Nokia N8'den Samsung Galaxy S'e geçmeli mi ?

Sponsorlu Bağlantılar

MehmetMusa

Üye
    Konu Sahibi
Nokia N8'den Samsung Galaxy S'e geçmeli mi ?
Arkadaşlar öncelikle hepinizin bayramı mübarek olsun.

Gelelim konuya, Nokia N8 telefonumu mart ayında pek araştırmadan almıştım. Nokia'nın kalitesine güveniyordum. Telefonun kamera performansından memnun kalsamda kullanılan Symbian işletim sistemi pek beni mutlu etmedi.

Öncelikle Symbian işletim sisteminin performansı zayıf, telefon genellikle yavaş çalışıyor bu da beni memnun etmiyor. Bir telefoncuya verip güncelleme yüklettim fakat hala telefonun performansından memnun değilim, tek gördüğüm ikonların değiştiği bir de web tarayıcıya geri tuşu eklemişler o kadar. İnternet performansı yine düşük, adam gibi bir sosyal ağ entegrasyonu yok..Nokia'nın Ovi Market'i zaten ayrı bir rezalet. Kaliteli uygulama ve oyun denen bir şey yok.

Aynı zamanda değer verdiğim bir arkadaşım Android İşletim Sistemli Samsung Galaxy S aldı benle birlikte. Bir onun telefonuna bakıyorum, o kadar iyi düşünülmüş ki.. Facebook'tan bildirim gelince anında telefonun üzerinde gözüküyor. Bizim sosyal uygulamamızın bildirim özelliği bile yok.. Arayüz'ü harika, istediği gibi kişiselleştirebiliyor , Android mağazasında ki uygulamalara hayran kalıyorum. Ayrıca internette yağ gibi kayıyor telefon, ben ise öyle bakakalıyorum. Telefonda takılma'nın t'si , yavaşlığın y'si yok.

Yılların Nokia'sının yaptığı işletim sistemine bakıyorum, kesinlikle yakıştıramıyorum. 6600 gibi devrinin ötesinde telefonlar çıkartan bir firmanın şimdi geri kalması olacak şey değil.. 3 yıl önce Samsung'un java tabanlı sistemleriyle alay eder dururdum, şimdi o Samsung Nokia'yı solluyor. Çünkü Samsung'un şimdi kullandığı sistem harika. O kadar iyi düşünülmüş ki yapılamayacak şey yok.

Bende Nokia N8'imi satıp Samsung Galaxy S almayı düşünüyorum, sizin de fikirlerinizi almak istiyorum değerli arkadaşlar.
Başka önerisi olanlar varsa 1300 liraya kadar tavsiye alabilirim.

Teşekkürler.

Anußis

Anußis

Üye
hayatta vermem o telefona para ha tamam hızlı mızlı birşey demem ama tasarım yada ele oturma diye birşey yok o konuda sıfır ...

meg1ddo

meg1ddo

Üye
belleyi gördükten sonra nokiamı hiç bir samsunga değişmem, o arayüz yeter bana...

MehmetMusa

Üye
    Konu Sahibi
hayatta vermem o telefona para ha tamam hızlı mızlı birşey demem ama tasarım yada ele oturma diye birşey yok o konuda sıfır ...

O konuda bir ele oturmama sorunu yaşamadım ben.

belleyi gördükten sonra nokiamı hiç bir samsunga değişmem, o arayüz yeter bana...

Tamam buldum güncellemeymiş..

----------Eklendi @ 23:11:58 ---------- Yazıldı @ 23:08:11 ----------

Bu güncelleme'nin ne zaman çıkacağı belli değil anladığım kadarıyla ve yeni telefonlarla gelecek..

Ben Galaxy S alsam aynı bu şekilde arayüze sahip bir telefona sahip olacağım zaten, hemde beklemeden..

OğuzcanAbi

Üye
samsung galaxy s II al sorun olmayacaksa.
Yoksa galaxy s de alabilirsin bence belle anna hikaye işler :)

• Beğen
Tepkiler: XER01 ve mesut1979

MehmetMusa

Üye
    Konu Sahibi
samsung galaxy s II al sorun olmayacaksa.
Yoksa galaxy s de alabilirsin bence belle anna hikaye işler :)

Galaxy S2..

N8'in şu an ki ederi 700 lira, ben 600 lira ekleyebiliyorum üzerine, o telefon 1700 liradan satılıyor :(

OğuzcanAbi

Üye
olsun sağlık olsun galaxy sl fln da alabilirsin biraz daha uygun olur :D

MehmetMusa

Üye
    Konu Sahibi
Telefoncuya götürsem yükler mi acaba, kendim telefonumu çökertme riskini göze almak istemiyorum :( Birde beta sürüm olduğu için sorunları var yazılmış hep , telefonuma yazılım yükleyip sonra sorunlarla uğraşmak istemiyorum.

mesut1979

Üye
slm,valla dedigin gibi java ile zar zor calisan telefon piyasasina almadigimiz samsung adam oldu

MehmetMusa

Üye
    Konu Sahibi
pta123

pta123

Üye
andorid olmasa hala öyle rezalet lerdei vawe III ile multi taskinge geçebildi adamlar :D yarın birgün andorid keserse yardımı ne olacak ? ki android de zor günler yaşıyor galaxy serisi almanya gibi ülkelerde satışı durduruldu sbp ne derseniz iphone haklarını ihlal etmiş biraz calıntı yapmış... galaxy s2 1400 küsürdü vatan bilgisayarda ben nokiacıyım samsung sevemedim bi türlü ama galaxy serisiyle andorid inde yardımıyla cok fena ettiler piyasayı saygı duymak lazım karar senin symbian daha kolay kalıyo gibi görsellik vs açıdan andorid daha iyi gibi ama :D sen bilirsn yani bilemiyorum :D

----------Eklendi @ 23:51:15 ---------- Yazıldı @ 23:49:26 ----------

1400 ü yanlış görmüşüm pardon :D dedigin gibiymiş kardeş :D

XER01

XER01

Üye
Markadan cok size ne vaat ettigine bakın derim, üzerinde Nokia yazmış olması beklentileri karşılayacagı anlamına gelmiyor.

Emre-45

Emre-45

Üye
Kardes ben kendım yukluyorum hiçbir sorun yok 1 haftadır kullanıyorum takır takır calısıyor. Risk falan yok en fazla dead flash atarsın. Ya da sen al telefonu götür telefoncuya bu siteyi aç göster o yapsın.

MehmetMusa

Üye
    Konu Sahibi
andorid olmasa hala öyle rezalet lerdei vawe III ile multi taskinge geçebildi adamlar :D yarın birgün andorid keserse yardımı ne olacak ? ki android de zor günler yaşıyor galaxy serisi almanya gibi ülkelerde satışı durduruldu sbp ne derseniz iphone haklarını ihlal etmiş biraz calıntı yapmış... galaxy s2 1400 küsürdü vatan bilgisayarda ben nokiacıyım samsung sevemedim bi türlü ama galaxy serisiyle andorid inde yardımıyla cok fena ettiler piyasayı saygı duymak lazım karar senin symbian daha kolay kalıyo gibi görsellik vs açıdan andorid daha iyi gibi ama :D sen bilirsn yani bilemiyorum :D

----------Eklendi @ 23:51:15 ---------- Yazıldı @ 23:49:26 ----------

1400 ü yanlış görmüşüm pardon :D dedigin gibiymiş kardeş :D

Samsung'a karşı biraz soğukluğum var eskilerden, yenemiyorum bir türlü ama bu gidişle Galaxy S alacağım sanırım.

----------Eklendi @ 23:55:41 ---------- Yazıldı @ 23:54:46 ----------

Markadan cok size ne vaat ettigine bakın derim, üzerinde Nokia yazmış olması beklentileri karşılayacagı anlamına gelmiyor.

Nokia'nın kalitesi bana güven veriyor(du) Ama sizde bir yerde haklısınız..

----------Eklendi @ 23:55:58 ---------- Yazıldı @ 23:55:41 ----------

Kardes ben kendım yukluyorum hiçbir sorun yok 1 haftadır kullanıyorum takır takır calısıyor. Risk falan yok en fazla dead flash atarsın. Ya da sen al telefonu götür telefoncuya bu siteyi aç göster o yapsın.

Bilemiyorum, sorun yaşamak istemiyorum :(

mahirsvs58

mahirsvs58

Üye
kardeş belleyi bekle yükle kullan ondan sonra kararını ver derim ama sen bilirsin tabiki

pta123

pta123

Üye
benim galaxy s kullanan arkadaşım var gorsellik olarak symbian dan iyi kabul edebilirim ama samsung zor yani ama bence gidip 1300 lira samsunga verme ısırılmış elma al daha iyi hem gösteriş hem kalite derim ben...

MehmetMusa

Üye
    Konu Sahibi
benim galaxy s kullanan arkadaşım var gorsellik olarak symbian dan iyi kabul edebilirim ama samsung zor yani ama bence gidip 1300 lira samsunga verme ısırılmış elma al daha iyi hem gösteriş hem kalite derim ben...

Neden zor ? Yani neden tercih etmemeliyim tam olarak ? iPhone 4 çok pahalı, 3GS'te artık eskidi..

pta123

pta123

Üye
zor derken yani kendi şahsi fikrim 1300 lira samsunga vermek zor gelir bana :D o anlamda kardeşm 3gs yi düşünebilirsin onun yerine yada htc yani sen bilirsin uzun süreli kullanacagın için ben birşey diyemiyorum önemli bi karar sonuçta bak görsellik olarak sonra ara yüz olarak galaxy s ama daynıklılık kasa kamera n8 bunları düşün derim kardeşim ben daha fazla kafanı karıştırmıyım yarardan cok zararım oluyo sana kolay gelsin sana :D

Takipçi Satın Al

Üst Alt