symbian belle (fw modluyan arkadaşlar)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ozy3590

ozy3590

Üye
    Konu Sahibi
symbian belle (fw modluyan arkadaşlar)
sistem modlayan arkadaşlar bildiginiz gibi nokia yeni symbian belle adında bi yazılım çıkardı.acaba bu yazılım 5800 için ilerliyen zamanlarda modlanırmı ? böle bi çalışma yapmayı düşünüyormusunuz ? bu mümkün mü ?
Forumda araştırma yaptım biraz flash olarak belle ev ekranını buldum bu hoşuma gitmedi
(kendi düşüncem herkes aynı düşüncede olmayabilir)
c6v40 gibi buda 5800 telefonlarımız için gercek yazılım veya buna yakın aynı görüntüde bi yazılım modlanabilirmi bunu merak ediyorum.
Şimdi diyeceksiniz ki belle yüklü telefonlarda 1ghz işlemci 5800 nasıl kaldırsın kasar filan diye cevaplar gelicek tam bilmiyorum ama belle yazılımında 4 tane filan ev ekranı var (yanlış olabilir tam bilmiyorum) bu ev ekranlarını 2 ye düşürsekte olur.
Bu yazılımı modlamak mümkünmüdür? şimdiden teşekkürler

anılbaran

anılbaran

Üye
bende merak ediyom

mangdaşire

mangdaşire

Üye
aslında belki görünüm olarak benzetilebilir ama 2 ev ekranı zor gibi duruyor.bence görünüm benzetilse bile güzel olmaz.çünkü 5800 da en güzel c6 yazılımı duruyor.belle çok sahte durur.

ModderFurkan

Üye
hiçbirşeyi portlanamaz.anca benzeilitilir.(n8 klavye modu gibi).symbian belle symbian tabanında değil.açıkça belli.linux tabanında geliştirmişler yeni sistemi..

SilentOne

SilentOne

Üye
aslında lünix deqil qt ile geliştirildi ve sistemde qt %60 civarında iken symbian %40 oranlarında bella kullannaların çoqu oyuzden bazı oyunları oynamayo

hakanLp07

hakanLp07

Üye
Bu modlamalardan nokiada haberdardır sanırım o yüzden nokia istemezki belle 5800 a olsun :) nasıl satıcak bu adamlar.

ozy3590

ozy3590

Üye
    Konu Sahibi
aslında lünix deqil qt ile geliştirildi ve sistemde qt ` civarında iken symbian %40 oranlarında bella kullannaların çoqu oyuzden bazı oyunları oynamayo
oyun önemli degil benim için. eger qt dedigin benim düşündügüm qt se oyun vs yuklerken qt bileşeni eksik diodu 5800 a yuklu olan c6 yazılımında yükledim.
Bu modlamalardan nokiada haberdardır sanırım o yüzden nokia istemezki belle 5800 a olsun :) nasıl satıcak bu adamlar.
tabiki istemezler ama c6 yazılımı nasıl modlandıysa başa çıkadıysa bu işi yapcak biri de çıkçagına inanıyorum :)

SilentOne

SilentOne

Üye
oyun önemli degil benim için. eger qt dedigin benim düşündügüm qt se oyun vs yuklerken qt bileşeni eksik diodu 5800 a yuklu olan c6 yazılımında yükledim.

tabiki istemezler ama c6 yazılımı nasıl modlandıysa başa çıkadıysa bu işi yapcak biri de çıkçagına inanıyorum :)

bir arkadaş bna cfw modladı qt ile ilgili hiç sorunum yok en güncell qt yi kullanıyom suan ama sunu diyem 5800 n8 özelliklerinde olsa belle yüklenirdi

giray38

giray38

Üye
her yeni yazılım çıktığından yapmayın artık şunu ya ! Yok 5800 a s^3 yok anna . Olmaz arkadaşlar olmuyor 5800 a s60v5 den başkası olmaaaz.

ModderFurkan

Üye
v60 da yalan..sürüm ismi bile belli değil ah biz türkler :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt