C6-01 kullananlar ve yorumları

Sponsorlu Bağlantılar

nakresoz

nakresoz

Üye
    Konu Sahibi
Kanka bunlrı nasıl yapcaz ne uygulamalar önerırsınız

Kingmortall

Kingmortall

Üye
kısmetse bende alacagım bu akşam kibar ufak fiyat uygun bide kamerada af olsaydı tadından yenmezdi ama 8 megapiksel bana yeter

PriZm

PriZm

Üye
Kanka bunlrı nasıl yapcaz ne uygulamalar önerırsınız

overclock ile saat hızını arttırmaktan bahsediyorsan şimdilik bizim için mümkün değil.sadece nokia yapıyor bunu.

dediğim gibi pnht işlemci hızının olduğu dosyayı öğrense kendimizde hızlandırırdık.

nakresoz

nakresoz

Üye
    Konu Sahibi
Panpa hangı uygulamalar kullanalım

PriZm

PriZm

Üye
kısmetse bende alacagım bu akşam kibar ufak fiyat uygun bide kamerada af olsaydı tadından yenmezdi ama 8 megapiksel bana yeter

nokia 600,700 de bekleyebilirsin:)

benim şahsen kafam karıştı ya bayram tatilinde kastıktan sonra(:ehe) c6-01 alacam

yada ekimi bekleyip 600 alacam:)

nakresoz

nakresoz

Üye
    Konu Sahibi
panpa c6-01 alma e250 gibi olcak sonra telefondan sogucam :D

PriZm

PriZm

Üye
ben çatlarım ama ekime kadar bu 5800 la:D

nakresoz

nakresoz

Üye
    Konu Sahibi
Hacı hangı uygulamaları kuralım

accman

accman

Üye
nokia'yı az saygıyla anmadım.. ben 700e aldım 8 ay önce telefonun fiyatını 1 günde 100 tl aşağı çektiler..içim acıdı..yine de seviyorum telefonu..tek şikayetim kamerası...

bu arada benim avatarın aynını kullanıyosun dostum @nakresoz :)

nakresoz

nakresoz

Üye
    Konu Sahibi
Hacı uygulamaları nerden ındırılerlım

nakresoz

nakresoz

Üye
    Konu Sahibi
hacı 400 daha ekle apple al :D

forbidden5

forbidden5

Üye
ocakdan beri kullanıyorum eğer parmaklarınız için boyutu uygunsa hiç bi eksisi yok daha bugüne kadar bir kere bile reset atmadı ki 5 6 tane hd oyun yüklü video kalitesi hd720p bazen sistem ağırlaşabiliyor o da yakında düzelicek belle ile birlikde ki anna ile birlikde gözle görülür bir düzelme var diyorlar çok şık duruyor ele tam oturuyor ve inan bana çok SAĞLAM :D bir çizik bile yok telefonda asfaltda sürüklenmesine rağmen kamerası makro cekim yapılmıcaksa fazlasıyla yeterli bence şu andaki en büyük eksisi internet browserın bazı siteleri ağır acması ki onuda opera ile telafi edebiliyorsun c7 den farkını arkadaş yazmış zaten donanım tamamen aynı nfc dışında ekran parlaklığı bence çok iyi şarj konusuna gelince günde 2 3 saat oyun oynarsan 1 saat internete girersen 2 saat telefonla görüşürsen ve 200 mesaj cekersen sana 1.5 2 gün gider ama arada face bakar sıkılınca 5 10 dk oyun oynar internete girer aradada mesajaşır ve konuşursan 2 3 güne çıkar tavsiyem geceleri kapatmandır alarmını uyandığın saate yakın saatlere kur sen uyanınca oda uyansın muhteşem bi tasarruf yöntemi bu şekilde 3 4 gün rahat kullanabilirsin telefonu

PriZm

PriZm

Üye
hacı 400 daha ekle apple al :D

apple hayatta önermem:D

hem o kadar para vericen hemde ;

bluetooth sadece apple arası çalışacak

tema yükleyemeyecem

ayarlar zaten boş

ha + ları hiçmi yok tabiki var.

tamamen kapalı kaynak olduğu için virüs bulaşmaz.
aşırı hızlı
oyunlar psp gibi.

...

nakresoz

nakresoz

Üye
    Konu Sahibi
dogru da neler keşfettiniz telefonda

----------Eklendi @ 17:46:58 ---------- Yazıldı @ 17:42:08 ----------

oglum karizması ismi var ya yeter işte :d

PriZm

PriZm

Üye
apple alacak kadar param olsaydı gene iphone almazdım

onun yerine galaxy 2,n8 alırdım daha iyi

zaten apple ceo su işi bıraktı.iphone gene lider olabilecekmi bakalım.

(ama adama yazık olmuş kansermiş.her ne kadar apple yi sevmesemde helal olsun adama)

nakresoz

nakresoz

Üye
    Konu Sahibi
hacı ankıadan vazgecmem alcaksamda bıgın kendı telfon fırmamı acarım onu alrıı m:D

Üst Alt