15/09/11 - Ve Mutlu Son . Symbian Anna 22.14 DE + 24.1 TR navifirmde + Ovi'de arkadaşlar :)

Sponsorlu Bağlantılar

cyber

cyber

Üye
ben *#0000# yapıyorum hiç bir güncelleştirme yok diyor

nokıa_n8

nokıa_n8

Üye
sen yükledin galiba

ewet bu sabah flash attım. gerçi benim tel. dubayi kodlu oviden güncellemiştim tr dil desteği olmadığı için 14.2 tr sürüme geri yüklemiştim bu sabah euro 2 germany attım türkçe dil desteği olması iyi diğerinden bişey anlamıyordum.

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
ewet bu sabah flash attım. gerçi benim tel. dubayi kodlu oviden güncellemiştim tr dil desteği olmadığı için 14.2 tr sürüme geri yüklemiştim bu sabah euro 2 germany attım türkçe dil desteği olması iyi diğerinden bişey anlamıyordum.
peki yazılım nasıl s^3ten farkları neler hızlanma varmı memnunmusun

----------Eklendi @ 12:41:26 ---------- Yazıldı @ 12:38:16 ----------

www.maxicep.com/symbian-3-genel/one...si-var-sanirim-anna-6-538283.html#post3790958

burda c7 için anna güncellemesinin telefona geldiğini söylüyor

maxifunk

maxifunk

Üye
türkiye varyantını beklemeyin arkadaşlar yapıştırın euro 2 germany varyantını tr dil seçenegide var ohhh mis gibi löp löp anna. türkiye varyantını da cıkınca yükleriz bu kadar basit:good:
kardeş euro 2 dosyalarını nereden indirdin navifirm de dosyalar eksik sadece nokia server de tam dosyalar var ama o server de hata veriyor?

engin_erg

engin_erg

Üye
navi'de care suite hala hata veriyor yawsss

*Krosaki*

*Krosaki*

Üye
Ben de de *#0000# güncelleştirmeleri kontrol edince ''sunucu tarafından iptal edildi'' diyor :S

STaT!C

STaT!C

Üye
Nokia facebook sayfasında bir kişinin sorusuna anna çok yakında Türkiye'de olacak demiş ama ne kadar yakın orası belli değil. :hmmm

Aege

Aege

Üye
navifirmden güncelleyerek telefonu garanti dışı bırakıyorsunuz haberiniz olsun

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
bende öyle yapıyorum ama sunucu tarafından iptal edildi diyo tel'de mi bi problem var acaba

Telefondan güncelleme ararken bazen "sunucu tarafından iptal edildi" mesajı verebiliyor. Normal bir durum. Birkaç kez denersen sana da "güncelleme yok" diyecektir.
Anna bayramdan sonraya kaldı maalesef.

den1905

den1905

Üye
navifirmden güncelleyerek telefonu garanti dışı bırakıyorsunuz haberiniz olsun

yanlış biliyorsun arkadaşım euro 2 germany anna yükledim telefonuma natilus nokia shopdan gitmişken eski sürüme geçeyim dedim 3 saat sonra aldım telefonumu şimdi dayanamadım tekrar anna kurdum.

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
bugün 4 - 5 defadır güncellemeleri kontrol ettim hepsinde işlem sunucu tarafından iptal edildi yazıyor. :/

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
2 defa teli kapattım yine olmadı hala iptal edildi yazıyor

mertdeveci2

mertdeveci2

Üye
Bosuna heveslenmeyınnnnnn:vur Nokia müsteri hizmetlerini aradım ve adamla 30 dk tartıstım Nokia dünya firmaları arasında 3. gözükebilir ama benm gözüm de sonuncu , sizin yerinizi HTC - motorola daha cok hakediyo dedım. Eylül'ün 2. haftası kesinlikle bu güncelleme cep telefonumuzda olucakmıs. Bosuna beklemeyın derim :angry:

uribaju

uribaju

Üye
birşey sorucam siz ovi ile güncelleştirme ararken anna güncelleştirmesi çıkıyor mu?

----------Eklendi @ 15:22:24 ---------- Yazıldı @ 15:20:14 ----------

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
birşey sorucam siz ovi ile güncelleştirme ararken anna güncelleştirmesi çıkıyor mu?

Hayır çıkmıyor, henüz Türkiye'ye gelmedi Ovi'ye düşmedi.

Ancak Türkiye'deki yabancı ürün koduna sahip (yurtdışı kaynaklı) cihazlar güncelleme yapabiliyor.

uribaju

uribaju

Üye
Hayır çıkmıyor, henüz Türkiye'ye gelmedi Ovi'ye düşmedi.

Ancak Türkiye'deki yabancı ürün koduna sahip (yurtdışı kaynaklı) cihazlar güncelleme yapabiliyor.
bende çıkıyor üstte ss ekledim bakarmısın

Üst Alt