Fotoğraflar Sıralama

Sponsorlu Bağlantılar

RedColt

RedColt

Üye
    Konu Sahibi
Fotoğraflar Sıralama
fotoğraflara bakarken arada her yerde wallpaperlar oluyor en alltta olsunlar diye ilk başta orjinal wallpaperlarla aynı klosöre atyıorum ama yine üstte oluyorlar işin ilginci
a
b
c
d
e
f
g
ve wallpaper lar

diye fotograflar sıralanmısken o yeni attıgım "a" nın önünde değilde mesela "g" nin önüne giriyor ne en alta ne en üste aralara giriyor bunun sebebi nedir? nasıl atarsam en altta olur. (bluetoothla attıgımdada en basa gidiyor)

Kedi Yavrusu

Üye
sıralama ölçütünü isme göre ayarlayın....
Seçenekler > göster > başlık

RedColt

RedColt

Üye
    Konu Sahibi
göster diye bir seçenek yokki :) slayt gösterisi açık uygulamaları göster vs.var

RedColt

RedColt

Üye
    Konu Sahibi
bilgisayardanda farklı farklı klasörlerde olmaz ki :) hayır şeyide anlamadım usbyle wallpaperlatın oldugu klosöre attım neden wallpaperların sırasında gözükmüyor, hadi sonradan attım diye olsun ama niye en basta veya en sonda değilde ortalara giriyor biri çözsün lütfen :)

spartuas

spartuas

Üye
uykum var yaw cozemem ;) yarin bakariz :)ayrica bnm konuya gelsene cevap yazdim bnm sorunu cozelim yatacam :)

trontr

Üye
ben de fark ettim onu resimleri sanırım oluşturlma tarihine göre sıralıyor. Ben öle düşünüyorum yanii

catdog136

catdog136

Üye
tarihe göre sıralıyor. Wallpaperlerın oluşumundan önce çekildiyse altta somra çekildiyse üstte oluyor..

RedColt

RedColt

Üye
    Konu Sahibi
değiştirebilme ihtimelim var mı

RedColt

RedColt

Üye
    Konu Sahibi
up .

Takipçi Satın Al

Üst Alt