Tuba.Erva
Üye
hahahh iyimiş ya :d bunu beğenmedım değiştir diye geri git bidaha gör
[/QUOTE]hı etıketını cıkarmadıysan gıt deıs kıza de yardımcı olsun .d cocuk gelırse tipim deılsın de gönder

hahahh iyimiş ya :d bunu beğenmedım değiştir diye geri git bidaha gör
[/QUOTE]
bu yontem guzelmıs bıyere yzaym
cocuk gelırse bakıyorum daha de gönder yanından uzaklas sonra kıza gıt bakarmısınız de yardımcı olsun .p

bana hep kızlar gelıyo çıtırlar![]()

hande yi üzersen boşzuşuruzz 
hadi yaa sen bunu bana genede facebook ta anlat hele ...ben şimdi sahura gidecem... gelince görüşürüz.. yanaklarınızdan bir makass alam helee
![]()

[/QUOTE]
hı etıketını cıkarmadıysan gıt deıs kıza de yardımcı olsun .d cocuk gelırse tipim deılsın de gönder
[/QUOTE] şimdi ertuğrul tipim değil derse adam yanlış anlayabilir 
hı etıketını cıkarmadıysan gıt deıs kıza de yardımcı olsun .d cocuk gelırse tipim deılsın de gönder![]()
[/QUOTE]
bu yontem guzelmıs bıyere yzaym![]()
[/QUOTE]
dur daha var bekle yazcam
tuba izlediğin taktikler bunlarla mı sınırlı![]()
erkekler siz denemeyin karizmayı çizderebilirsiniz
facede değilim burdan öm at
hadi yaa sen bunu bana genede facebook ta anlat hele ...ben şimdi sahura gidecem... gelince görüşürüz.. yanaklarınızdan bir makass alam helee
![]()
afiyet olsun 
tubadan önerıler serısı vol 3hı etıketını cıkarmadıysan gıt deıs kıza de yardımcı olsun .d cocuk gelırse tipim deılsın de gönder![]()

facede değilim burdan öm atafiyet olsun
tubadan önerıler serısı vol 3
![]()

hacı gelıyolarda hepsı bacım yanı
senin başın bağlıhande yi üzersen boşzuşuruzz
![]()
:kro:nikeın havasını da attı yanecocuk ınatla gtmezse kıza gıt anneme bsey alcam yardımcı olurmusunuz bayan tavsıyesı gerek de
dıger cocuga da sen anlamazsn de bayan hedıyesı alcam .d kov
olmadı baska yöntemde buluruz
benım bı magazada görevlı cocuk yanıma gelıp ayakkabılarımı sormustu neden aldınız dıye
üzerınde kocaman nıke yazıyo demıstm bende bahane ıste .d olmadı sende kızın saatını bseyını sorarsın buluruz buluruz.d

tubanın mağazadan erkek düşürme taktikleri kızlar not alınerkekler siz denemeyin karizmayı çizderebilirsiniz
![]()

sizde yazın bı yere lazım olur .))[/QUOTE]
bu daha kötü
güzele bakan cok olur alan yok ama 
benım ıhtıyacım yok kendılerı yapısıyo
ertugrula yardımcı olmaya calısıyorumsizde yazın bı yere lazım olur .))

bu daha kötü
[/QUOTE]