15/09/11 - Ve Mutlu Son . Symbian Anna 22.14 DE + 24.1 TR navifirmde + Ovi'de arkadaşlar :)

Sponsorlu Bağlantılar

Toros542

Toros542

Üye
bu nokia resmen dalga geciyor bizimle.yazıklar olsun nokia sana.bi taraftan anna yüklü e6 satısı yapıyor bi yandan da s3 cihazların güncellemesini bekletiyor.sacma sapan mazeretler uyduruyorlar.millet bu kadar saf mı ki!halbuki en cok parayı bizden kazanıyor yaptıgı rezillige bakın ya.su mübarek ramazanda küfür etmeyeyim diyorum sabrediyorum.ama sadece ALLAH belanı versin nokia bu kadar kullanıcıyı magdur ettigin icin inş. iflas edersinde herkes kurtulur bari.o zaman ANNA sını alsında kime güncellerse güncellesin.

ErcanSenn

ErcanSenn

Üye
Kandil gecesi günaha sokacaksın bizi Nokia. Neyse artık yarın ola hayrola ..Yarın da çıkmaz. Önümüzdeki hafta içide çıkmaz ondan sonraki hafta belki , bi sonraki hafta kesin çıkar heralde o kadar da eşek değiller :D

spartuas

spartuas

Üye
Kandil gecesi günaha sokacaksın bizi Nokia. Neyse artık yarın ola hayrola ..Yarın da çıkmaz. Önümüzdeki hafta içide çıkmaz ondan sonraki hafta belki , bi sonraki hafta sonra kesin çıkar heralde o kadar da eşek değiller :D
garanti knusmak gerekirse anna 2012 de elimizde. Belle de 2032 de elimizde. ;)

ErcanSenn

ErcanSenn

Üye
garanti knusmak gerekirse anna 2012 de elimizde. Belle de 2032 de elimizde. ;)
Aynen öyle olacak sanırım kardeşm. Valla Nokia yı taciz edip duruyorum sosyal ağlar ve kendi web siteleri üzerinden. Nokia Türkiye bir de çıkmış ödül almış utanmadan cirosu en yüksek ülke diye. Her yerde mağaza kapatan nokia madem ki Türkiyemde çifter çifter mağaza açıyor önceliği Türk kullanıcılarına vermeliydi. En azından Avrupa ile eş zamanlı güncelleme yapabilmeliydik. neyse böyle uzar gider. günaha girmeyelim daha fazla :)

spartuas

spartuas

Üye
Aynen öyle olacak sanırım kardeşm. Valla Nokia yı taciz edip duruyorum sosyal ağlar ve kendi web siteleri üzerinden. Nokia Türkiye bir de çıkmış ödül almış utanmadan cirosu en yüksek ülke diye. Her yerde mağaza kapatan nokia madem ki Türkiyemde çifter çifter mağaza açıyor önceliği Türk kullanıcılarına vermeliydi. En azından Avrupa ile eş zamanlı güncelleme yapabilmeliydik. neyse böyle uzar gider. günaha girmeyelim daha fazla :)
Evet gunaha girmeyelim.dicek bisi yok haklisn heryer nokia shop oldu. Oncelik turklerde olsaydi hakkimizi verirdik.nokia da hakkini alirdi. ;)

ErcanSenn

ErcanSenn

Üye
Evet gunaha girmeyelim.dicek bisi yok haklisn heryer nokia shop oldu. Oncelik turklerde olsaydi hakkimizi verirdik.nokia da hakkini alirdi. ;)
Hacı şimdi bir defa daha şansımı deneyeyim dedim Ovi suit ile telefonu bağlayıp güncelleme arattım ama hizmete bağlanamıyor dedi.Acaba güncelleme mi yapılıyordur ki ? Heyecanlandım şimdi :) Umarım sabah olduğunda güncelleme yapabiliyor durumda oluruz..

bayx2002

Üye
Nokia, Anna'nı alda git!! :)

• Beğen
Tepkiler: alecomy ve ErcanSenn

pensacola

Üye
Nokia tr deki Yazılım Güncelle Kısmında Halen Aynı Versiyon VAr Fakat Yukardaki Resmin İkonları Anna :P Gandırıyorlar Bizi Yaaff .. :)

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
en son cumaya çıkar diyen arkadaşlar vardı nerde onlar

pensacola

Üye
Biri Burda Heheheh Aga Ya Sen O Avatarı Çok Aradınmı :)

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
ben demiştim. Sonuçta nokia müşteri temsilcisi bana böyle dedi.
bmada pazartesi günü henüz hiçbir güncellemenin hazır olmadığını ne zaman çıkacağınında belirsiz olduğunu söylediler. :hmmm

carbon_o7

carbon_o7

Üye
en son cumaya çıkar diyen arkadaşlar vardı nerde onlar
Bi ara 24 Temmuz deniyodu harbiden millet nasıl ümitlenmişti, başlıklar filan açıldı,nerden alıyolar bu bilgileri kaynak nedir nerde bu arkadaşlar :D

pensacola

Üye
Oda Birşeymi Beni Arayıp Çıktı Hemen Oviye Gir Yedek Al Telefonunu Güncelleyebilirsin Dediler . Yalan Yalan Maytaban :P

carbon_o7

carbon_o7

Üye
nokıa_n8

nokıa_n8

Üye
türkiye varyantını beklemeyin arkadaşlar yapıştırın euro 2 germany varyantını tr dil seçenegide var ohhh mis gibi löp löp anna. türkiye varyantını da cıkınca yükleriz bu kadar basit:good:

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
türkiye varyantını beklemeyin arkadaşlar yapıştırın euro 2 germany varyantını tr dil seçenegide var ohhh mis gibi löp löp anna. türkiye varyantını da cıkınca yükleriz bu kadar basit:good:
sen yükledin galiba

sagokolik89

Üye
güncellemeleri kontrol ediyorum işlem sunucu tarafından iptal ediyor anna geliyor galiba :)

Üst Alt