kalmaz.

Suyaka

Suyaka

Üye
Vidyo bekleniyor :) Biri fedâkârlık yapabilir mi? 1,2 dakikalık demo videosu.

polluxea♪

polluxea♪

Üye
XERO1 bonus kartla alabilirim spb'yi dmi ??

mercek54

mercek54

Üye
arkadaşlar elimde bir adet android lisanslı paket var satın aldım lazım olan arkadaşlara duyurulur [email protected]

aras248

aras248

Üye
  • Beğen
Tepkiler: ankaraliserhat ve Suyaka
XER01

XER01

Üye
    Konu Sahibi
Tanıtım videosundaki kadar başarılı ve hızlı emin olabilirsiniz.

polluxea♪

polluxea♪

Üye
kardes bi tane de symbian alsaydın keske :) :ağlarım:

tavbiy

tavbiy

Üye
ben bir adet buldum ama nedense bir türlü aktif edemedim ve hep internet baglantı hatası veriyor...

hotboy_ist

Üye
Programı satın aldım ve diğer satın alanlara bi sorum olacak... yandaki anahtar tuş kilidi ile açınca ekran 1-2 sn siyah bekliyormu sizde de? ayrıca yatay mod yok

XER01

XER01

Üye
    Konu Sahibi
Programı satın aldım ve diğer satın alanlara bi sorum olacak... yandaki anahtar tuş kilidi ile açınca ekran 1-2 sn siyah bekliyormu sizde de? ayrıca yatay mod yok
Evet onu bildirdim düzeltilecekler listesindeymiş zaten..

hotboy_ist

Üye
Evet onu bildirdim düzeltilecekler listesindeymiş zaten..

Bende elli tane mail attım... Bu ne biçim birşey...

Türkçe dil yok
Yatay kullanma yok
Müzik, radyo, email widgeti yok (Nokia widget desteği gelse razıyım)
Bildirim widgeti yok (biri çaldırınca nerden bakacağımı şaşırıyorum)
Mesaj gelince oturumlar değil normal mesaj açılıyor bu çok saçma
kendi saat sayfasında başka bir sayfaya saat eklemeye kalkarsanız sadece 3 çeşit saat tipi var...
Kendine ait task manageri yok (mobileshellde vardı)...
Menü tuşuna basınca kendi menüsü değil symbian menüsü açılıyor (mobile shellde böyle değildi)
27 tl verdim... şuan bunun için değmez gelişmesi lazım...

• Beğen
Tepkiler: OBiRSeRSeRi
serkanbb06

serkanbb06

Üye
Bildirim widgeti yok (biri çaldırınca nerden bakacağımı şaşırıyorum)
Mesaj gelince oturumlar değil normal mesaj açılıyor bu çok saçma
kendi saat sayfasında başka bir sayfaya saat eklemeye kalkarsanız sadece 3 çeşit saat tipi var...
Kendine ait task manageri yok

Bu 3'ü olmalı.

• Beğen
Tepkiler: Castiel91

Üst Alt