c6-01 alacam bakarmısınız

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
    Konu Sahibi
c6-01 alacam bakarmısınız
arkadaşlar 540 tl ye k.v.k lı c6-01 alınırmı ne dersiniz ?

Consul9

Consul9

Üye
özellikleri neler yazabilirmisin?

omer.1310

omer.1310

Üye
ben hem fazla para biriktirememiştim hemde güzel bi telefon istiyodum c6-01 aldım ve beğendim durumun aynıysa güzel telefon ama para önemli değil diyosan daha güzel telefonlar var....

FastBreaker

FastBreaker

Üye
c6-01 in e7 gibi fiziksel klavyesi var mı ?

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
    Konu Sahibi
ben hem fazla para biriktirememiştim hemde güzel bi telefon istiyodum c6-01 aldım ve beğendim durumun aynıysa güzel telefon ama para önemli değil diyosan daha güzel telefonlar var....

para önemli malesef 200 tl kayıp verdim :S

FastBreaker

FastBreaker

Üye
çok lazımsa hemen istiyosan alınabilir,biraz daha bekleyip c7 de alabilirsin. ya da samsungun galaxy serisinde gio falandı sanırım yanlış hatırlamıyorsam. bir de onları araştır

forbidden5

forbidden5

Üye
parasına göre alabiliceğin en iyi telefon pişman olmazsın alırsan ama bence şu an telefon alınmaz biraz beklemek lazım

Dampierre

Dampierre

Üye
bence gayet iyi ucuz bir fiyata almış olursunuz. Paranızın karşılığını verecektir.

WebStyle

WebStyle

Üye
C6-01, ekran ve hafıza dışında donanım ve yazılım özellikleri olarak C7 ile hemen hemen aynı sisteme sahip..

u_cosar

u_cosar

Üye
ben aldım çok mennunum hiç bir sorun görmedim sadece sarjı 2 gün gidiyor ama ben de çok kullanıyorum ondandır harika tavsiye ederim kamerası süper Hd video çekimi güzel dışarı seside iyi veriyor :oke:

SilentOne

SilentOne

Üye
aaa olmazmıı manyak telefon yha fayans bile çatlatıyon hem minik hem ucuz hem havalı :D

• Beğen
Tepkiler: ~N.A.W.Y~
keys1903

keys1903

Üye
alinir kardes aynı uygulama oyun n8 de de aynı c601 dede aynı tıpıde daha kibar cok memnunum tawsiye

pRime.

pRime.

Üye
Kesinlikle alınır, fiyat-performans diyorum.

----------Eklendi @ 22:48:29 ---------- Yazıldı @ 22:45:41 ----------

Robotların en çekemediği telefonlardan biri. :ehe

• Beğen
Tepkiler: ~N.A.W.Y~
nakresoz

nakresoz

Üye
al hacı ben 580 e aldım

Kingmortall

Kingmortall

Üye
bende alacagım c6 01 acaba galaxy fit mi alsam c6 01 mi ikiside aynı fiyat huawei de düşünüyorum

accman

accman

Üye
hocam telefonun fiyatının 700 750den düştüğünü biliyorsundur heralde...özel bir indirim uygaldığını bildirdi nokia şuan normal c6 bundan daha pahalı olur şey değil yani... c7'nin n8'in fiyatı en fazla 50 tl oynadı..bu fiyata kesinlikle alınır.

Osmanlı Evladı

Osmanlı Evladı

Üye
Bu fiyata alınacak en iyi telefonlardan birisi. Kesinlikle öneriririm. ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt