15/09/11 - Ve Mutlu Son . Symbian Anna 22.14 DE + 24.1 TR navifirmde + Ovi'de arkadaşlar :)

Sponsorlu Bağlantılar

mertdeveci2

mertdeveci2

Üye
Ya beklemesine beklerim de , aklıma her Nokia-Anna-Symbian üçlüsü gelse oruc sakatlanıyoo :pro:

engin_erg

engin_erg

Üye
navi bi süredir açılmıyor arkadaşlar normal mi bu durum sizlerde de aynı mı?

*Krosaki*

*Krosaki*

Üye
Navinin sitesini versenize bana birde navi ovi gibi uygulama barından bir site mi ?

engin_erg

engin_erg

Üye
navi program site değil nokia serverlarına bağlanan bir program tüm güncelleme yazılımlarını her modeli için eldeedebileceğin güzel bir program :)

----------Eklendi @ 22:35:35 ---------- Yazıldı @ 22:34:06 ----------

telefonlar güncelleme kontrol eden var mı aranızda arkadaşlar ben deniyorum fakat her defasında işlem sunucu tarafından iptal edildi sorunu yaşıyorum navinin açılmama tarihi ile aynı gün başladı

*Krosaki*

*Krosaki*

Üye
Ama sağlıklı değil demi OVi ye göre.Telefonu garanti dışıda bırakabiliyormuş :hmmm

heavenhawk

heavenhawk

Üye
Siz yine fazla umutlanmayın yarın çıkar diye sonrasında üzülmeyin :D

carbon_o7

carbon_o7

Üye
​Yarınada fazla ümitlenmeyelim arkadaşlar,beliki çıkarr belki çıkmaz.

cumalicanatan

Üye
Şöyle bir bilgi vereyim.. benim telefon yurtdışı kaynaklı... Anna yayınlandığı gün Euro_3 olarak ovi suite ile kendisi güncelledi.. Tabi bende kendimce sevinmiştim .. Telefon açılınca dil ingilizce oldu.. yaklaşık o günden beri ben de sizler gibi bekledim bugün Euro_2 alman varyantını yükledim.. yüklerken telefon öldü dirildi bu arada.. (phonix death phone) .. İngilizce olan yükledikten sonra ekranda Commnicator ve NFC vurgusu vardı .. Alman sürümü direk Türkçe açtı .. Ekranlar biraz farklı idi.. Ben ingilizce de devam edebilirdim ama klavye sorunu canımı sıkıyordu.. Netice olarak elde edeceğiniz çok fazla bir değişiklik olmayacak .. Ama ben de sizler gibi bu yapılan işin Türk kullanıcısına saygısızlık olarak görüyorum.. İşin başka yanı alman sürümündeki Türkçe gayet stabil ... Ama ben de ürünü yurt içinden almış olsam telefonunun kendi kendini güncellemesi beklerdim.. netice ben risk aldım.. siz almayın...

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Yarın yada Cumartesi akşama kadar çıkmazsa; "Nokia'nın Anna'sına Sövmek İsteyenler Buraya" diye bir grup açalım facebook'ta :D

debug06

Üye
eylulde çıkacak gibimi geliyor bana ilk haftası dahada uzatmazlar en kötü ihtimalle yani :) ama navi kapalı yarın açılır bakalım hengi ülkeler gelmiş türkiye varmı :)

Aege

Aege

Üye
nokia nokia olalı bu konudaki kadar hakarete maruz kalmadı :D

ozzytaste

ozzytaste

Üye
:aman2:

debug06

Üye
sen bu işten pek anlamıyosun sanırım bu anna için düzenlenmiş bişey update değil....

resulalan

resulalan

Üye
Anna OVIde şu an

yaw arkadaşlar bilip bilmeden şuraya mesajlar yazmayın senin o söylediğin ovi store da var ve anna tanıtımı ayrıca Türkiye variantı naviye düşmedi nasıl oviye gelecek bence biraz mantıklı düşünelim

Üst Alt