Amaru Shady
Üye
ben çok severimbende fazla aziz pirim birde öle büyükler sakala şekil verdirmiyor ne kdar uzarsa uzuyor![]()

ben çok severimbende fazla aziz pirim birde öle büyükler sakala şekil verdirmiyor ne kdar uzarsa uzuyor![]()

Hacı su ımzandakı yazıya sayfanın linkini eklesene
nedençooook iyiyim![]()

bunu iltifat olarak kabul edıyorum .p
ahahahh tabi canım oyle oyle 
neden
ahahahh tabi canım oyle oyle
![]()
çünküü bilmiyorumnedenahahahh tabi canım oyle oyle
![]()

abla ya defacto da çalışıyor gittim tişört felan aldım gelir yardım eder diee erkek eleman geldi kız görmedi bile beni vuruldum resmen yaa (ertugrul kım bu kız

)anlatma şu olayıabla ya defacto da çalışıyor gittim tişört felan aldım gelir yardım eder diee erkek eleman geldi kız görmedi bile beni vuruldum resmen yaa ()

yazıyı mouse ile tara. sonra ustte link ekle varya. ona tıkla sayfanın linkini yapıştır oldu bitti
ya iyi dedin bende on sana soracaktım oguza sordum banLı oldugu için yardım edemedi... ya link i yazıyorum imzada böle gözürküyor link nasılsa öle gözüküyor bilemedim bende böle yazdım :/

ömer sessiz kaldın![]()

:
abla ya defacto da çalışıyor gittim tişört felan aldım gelir yardım eder diee erkek eleman geldi kız görmedi bile beni vuruldum resmen yaa ()
abla ya defacto da çalışıyor gittim tişört felan aldım gelir yardım eder diee erkek eleman geldi kız görmedi bile beni vuruldum resmen yaa ()

hih.d bıdaha aramam
oguzum var benım .d
oyle olsun ..çünküü bilmiyorum![]()

hahahh iyimiş ya :d bunu beğenmedım değiştir diye geri git bidaha gör
anlatma şu olayı![]()

Kız gelene kadar çok para gider t shorte çooookolsun bıdaha gıdersın: banada hep erkek elemanlar gelır yardımcı olmaya magazada dert etme .p

Kız gelene kadar çok para gider t shorte çooook![]()
bana hep kızlar gelıyo çıtırlarolsun bıdaha gıdersın:
banada hep erkek elemanlar gelır yardımcı olmaya magazada dert etme .p

yazıyı mouse ile tara. sonra ustte link ekle varya. ona tıkla sayfanın linkini yapıştır oldu bitti![]()
ben şimdi sahura gidecem... gelince görüşürüz.. yanaklarınızdan bir makass alam helee 

cocuk gelırse bakıyorum daha de gönder yanından uzaklas sonra kıza gıt bakarmısınız de yardımcı olsun .p