Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

Elektr0

Elektr0

Üye

Hacı su ımzandakı yazıya sayfanın linkini eklesene

ya iyi dedin bende on sana soracaktım oguza sordum banLı oldugu için yardım edemedi... ya link i yazıyorum imzada böle gözürküyor link nasılsa öle gözüküyor bilemedim bende böle yazdım :/

Elektr0

Elektr0

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Tuba.Erva
Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Elektr0

pelın_

ömer sessiz kaldın:)

'Patron

'Patron

Üye

ya iyi dedin bende on sana soracaktım oguza sordum banLı oldugu için yardım edemedi... ya link i yazıyorum imzada böle gözürküyor link nasılsa öle gözüküyor bilemedim bende böle yazdım :/
yazıyı mouse ile tara. sonra ustte link ekle varya. ona tıkla sayfanın linkini yapıştır oldu bitti :D

• Beğen
Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
olsun bıdaha gıdersın :ehe:
banada hep erkek elemanlar gelır yardımcı olmaya magazada dert etme .p

abla ya defacto da çalışıyor gittim tişört felan aldım gelir yardım eder diee erkek eleman geldi kız görmedi bile beni vuruldum resmen yaa (:sarıl::op: )

• Beğen
greenmile

greenmile

Üye

abla ya defacto da çalışıyor gittim tişört felan aldım gelir yardım eder diee erkek eleman geldi kız görmedi bile beni vuruldum resmen yaa (:sarıl::op: )

burda soyunma kabinine kadar geliyorlar,sana ayıp etmişler:ehe

'Patron

'Patron

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Tuba.Erva ve Elektr0
Şehriyar

Şehriyar

Üye

hahahh iyimiş ya :d bunu beğenmedım değiştir diye geri git bidaha gör
[/QUOTE]

:d:

Elektr0

Elektr0

Üye

yazıyı mouse ile tara. sonra ustte link ekle varya. ona tıkla sayfanın linkini yapıştır oldu bitti :D

hadi yaa sen bunu bana genede facebook ta anlat hele ... :hmmm ben şimdi sahura gidecem... gelince görüşürüz.. yanaklarınızdan bir makass alam helee :d::kop::ehe

Üst Alt