C6-01 Sim kart takınca resetliyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Burakkk250

Üye
    Konu Sahibi
C6-01 Sim kart takınca resetliyor
Arkadaşlar elimde bir tane c6 telefon var telefon çok güzel ama sim kartı algılamıyor telefon. Algılayınca da restart atıyor direk. Hatsız tercihinde çok güzel kullanılıyor telefon ama işte hat takınca karışıyor işler. Flash attım bildiğim bütün işlemleri yaptım ama sonuç hala aynı. KVK' ya gönderdim adamlar sıvı teması deyip 90 lira istediler. Onların işi sahtekarlık ama gittiğimde 2-3 kişinin sorununa daha sıvı teması demişlerdi. Yani kafalarına göre sıvı teması deyip milleti kandırıyorlar. Telefonu göstermediğim telefoncu kalmadı hiçbiri yapamıyor. Ne yapabilirim sizce tavsiyeleriniz neler ?

meme4

meme4

Üye
büyük ihtimal sıvı teması olmustur(flast atmıssın sorun çözülmemiş yazılımsal degil) sim kart soketinin baglantı yerleri oksitlenmiştir.ya 90 lirayı ver yaptır yada sat ben satmanı tavsiye ederim sıvı teması olan elektronik cihazın ömrü çok kısadır

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
sim kartının çip kısmını ıslak mendille ıslatıp tekrar bir dene işe yarayabilir

meme4

meme4

Üye
[ENGİN];5600363' Alıntı:
sim kartının çip kısmını ıslak mendille ıslatıp tekrar bir dene işe yarayabilir

cihaz sim kartı görmese belki dedigin işe yarayabilir ama sim kartı görünce reset atıyormuş büyük ihtimal sorunu çözmez

Burakkk250

Üye
    Konu Sahibi
büyük ihtimal sıvı teması olmustur(flast atmıssın sorun çözülmemiş yazılımsal degil) sim kart soketinin baglantı yerleri oksitlenmiştir.ya 90 lirayı ver yaptır yada sat ben satmanı tavsiye ederim sıvı teması olan elektronik cihazın ömrü çok kısadır

Ya ama herhangi bir sıvı filan temas etmedi ki. Zaten bugün satmaya gittim ama ben yalan söyleyemiyorum. Satarken abi bak böyle böyle sorunu var garantiye gönderdim para istediler diyorum. Haklı olarak almıyorlar telefonu

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye

cihaz sim kartı görmese belki dedigin işe yarayabilir ama sim kartı görünce reset atıyormuş büyük ihtimal sorunu çözmez

Bende çözer demedim işe yarayabilir dedim

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
başka simkartı falan denedim mi gerçi servislik olduysa denenmiştir denemişsindir benimde başıma geldi ama benim ki sim bozulmuştu sim i takınca tel açılmıyordu başka simde denedim açıldı bende simin yenisi çıkartım neyse geçmiş olsun bence servise yaptır çok para istemişler çok

Burakkk250

Üye
    Konu Sahibi
başka simkartı falan denedim mi gerçi servislik olduysa denenmiştir denemişsindir benimde başıma geldi ama benim ki sim bozulmuştu sim i takınca tel açılmıyordu başka simde denedim açıldı bende simin yenisi çıkartım neyse geçmiş olsun bence servise yaptır çok para istemişler çok
Aynen denedim onları. İnternette araştırdım başka birinin başına daha gelmiş bu sorun c6-01 yine. Kvk ya göndermiş. Arıza giderilemedi deyip geri vermişler telefonu. Nasıl bir soorundur bu anlamadım ki

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
aynı arızadan 2 kere daha giderse ve yapılamayıp gönderilirse değişim hakkı olur..değişim cihazı da 701 olur :) c6-01 üretilmiyor artık çünkü

hakan_710

hakan_710

Üye
Aynen denedim onları. İnternette araştırdım başka birinin başına daha gelmiş bu sorun c6-01 yine. Kvk ya göndermiş. Arıza giderilemedi deyip geri vermişler telefonu. Nasıl bir soorundur bu anlamadım ki
madem sıvı teması yok diyorsun ve eminsin arızanın giderilememiş olması senden para isteyerek yapmalarını gerektirmez. merak ettiğim bir nokta var o da servise telefonu verirken sorun olarak ne gösterdin? bir de hangi servise verdin? Şu servis işlerinde çok şanslıyım galiba ne zaman işim düşse hiç sıkıntı yapmadan tamir ediyorlar :)

Burakkk250

Üye
    Konu Sahibi
madem sıvı teması yok diyorsun ve eminsin arızanın giderilememiş olması senden para isteyerek yapmalarını gerektirmez. merak ettiğim bir nokta var o da servise telefonu verirken sorun olarak ne gösterdin? bir de hangi servise verdin? Şu servis işlerinde çok şanslıyım galiba ne zaman işim düşse hiç sıkıntı yapmadan tamir ediyorlar :)

Arıza giderilemedi olayı benim başıma gelmedi internette okudum bunu. KVK ya verdim sim kart takınca telefon kendini resetliyor diye yazdırdım. Bana sıvı teması var garanti dışı sorun bu 90 lira verin tamir edelim dediler göndermedim. Ama ciddi diyorum sıvı teması hikaye. Herkese sıvı teması diyorlar garanti dışı olduğu için ücret alıyorlar.

hakan_710

hakan_710

Üye
Arıza giderilemedi olayı benim başıma gelmedi internette okudum bunu. KVK ya verdim sim kart takınca telefon kendini resetliyor diye yazdırdım. Bana sıvı teması var garanti dışı sorun bu 90 lira verin tamir edelim dediler göndermedim. Ama ciddi diyorum sıvı teması hikaye. Herkese sıvı teması diyorlar garanti dışı olduğu için ücret alıyorlar.
hangi servise verdin peki? madem sıvı teması olmadığından eminsin neden itiraz etmiyosun?? bence sen derdini tam anlatamadın. adamlardan zaten başından savmaya yer arıyor. tekrar farklı bir servise gönder. sıvı teması olmadığını ve olamayacağını izah et

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt