Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
xpde kurulan most wanted win7 kurulmuyor
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
seytan_avcisi
Üye
Konu Sahibi
xpde kurulan most wanted win7 kurulmuyor
arkadaşlar çok önceden zevklee oynadığım oyunu tekrar yüklemeye çalıştım windoes 7 bilgisayarııma %99da hata verdi ama babamın xp bilgisayarında çalıştı okul başlamadan oynamak istiyorum oyunu yardım edin lütfen
Kedi Yavrusu
Üye
xp modunda kur.
seytan_avcisi
Üye
Konu Sahibi
o nasıl oluyor
L-LumieRe
Üye
kardeş bak şimdi mostwanted win7 de sorunlu bir oyun
eger oyunu tamamen kursan bile
oyun açılmayacak çünkü win7 ile uyumsuzluk sorunu var
ancak %99 sorununu halledersen
uyumluluk sorunu ben çözerim
Kedi Yavrusu
Üye
benim netbook, laptop ve masaüstü üçü de win7 üçüne de most wanted kurdum ben xp modunda arkadaşlar.
hacı kusura bakma ama sen windows 7 hakkında daha xp modunu bilmiyorsan ve google'a bakmak yerine inatla araştırmayı reddediyorsan xp'ye geri dön bence.
seytan_avcisi
Üye
Konu Sahibi
kimse bana hangi işletim sistemini kullanmam gerektiğnii söyleyemez ve böyle olaylarla hiç uğraşmam sadece oyunumu oynamak istiyorum ben ayrıca aynı bilgisayara daha önce yüklemiştim ama şimdi yüklenmiyor
kimse bana hangi işletim sistemini kullanmam gerektiğnii söyleyemez ve böyle olaylarla hiç uğraşmam sadece oyunumu oynamak istiyorum ben ayrıca aynı bilgisayara daha önce yüklemiştim ama şimdi yüklenmiyor
amanın kriz geçiricem tamam işletim sistemini değiştirme ama sana google'a yaz bul dedim bu kadar mı acizsin.sağ tıkla, uyumluluk sorunu giderme'yi seç, önerilen uyumluluk modu'na tıkla windows xp modunda kurar, yok ben windows 2000 modunda kurcam dersen alttaki seçeneği işaretleyip windows 2000'i seçersin. ok?
sakaryam54500
Üye
kardeş oyunun üstüne tıkla özeeliklerden uyumlugu gir xp veye 95me degiştir günvelige gir düzenle de hepsine izin ver olmassa aynı şekilde sag tıkla yönetici olarak calıştırde en direx yüklümü kontrol et övünmek gibi olmasın yüklemedigim oyun yoktur bugune kadar
K1a2
Üye
arkadaşım sorununu anladık ama başlık seçiminde yanlış yapmışsın.... Win7de kurulmuyor demişsin daha önce kurup oynadığın halde.win7 de kuruluyor sorunsuzda oynanıyor.... Arkadaşların dediği gibi uyumluluk sorunu gidere tıkla ordan halledebilirsin...
kardeş oyunun üstüne tıkla özeeliklerden uyumlugu gir xp veye 95me degiştir günvelige gir düzenle de hepsine izin ver olmassa aynı şekilde sag tıkla yönetici olarak calıştırde en direx yüklümü kontrol et övünmek gibi olmasın yüklemedigim oyun yoktur bugune kadar