15/09/11 - Ve Mutlu Son . Symbian Anna 22.14 DE + 24.1 TR navifirmde + Ovi'de arkadaşlar :)

Sponsorlu Bağlantılar

mezoart

mezoart

Üye
Anna OVIde şu an

Anna'yı güncellerken kullanılabilecek reklamla karışık ufak bir uygulama sadece, Anna Promo adıda.Henüz Anna'nın kendisini göremiyoruz ne yazık ki. (:

debug06

Üye
Nokia müşteri hizmetleri için hazırlanmış bir anket
linkini veriyorum
bence burda saydırın işte

Kolay gelsin.Klavyenize sağlık

laplace06

laplace06

Üye
bu müşteri hizmetleri arayıp diyor ya türkiye deki gsm şirketlerine uyumsuzluk filan.. bence külliyen yalan madem uyumsuz bunca zaman neden beklediniz ayrıca yeni e6.00 satıyorlar anna yüklü bu niye uyumsuz değil işleri güçleri yalan tek yaptıkları müşteri leri soğutmak gün gelir devran döner adalet yerini bulur herkese iyi geceler

• Beğen
Tepkiler: WebStyle

mustafagulle

Üye
arkadaşlar yaklaşık 2 saat önce telefonda yaptığım güncelleme kontrolu sonrasında pc ye bağlayarak resmi şeklide ovi güncelleme yoluyla annayı yükledim kahretsinki türkçe yok ilginçtir arama ikonuda çince oldu şaştım kaldım

WebStyle

WebStyle

Üye
arkadaşlar yaklaşık 2 saat önce telefonda yaptığım güncelleme kontrolu sonrasında pc ye bağlayarak resmi şeklide ovi güncelleme yoluyla annayı yükledim kahretsinki türkçe yok ilginçtir arama ikonuda çince oldu şaştım kaldım

Telefonun yurt dışından geldiği için dili yabancı oldu. Tekrar tr yapmak için alman annasını yüklemeniz gerekiyor. Yada naviye tr kodları gelene kadar bu şekilde kullanmaya devam edeceksiniz..

bayx2002

Üye
arkadaşlar tam 5 gün önce ben OVİ'den symbian anna yükledim hatta ertesi gün 5 güncellemesi daha yayınlandı ve yaptım.. nasıl yaptım yayınlanmadı derseniz; yurtdışından aldığım için telefonumu sanırım yurt dışı olduğundan öncelikle oldu. çok büyük farklar yok, sadece daha hızlı ve biraz daha görselliği iyi.. çok bişey beklemeyin.. ama malesef dili ingilizce olduğu için pişman bile oldum yüklediğime ve KVK ya götürdüm yurtdışı olduğundan önce bakamayız dediler yurtdışı ulusararası faturasını gösterince baktılar ve bu sürümü ilk defa gördüklerini henüz türkçesi yayınlanmadığı için ve eskisine dönerlerse telefonun randımansız çalışır bu şekilde türkçesi çıkana kadar kullan dedikleri için türkçesini bende sizin gibi bekliyorum ama inanın eski hali olsaydı yani türkçe halinde kalsaydım Symbian anna da farklar olmadığını anladığım için asla yüklemek için sabırsızlanmazdım.. boşuna çok bişey beklemeyin derim...

----------Eklendi @ 04:58:16 ---------- Yazıldı @ 04:54:17 ----------

ayrıca Türkiyede NOKİA müşteri temsilcilerinin Türk Operatörler uyumsuz demeleri hikaye.. ben nasıl 5 gün önce yükledim ve güncelledim O zaman? Ben türkiyede ve türk GSM hatları kullanıyorum.. Çincesi var Arapçası var latin alfabesinde almanca, ingilizce, fransızca hatta portekizcesi var ama latin alfabesi ile 3-5 türk karakter harfli türkçesi yok.. kısacası sadece türkçesini sonlara bırakmışlar nokia türkiye ise bastırmaya beceriksiz, müşterilerinede bişey diyemiyor iki arada bir derede kalmış... itiraf edemiyorlar..

gokmena

gokmena

Üye
Nokia dan aradılar(arayan Enver bey). Aslında ben Nokia Finlandiya'nın mail adresini istemiştim. Böyle bir isteği gerçekleştiremediklerini söylediler. Ben de siz Symbian Anna'nın Türkiye için ne zaman çıkacağı hakkında net bilgi veremiyorsunuz dedim. Nokia Finlandiya'ya sorsanız inanın onlar da bir cevap veremez dedi. Symbian Anna Türkiye için "uydu, şebeke ve Türkçe karakter testleri" yapılıyormuş. Yani Türkiye için test aşamasını henüz geçememiş. Önümüzdeki günlerde gelecek dedi.
Yani arkadaşlar bayramdan sonraya gelir anca, o bile meçhul.

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
bayramdaaaan bayrama bi güncelleme :naughty:

carbon_o7

carbon_o7

Üye
Bayrama gelmicek gibi duruyo :vur

chill35

chill35

Üye
bu gidişle anna Türkiye'ye bu bayram gelmez bayramdan sonrada gelmez. Nokia şirketi enfazla Türkiye'de satıyor telefonunu ilk öncelik bizim ülkemize verilmeliydi bence bide bu olay çok saçma geldi bana sen güncelleme yapıyorsun koskocaman TR cumhuriyetini es geçiyorsun üstüne enfazla telefonunu bu ülkede satıyorsun nokianın hizmet anlayışında bukadar düşeceğini hiç düşünmezdim yada bizim nokia Türkiye çalışanları bu işi bilmiyor. Anlamadım vallahi çok anlamsız geliyor yaptıkları şey ve verdikleri cevaplar. Sanki bizleri enayi yerine koyuyorlar verdikleri cevapla.

debug06

Üye
Nokia çalışanları bayram tatiline gitmişler:)

Bayramdan sonra :)

ozcangoral

Üye
Arkadaşlar boşuna canınızı sıkmayın,boşverin bence Eylül sonuna kadar çıkarmayacaklar. verdiğim linkte avustralya için eylül sonuna çıkarmayı hedeflediklerini ve bunun için operatörlerle görüşme içinde olduklarını, fakat bazı operatörlerin daha erken çıkarabileceklerini yazmış.
Employee

0

[h=1]Re: Symbian ANNA release schedule[/h]

26-Aug-2011 05:08 AM
Update for Australia - Nokia is working closely with local operators to ensure Symbian Anna is ready for consumers. Each of the Australian operators will have different launch schedules but we aim to have the software widely available by the end of September 2011. Some Australian operators may launch sooner.

[/URL]

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Arkadaşlar arada bir Nokia İngiltere sitesinin tartışma bölümüne girip Nokia çalışanlarının ve kullanıcıların yazdıklarını okuyorum.

Kullanıcılardan biri "Avustralya'ya ne zaman gelecek, neden hala gelmedi?" diye sormuş.

Nokia Çalışanının cevabı:

"Update for Australia - Nokia is working closely with local operators to ensure Symbian Anna is ready for consumers. Each of the Australian operators will have different launch schedules but we aim to have the software widely available by the end of September 2011. Some Australian operators may launch sooner."

Kısaca çevireyim:

"Anna'nın kullanıcılar için hazır olduğundan emin olmak için yerel operatörlerle yakın temas halinde çalışıyoruz. Avustralya operatörlerinin her biri için ayrı çıkış tarihi olacak ama Eylül 2011 sonuna kadar yazılımın çoğunluğa ulaşmış olmasını sağlamayı amaçlıyoruz. Bazı Avustralyalı operatörler daha erken de sunabilir"

Nokia Türkiye yetkililerinden cevap alan ve forumda son yorum yazan arkadaşların yorumlarına bakılırsa; Türkiye için de böyle bir durum söz konusu.
Şebeke ve karakter uyumluluğu üzerinde çalışıyor olmalılar. Bu yüzden muhtemelen bayram da Anna'sız gelecek. Eylül'ün ilk yada ikinci haftası ancak gelir :(

İşin küfür edilecek yanı; niye bu zamana kadar bu testler yapılmadı!!!
Aylar önce Anna'yı duyuruyorsun fakat tam çıkacağı ay uyumluluk testleriyle uğraşıyorsun!
Gel de Nokia'nın Anna'sını Belle'me şimdi!

--------------

Arkadaşlar boşuna canınızı sıkmayın,boşverin bence Eylül sonuna kadar çıkarmayacaklar. verdiğim linkte avustralya için eylül sonuna çıkarmayı hedeflediklerini ve bunun için operatörlerle görüşme içinde olduklarını, fakat bazı operatörlerin daha erken çıkarabileceklerini yazmış.

Ben yorum yazarken tam da orayı kopyalamışsın benden önce :) Aynı yere bakıyormuşuz anlaşılan.

ozcangoral

Üye
ben ilk çıktığında C7 telefonuma Alman Anna sı yükledim Euro2 silver germany olanı.birkaç gün sonra güncellemeleride yükledim.şu ana kadar hiçbir problem yaşamadım.tıkır tıkır çalışıyor maşallah.he unutmada smart installer yüklemede problem oluyor,bunuda sis content programıyla dosyaları çıkararak smart installersiz yükleyerek aşıyorum.saati otomatik güncelleştirmeye alınca 1 saat geri alıyor.otomatik güncellemeyi iptal edince saatte de bir sıkıntı yok.Türkiye annasını bekliyorum.çıkınca tabiikide onu yüklicem.ama daha önceden (2 ay kadar) T-Mobile annasını kurmuştum hani şu RKY vesaire olanı.tam bir eziyet olmuştu telefon ve PR 1.2 ye geride dönülmüyordu.kendim modifiye edip Türkçe klavyeyle kullanıyordum ama bir çok sıkıntısı vardı.örneğin video arama yoktu,ofis uygulamaları çalışmıyordu,wirelesste sorun oluyordu,mail çalışmıyordu.Alman annası bana gibi geldi.çalışmayan bişe yok.Türk Annasını beklemedeyiz.

----------Eklendi @ 12:12:31 ---------- Yazıldı @ 12:10:59 ----------

Arkadaşlar arada bir Nokia İngiltere sitesinin tartışma bölümüne girip Nokia çalışanlarının ve kullanıcıların yazdıklarını okuyorum.

Kullanıcılardan biri "Avustralya'ya ne zaman gelecek, neden hala gelmedi?" diye sormuş.

Nokia Çalışanının cevabı:

"Update for Australia - Nokia is working closely with local operators to ensure Symbian Anna is ready for consumers. Each of the Australian operators will have different launch schedules but we aim to have the software widely available by the end of September 2011. Some Australian operators may launch sooner."

Kısaca çevireyim:

"Anna'nın kullanıcılar için hazır olduğundan emin olmak için yerel operatörlerle yakın temas halinde çalışıyoruz. Avustralya operatörlerinin her biri için ayrı çıkış tarihi olacak ama Eylül 2011 sonuna kadar yazılımın çoğunluğa ulaşmış olmasını sağlamayı amaçlıyoruz. Bazı Avustralyalı operatörler daha erken de sunabilir"

Nokia Türkiye yetkililerinden cevap alan ve forumda son yorum yazan arkadaşların yorumlarına bakılırsa; Türkiye için de böyle bir durum söz konusu.
Şebeke ve karakter uyumluluğu üzerinde çalışıyor olmalılar. Bu yüzden muhtemelen bayram da Anna'sız gelecek. Eylül'ün ilk yada ikinci haftası ancak gelir :(

İşin küfür edilecek yanı; niye bu zamana kadar bu testler yapılmadı!!!
Aylar önce Anna'yı duyuruyorsun fakat tam çıkacağı ay uyumluluk testleriyle uğraşıyorsun!
Gel de Nokia'nın Anna'sını Belle'me şimdi!

--------------

Ben yorum yazarken tam da orayı kopyalamışsın benden önce :) Aynı yere bakıyormuşuz anlaşılan.

Evet senden çok yaşayacağım demekki :)

*Krosaki*

*Krosaki*

Üye
Ne bayarmdan sonra ne de Eylül de gelmeyecek :) 2012 de gelse şanslıyız :)

atmaca508

atmaca508

Üye
bıktık bekleye bekleye

ozcangoral

Üye
Arkadaşlar hep beraber bu linkteki konuya yazalım (ama kayıt olmak gerekiyor sanırım). Anna nın Türkiye'ye ne zaman geleceğini sormuş bir arkadaş.hemen alttakini ben yazdım.konuyu sürekli güncel tutarsak belki Skyee adlı nokia yetkilisinden bir cevap alabiliriz.

accman

accman

Üye
bizde eylül sonunu bulacağını zannetmem..nokia destek hattı hep 2-3 gün ilerisini söylüyor..bence en çok eylülün ilk haftası..

aramak isteyenler için Nokia Destek Hattı: 444 3 665

mail:

konuşanlar sonuçları yazarsa biz de haberdar oluruz

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Arkadaşlar hep beraber bu linkteki konuya yazalım (ama kayıt olmak gerekiyor sanırım). Anna nın Türkiye'ye ne zaman geleceğini sormuş bir arkadaş.hemen alttakini ben yazdım.konuyu sürekli güncel tutarsak belki Skyee adlı nokia yetkilisinden bir cevap alabiliriz.

Ben üye oldum ve tüm Türk nokia kullanıcıları adına resmi bir dille fena döşedim :D

Okurlarsa eminim cevap yazacaklardır.

Bekleyip görelim.

devil____boy

Üye
Ben üye oldum ve tüm Türk nokia kullanıcıları adına resmi bir dille fena döşedim :D

Okurlarsa eminim cevap yazacaklardır.

Bekleyip görelim.
nereye döşedin link ver gerekli döşemeleri bizde yapalım (...) şerefsizlere....

Üst Alt