mezoart
Üye
Anna OVIde şu anLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Anna'yı güncellerken kullanılabilecek reklamla karışık ufak bir uygulama sadece, Anna Promo adıda.Henüz Anna'nın kendisini göremiyoruz ne yazık ki. (:
Anna OVIde şu anLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
arkadaşlar yaklaşık 2 saat önce telefonda yaptığım güncelleme kontrolu sonrasında pc ye bağlayarak resmi şeklide ovi güncelleme yoluyla annayı yükledim kahretsinki türkçe yok ilginçtir arama ikonuda çince oldu şaştım kaldım

Arkadaşlar boşuna canınızı sıkmayın,boşverin bence Eylül sonuna kadar çıkarmayacaklar. verdiğim linkte avustralya için eylül sonuna çıkarmayı hedeflediklerini ve bunun için operatörlerle görüşme içinde olduklarını, fakat bazı operatörlerin daha erken çıkarabileceklerini yazmış.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Aynı yere bakıyormuşuz anlaşılan.Arkadaşlar arada bir Nokia İngiltere sitesinin tartışma bölümüne girip Nokia çalışanlarının ve kullanıcıların yazdıklarını okuyorum.
Kullanıcılardan biri "Avustralya'ya ne zaman gelecek, neden hala gelmedi?" diye sormuş.
Nokia Çalışanının cevabı:
"Update for Australia - Nokia is working closely with local operators to ensure Symbian Anna is ready for consumers. Each of the Australian operators will have different launch schedules but we aim to have the software widely available by the end of September 2011. Some Australian operators may launch sooner."
Kısaca çevireyim:
"Anna'nın kullanıcılar için hazır olduğundan emin olmak için yerel operatörlerle yakın temas halinde çalışıyoruz. Avustralya operatörlerinin her biri için ayrı çıkış tarihi olacak ama Eylül 2011 sonuna kadar yazılımın çoğunluğa ulaşmış olmasını sağlamayı amaçlıyoruz. Bazı Avustralyalı operatörler daha erken de sunabilir"
Nokia Türkiye yetkililerinden cevap alan ve forumda son yorum yazan arkadaşların yorumlarına bakılırsa; Türkiye için de böyle bir durum söz konusu.
Şebeke ve karakter uyumluluğu üzerinde çalışıyor olmalılar. Bu yüzden muhtemelen bayram da Anna'sız gelecek. Eylül'ün ilk yada ikinci haftası ancak gelir
İşin küfür edilecek yanı; niye bu zamana kadar bu testler yapılmadı!!!
Aylar önce Anna'yı duyuruyorsun fakat tam çıkacağı ay uyumluluk testleriyle uğraşıyorsun!
Gel de Nokia'nın Anna'sını Belle'me şimdi!
--------------
Ben yorum yazarken tam da orayı kopyalamışsın benden önceAynı yere bakıyormuşuz anlaşılan.

Arkadaşlar hep beraber bu linkteki konuya yazalım (ama kayıt olmak gerekiyor sanırım). Anna nın Türkiye'ye ne zaman geleceğini sormuş bir arkadaş.hemen alttakini ben yazdım.konuyu sürekli güncel tutarsak belki Skyee adlı nokia yetkilisinden bir cevap alabiliriz.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

nereye döşedin link ver gerekli döşemeleri bizde yapalım (...) şerefsizlere....Ben üye oldum ve tüm Türk nokia kullanıcıları adına resmi bir dille fena döşedim
Okurlarsa eminim cevap yazacaklardır.
Bekleyip görelim.