15/09/11 - Ve Mutlu Son . Symbian Anna 22.14 DE + 24.1 TR navifirmde + Ovi'de arkadaşlar :)

Sponsorlu Bağlantılar

gourme

Üye
hırsla güncelleme var mi diye bakarken telefonu düşürdüm kaç kere kici başı ezildi hep:@ güncellemesi gibi telefonu da mundar olacak elimde bu nokianın:D

BIGBOSS_42

Üye
arkadaşlar telefonun kodu 0598980 ve güncellemeden önce türkçeydi

karaboga_1890

karaboga_1890

Üye
0598980: euro1_dg_uk_ireland

:)

dil ayarlarında Türkçe seçeneği de mi yok yani :S

BIGBOSS_42

Üye
beyler bunu türkçeye çevirme ihtimalim var mı?

*Krosaki*

*Krosaki*

Üye
Yoksa Türkiye'de "bazı yeni zorluklarla" karşılaşacaksınız! "Büyük protesto eylemleri" gibi!

Nasıl bir Eylem düşünüyorsun ? :D Taksim demi yürüyeceğiz maxicep.com adına :D Hemde Türkiye'de onca dert varken kıçı kırık bir güncelleme için mi protesto çıkarıp yaygara koparacaksınız :hmmm Güldüm :D :d: Sadece ben değil.Böyle birşey zaten cesaret isterde :D Deli cesareti alıp kıçı kırık bir uygulama için yapılan protestoya herkes güler. :D Akılları varsa zaten sallamazlar bile o cümleni... :D Şikayette bulunmuşsun hepimizin adına çok güzel.Allah razı olsun Ben de bulunacağım resmi olarak.Ama önce sana :D sonra hepinize sesleniyorum.''Çok istiyorsanız şikayetinizi bildirin ve gerisini Nokia'ya bırakın.Günlük yaşamınıza dönün :) Çıktığı gün yükleyeceğiz işte neden bu kadar abartıyorsunuz ki ? '':D :P :hmmm

BIGBOSS_42

Üye
türkçe güncellemeyle düzelir mi arkadaşlar?

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
yeni yazılım yükleyerek düzeltebiliyorlar.

_ardaa

_ardaa

Üye
Flash atacaksın telefona, paralel ithalat deniyor sanırım senin durumuna yurt dışından Nokia tarafından getirtilmiyor burada flash atıyorlar, sende flash atacaksın euro2 variyantını.

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
valla okadarını bilmiyorum ama telefoncular birşekilde ayarlarlar.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
beyler bunu türkçeye çevirme ihtimalim var mı?

Nokia'nın ingilizce sitesinde önerilen çözüm.

Ayarlar>Telefon>Genel>Telefon Dili
(Settings > Phone > General > Phone language)

Sitede yazanlar tam olarak şöyle:

After an update, your Nokia device may restart in its native language. To change the language go to Settings > Phone > General > Phone language.
(Bir güncellemeden sonra, Nokia cihazınız varsayılan dilde yeniden başlayabilir. Dili değiştirmek için Ayarlar>Telefon>Genel>Telefon Dili)

If your Nokia device was originally manufactured for use in another country or region, using Nokia Software Updater may revert the set of available device languages to the original language set.
(Eğer Nokia cihazınız aslen başka bir ülke yada bölgede üretilmişse, güncellemede Nokia Software Updater'ı kullanmak; cihazda ayarlı dilleri tersine çevirip varsayılan dile döndürebilir.)

If your preferred language is no longer available after using Nokia Software Updater, you may need to return your Nokia device to a Nokia Care point to have this language reinstated
(Eğer tercih ettiğiniz dil, Nokia Software Updater'dan sonra artık kullanılabilir değilse, Nokia cihazınızı bir Nokia Care noktasına götürüp dili tekrar yükletmeniz gerekebilir)

BIGBOSS_42

Üye
Flash atacaksın telefona, paralel ithalat deniyor sanırım senin durumuna yurt dışından Nokia tarafından getirtilmiyor burada flash atıyorlar, sende flash atacaksın euro2 variyantını.

flash dediğin ne kadar dogru bir şey

_ardaa

_ardaa

Üye
bu işi flash dışında çözemezsin, ne kadar doğru konusu tartışılır ama başka çözümü yok yada telefoncuya götüreceksin onlar flash atacak, yada şuan ki dilinde kullanmaya devam edeceksin.

Forumda uygun başlıklar var iyice incele riskli iştir sorumluluk üstlenmem sadece çözüm öneriyorum riski bilmelisin ama forumda ki flash uzmanları sana yardımcı olurlar.

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
ya benim internet sürekli kopuyor güncelleme çıktığında yüklerken internet koparsa telefonda problem çıkarmı acaba :/

_ardaa

_ardaa

Üye
ya benim internet sürekli kopuyor güncelleme çıktığında yüklerken internet telefonda koparsa problem çıkarmı acaba :/

ovi yada telefon ile güncelleme yaparken önce güncelleme indirilir sonra yüklenir indikten sonra koparsa sorun olmaz indiği sırada da koparsa sorun olmaz yani inene kadar güncelleme başlamaz, ovi suite ile bilgisayardan yapmak daha sağlıklı.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Nasıl bir Eylem düşünüyorsun ? :D Taksim demi yürüyeceğiz maxicep.com adına :D Hemde Türkiye'de onca dert varken kıçı kırık bir güncelleme için mi protesto çıkarıp yaygara koparacaksınız :hmmm Güldüm :D :d: Sadece ben değil.Böyle birşey zaten cesaret isterde :D Deli cesareti alıp kıçı kırık bir uygulama için yapılan protestoya herkes güler. :D Akılları varsa zaten sallamazlar bile o cümleni... :D Şikayette bulunmuşsun hepimizin adına çok güzel.Allah razı olsun Ben de bulunacağım resmi olarak.Ama önce sana :D sonra hepinize sesleniyorum.''Çok istiyorsanız şikayetinizi bildirin ve gerisini Nokia'ya bırakın.Günlük yaşamınıza dönün :) Çıktığı gün yükleyeceğiz işte neden bu kadar abartıyorsunuz ki ? '':D :P :hmmm

Protesto hareketinden sadece "yürüyüş yapmayı yada meydanlara çıkmayı" anlıyorsan; o senin görüş açının ve düşünce kalıbının darlığından kaynaklanıyor.
Nokia kullanıcısıysan; tüm dünya fertleri kadar yeniliklerden yararlanmak senin de hakkındır.
Altı üstü bir yazılım güncellemesi diyebilirsin. Ama burda aslolan güncelleme değil, firmaya gereken tepkiyi göstermek!
İkinci sınıf ülke/insan muamelesi görmek hoşuna gidiyorsa o başka.

Nokia'yı internette yerli ve yabancı sitelerde yazılı ve görsel öğelerle protesto etmek,
Nokia alacaklara bu olumsuzlukları aktarmak,
Nokia cihazları almamak ve mümkün olduğunca aldırmamak...
v.s v.s
Protesto edilmek istendikten sonra pek çok yolu var...
Sen dalganı geçip olmadık yerlerinle gülebilirsin.
Ama o başlıktaki konuya gösterilen ilgi, burda Nokia Türkiye'ye ilettiğin faydasız şikayetlerden daha kalıcı çözüm ve daha net sonuç getirecektir.
Neyse bildiğin gibi yap arkadaşım.

• Beğen
Tepkiler: ErcanSenn, chill35 ve DenizhaNq
ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
çok saol kardeş baya korkum vardı bu konuyla ilgili, rahatladım valla teşekkürler.

mensir

mensir

Üye
Anna güncellemesi beklemek işkence oldu Yine Formda n8 in 980 Ghz işlemcisi olduğu fakat bunun su anki sürüm ile sadece 680 kullanılabildiğini Nokia nın yeni güncellemeler ile bu işlemci hızını artırmayı planladıklarını okumuştum. Telefonumu seviyorum fakat neler yapabileceği konusunda da meraklarım var Anna bi dönüm noktası olabilecek mi acaba İşte bu yüzden orjinal yükleme taraftarıyım Bu kadar bekledik biraz daha bekleyelim bakalım

Üst Alt