C6-01 kullananlar ve yorumları

Sponsorlu Bağlantılar

nakresoz

nakresoz

Üye
    Konu Sahibi
C6-01 kullananlar ve yorumları
Arkadaslar 1 ay önce c6-01 aldım 580 liraya izmir kvklı telefon iyi hoş görüntüler de güzel herşeyile iyi gibime geldi ama diğer kullanıcılardan ve görüş açılarınızı almak istedim bu telefonde neler buldunuz veya neler bulabiliriz mesela şunu yapınca şu oluyo şöyle daha güzel çekiyo böyle daha güzel kullanılıyo + lar - lerle sıralabılırmısınız teşekkürler

nonamex

Üye
Sahibi değilim ama yakın arkadaş vasıtasıyla her daim elimin altında olan bir telefon.

+'ları

Ufak tefek olması, cebe rahat giriyor. Mesajlaşmak için güzel bir telefon.
Sağlam duruyor, hiç düşürmedim ama sağlam gibi
Kullandığı ekran teknolojisi.
Tasarımı güzel

-'leri

Symbian işletim sistemi kullanması, Ovi Store'da güzel uygulamalar olmaması.
Kamerası bana başarısız geldi, 8 mp kalitesi alamadım AF yokluğundan mıdır nedir çoğu fotoğrafta bir bulanıklık var. N8'le karşılaştırılamayacak kadar kötü.
680 mhz işlemcinin teklemesi.
Biraz kalın.

nakresoz

nakresoz

Üye
    Konu Sahibi
O bulanıklaştırma yandan çektigin için nedense ortadan çektıgınde öle bulanıklastırmıyor keske yandakı tusu dokunmatık yapsalardı acık kaynak kodulu annda geldı bellle o sorunu cozmez mı

slant1111

slant1111

Üye
Ucuz ve güzel telefon kardeş.ama varsa daha fazala cebinde para ..htc falan öneririm..

nakresoz

nakresoz

Üye
    Konu Sahibi
hacı htc şimdi yeni çıktı yani kimse önermiyo önerse bile androite güvenerek diyor yani biçim olarakta çok iyi bi telefon degil özellik var tamamda yılların tecrubesi nokia varken htc almak biraz tuaf olur

pRime.

pRime.

Üye
Süper bi telefon tavsiye ederim. :oke:

nakresoz

nakresoz

Üye
    Konu Sahibi
aldım aldım 1 ay oluyo alalıda + ları - lerı neler sizlerin gözünde onu merak ediyorum

PriZm

PriZm

Üye
nokia al devam et:)

c6-01 almadım (alacağım) ama arkadaşımda kullandım

+telefon çok şirin
+ekran galaxy s ile kapışacak kadar kaliteli
+sağlam
+ses kalitesi tatminkar(kulaklık 5800 dan daha iyi gibi)
+HD oyun performansı
+720p video kaydı

-telefon aynı 5800 gibi biraz kalın
-680 mhz işlemci(ileride arttırılabilir)
-Symbian işletim sistemi(belle geldiğinde bu + olacak:))
-şarj 1-2 gün gidiyor:(

benim deneme yorumlarım bunlar

nakresoz

nakresoz

Üye
    Konu Sahibi
artırılabılır derken nasıl olcak

pRime.

pRime.

Üye
5800 ın işlemcisi 369 mhz den 444 arttırılmıştı.belki bunlarda sınır hızı olan 772 arttırılabilir.
Yalnız bir düzeltme yapmak istiyorum 5800 434mhz'lik işlemciye sahip hiç bir zaman artırılmadı.

PriZm

PriZm

Üye
Yalnız bir düzeltme yapmak istiyorum 5800 434mhz'lik işlemciye sahip hiç bir zaman artırılmadı.

5800 v40 da 369 mhz.

v50 434

v51 444

mhz idi serdar araştır böyle bulursun:)

nakresoz

nakresoz

Üye
    Konu Sahibi
nokia mı sorcaz bunu donalım mı ekliyolar

PriZm

PriZm

Üye
nokia mı sorcaz bunu donalım mı ekliyolar

hayır aslında nokianın çooğu kullandığı telefon orjinal işlemci hızının altında çalışıyor.şarj uzatmak için.

symbian^3 lerdeki arm11 772 ye kadar arttırılabilir.

bunu fw lerle arttırıyorlar:)

----------Eklendi @ 16:41:56 ---------- Yazıldı @ 16:41:09 ----------

Link verir misin ben hiç böyle bişey görmedim?

bekle formda vardı arayayım bulup koyarım

hepsiburadaya bakarsan 5800 ordada 369 mhz işlemcili olarak gözüküyor.

nakresoz

nakresoz

Üye
    Konu Sahibi
Böyle bişey varsa çok güzel

pRime.

pRime.

Üye
hayır aslında nokianın çooğu kullandığı telefon orjinal işlemci hızının altında çalışıyor.şarj uzatmak için.symbian^3 lerdeki arm11 772 ye kadar arttırılabilir.bunu fw lerle arttırıyorlar:)----------Eklendi @ 16:41:56 ---------- Yazıldı @ 16:41:09 ----------bekle formda vardı arayayım bulup koyarımhepsiburadaya bakarsan 5800 ordada 369 mhz işlemcili olarak gözüküyor.
Dostum hepsiburada doğru bilgi vermiyorki çoğu şey yanlış orda telefon bilgilerini görteren uygulamalar var mesela arkadaşın 5800 v52 telefonunda 434mhz yazıyor artı gsmarena sitesi vardırki en doğru bilgileri verir orda da 434mhz yazıyor. Bi göz at derim. :) www.gsmarena.com/nokia_5800_xpressmusic-2537.php

PriZm

PriZm

Üye
Böyle bişey varsa çok güzel

var:) pnht biraz core dosyasının içini araştırsa telefonu overclock bile edebiliriz.800 mhz iyi olurdu:D

----------Eklendi @ 16:51:58 ---------- Yazıldı @ 16:49:43 ----------

Dostum hepsiburada doğru bilgi vermiyorki çoğu şey yanlış orda telefon bilgilerini görteren uygulamalar var mesela arkadaşın 5800 v52 telefonunda 434mhz yazıyor artı gsmarena sitesi vardırki en doğru bilgileri verir orda da 434mhz yazıyor. Bi göz at derim. :)

o zaman googlede 5800 işlemcisi arttırıldı yaz

v30 434 mhz

v51 444 mhz

mutlaka bunları bulursun

gsm arenadada arama yap buna benzer birşeyler çıkması lazım

pRime.

pRime.

Üye
var:) pnht biraz core dosyasının içini araştırsa telefonu overclock bile edebiliriz.800 mhz iyi olurdu:D----------Eklendi @ 16:51:58 ---------- Yazıldı @ 16:49:43 ----------o zaman googlede 5800 işlemcisi arttırıldı yazv30 434 mhzv51 444 mhzmutlaka bunları bulursungsm arenadada arama yap buna benzer birşeyler çıkması lazım
Tamam bakalım.

PriZm

PriZm

Üye
-5 yorumlarına bakabilirsin bunlar doğru bilgiler:)

yalan yok:D

Takipçi Satın Al

Üst Alt